flyt.

Skrivet 2007-08-31 @ 23:32:16
blev inget idag, men ska träna imon. Åka hem och duscha och sånt, sen ska jag till emelie, vi ska  nog till stna. sen går vi upp till mig senare på kvällen, så ska hon sova....här:) blir nog bra så, :D


har redigt tråkigt nu, vet inte om jag ska sova eller inte, haha. får se, gördet antagligen om det ska vara såhär jävla tråkigt.   ha en bra helg:)


i,s

paff.

Skrivet 2007-08-31 @ 16:37:40
då var det helg igen då. härligt det.   Fan läraren måste ju hata mig, jävla kärring.
Idrotten var väl det ända roliga idag, och det var inte ens så kul ne, men jag måste verkligen ändra mig innom idrotten nu, var ju sjuk hela förra teminens lektioner.. så.

ikväll händer det nog ingenting speciellt, tråkig fredag. Om jag inte åker och tränar då. Får väl se vad som händer. Imorgon var det heller inte ritkigt bestämmt hur det ska bli, men det fixar sig säkert:)


söndag blir väl tråkdag antar jag, om det inte händer nått, vilket jag hoppas. Annars blir det till att plugga lite också, får se får se.


i,s

take me down.

Skrivet 2007-08-30 @ 21:57:18
internet har inte funkat denna veckan, lite synd sådär. Men det har inte hänt så mycket. Det är rätt mycket fix med skolan och sånt också, går så långa dagar. Men mesta dels har jag väl varit med kompisar och tagit det lungt.

Måste bara säga att julia, blev jättesöt i sin nya frisyr, verkligen jättegullig:D

Ska börja med typ debatter eller nått i skolan, valde abort. Vissa saker är ju fan riktigt hemska, menmen.  Får se vad som händer i helgen, nått antagligen. Ska nog gymma kanske, hoppas det :)

i,s

like nothing else.

Skrivet 2007-08-25 @ 13:41:57
nu har jag möblerat om, det blev faktiskt rätt så bra, lite jobbigt att lyfta omkring allt, men det blev massa plats över nu, så det känns bra.
Börjar nog bli lite sjuk igen, munsår och ont i halsen/nacken nu också!  Hoppas att det går över till nästa vecka, så jobbigt att vara sjuk.

Vet fortfarande inte hur det blir ikväll, har inte snackat med emelie än. men får se lite senare.

nu är jag ritkigt hungrig igen, så ska ta mig nått att äta:)



all i heard, was my own heartbeat.



i,s

helg,

Skrivet 2007-08-25 @ 11:17:09

Har ingen aning om vad jag ska göra idag. För antagligen blir det inte av för mig idag heller, vilken jävla helg jag kommer ha (Y).  Men emelie kanske sover här, annars drar jag nog in till syrran om hon kan, får se. Finns jättemycket saker jag vill göra denna helgen, men nehej. Fan va sur jag blir.

Men jag hade tänk att möblera om mitt rum lite idag, får se hur det blir när jag har gjort det.
Hoppas iallfall inte att allt detta förstör dagen, redigt sur blir jag faktiskt då:)


i,s

karnevalen

Skrivet 2007-08-24 @ 21:55:47

karnevalen var idag. Den var faktiskt inte speciellt kul, gick hur snabbt som helst typ. Haha. Men det var kul i skolan idag iallfall. Emelie och jag gick runt och gjorde typ ingenting hela dagen. Eller jo vi gjorde en skylt som jag inte vet vart den tog vägen. :)  och vi fick cp på varandra inne på träslöjden, men kul var det iallfall.  Men såklart, så glömde jag min kamera hemma, så det fick inte bli några kort ifrån karnevalen då nej.

slutade två idag, bussen skulle egentligen gått 15.10, men nehe. Han åkte inte iväg fören typ tjugo i fyra. Men efter skolan, hängde josefin med mig. Hoppat, tagit kort och badat i poolen har vi gjort b.l.a :D  hah:p

ne nu måste jag fan ta någonting att äta, innan jag svälter mig själv.



i,s

today.

Skrivet 2007-08-23 @ 19:15:26

idag har det varit en redigt slapp dag. Vi hade först bara tre lektioner, och dom två första kollade vi på film. Sedan hade vi no, där vi bara fick snacka lite och så. Sedan resten av eftermiddagen har alla fixat för imorgon, karnevalen. Och jag och emelie ska inte vara med:p tyvärr tråkigttema, så vi gör en skylt istället, där det antagligen ska stå;  we are no wannabes:D  fast är inte riktigt säkert än. Riktigt många skratt i skolan idag, men jag blev också jävligt sur senare mot dagen, tyvärr. Men vissa vet ju inte riktigt hur man ska bete sig mot sina kompisar, så då blir det så.

efter skolan, åkte jag hem till emelie en stund, sedan drog vi ner och kolla fotbollen lite. men vi orka inte kolla klart, så jag drog hem sen. (:        .. fan imorgon vet jag inte;(  kanske skulle dratt till sjömarken, men jag vet inte hur det blir för min del nu. Jättekul verkligen;/



ida.

andra dagen.

Skrivet 2007-08-22 @ 16:47:36

jo, då har man "överlevt" en dag till i skolan. Men fyfan va tråkigt. Hatar, verkligen hatar han. :S Han kan ju i helvete inte tvinga, så jag och emelie ska göra vårat bästa för att fixa detta:) Jaha, så håller skolan på att mögla bort också:p haha. Slutar föresten bara sena tider nu också, himla massa gött! ... men matten gick faktiskt rätt hyfsat idag, bra det. ååh, fan har gått runt och tänk as mycket på det, kan han inte bara försvinna?:(   blir på dåligthumör hela tiden. fyfyfy!

imorgon har vi typ lektioner halva dan, sen ska vi fixa inför karnevalen  som är på fredag. yippi. Jo, bollebygdskolan suger röv. Fick första läxan idag också, tyvärr. Men jag ska göra det jag kan för att få bra betyg detta året, till skillnad från förra...

ida.

first day in hell.

Skrivet 2007-08-21 @ 21:12:33
Jaha, då var första dagen klar i skolan. Idag fick vi typ bara gå igenom lite saker, få lite lappar och bestämma vad vi ska vara på karnevalen. ROBOTAR?  och det värsta är att min andra röst gick till det, vetefan vad jag tänkte med. Jahopp.  Och imorgon ska vi ha vanliga lektioner också, får väl säkert fyra läxor som förra gången, verkligen det man vill börja det nya året med, eller inte.  Så försöker man fixa med huvudvärken jag alltid har i skolan, men nej det verkar som att mina föräldrar inte bryr sig, känns ju väldigt positivt. Jag pallar verkligen inte med den jävla fittan till lärare. :S

menmen, idag efter skolan,, åkte jag hem till emelie:)  gjorde lite saker. Men det var fan första gången på as länge som jag skrattade så mycket. haha, tårarna rann på oss. haha riktigt skoj faktiskt.  Fan, vad vore skolan utan henne?  DUBBEL R Ö T A .

ida.

Why don't you?

Skrivet 2007-08-20 @ 21:26:31
Idag blir det läggdags redigt mycket tidigare än jag brukar. Känner hur det pirrar lite i magen nu, undra hur det kommer bli nu i skolan.

ska kolla klart på 2 and a half men, och sen lite earl, sen ska jag nog sova. Usch säger jag bara för att gå upp så tidigt. Kommer jag aldrig klara, död på morgonen säkert. Menmen, får ju försöka. 

Skulle kanske vara med josefin imorgon, men har ingen aning om hur det blir med det. Så ja vi får se imorgon:) 

ida.

tillbaka till verkligheten.

Skrivet 2007-08-20 @ 15:10:43
Jag är faktiskt rätt duktig jag, har tvättat idag faktiskt. Vilket jag nyss har lärt mig. haha, och så har jag städat rummet också, vilket verkligen egentligen alltid behövs, så mycket som jag stökar runt om mig. Har plockat fram lite låneböcker som jag ska lämna tillbaks också. Imorgon börjar verkligheten, så det blir väl att gå upp vid halv sju eller något imorgon då, attans va jobbigt! Får väl hoppas på ett bra år dårå. Det lär bli mycket lyckat ifall.. en sak händer. Får verkligen hoppas på det. Ska nog kolla lite på oc och bara ta det lungt idag, känns som om jag börjar bli sjuk? .. 


ida.

home.

Skrivet 2007-08-19 @ 21:36:56
jaha, då är man tyvärr tillbaks hemma. Det har varit en jättebra helg. Lite mycket tåg kanske, men det gick ändåså bra faktiskt.  Idag har vi inte hunnit göra nästan någonting, packat lite och suttit och glott å lite bus på tågstaionen. :) igår kväll var en mysigkväll, josefin och jag hade ansiktsmask och lite grejs, massa cola och en promenad i natten. Det var lite creepy en gång, när de var några killar som ropa lite saker och sånt. Men jag kanske bara kan vara lite överkänslig ibland, för annars hade jag inte börjat gå ifrån dom. haha, men dom var fan äckliga.

jaha, detta var då typ sista kvällen jag kan ta det lungt. vill bara spy på hela skolan, är det någon som vill hjälpa mig? fanfanfan.


ida.

kvällen i skåne.

Skrivet 2007-08-18 @ 20:38:50
nu har vi precis kommit hem ifrån att vi har varit i kiosken och köpt cola. haha, det var inte lite kul.  Jag började sjunga i affären, sen hängde josse och emma på mig som en kör. Så sjöng vi en stund tills expediten i affären sa; hej, och log.  haha, vi alla började skratta och det var inte lite kul:d  haha. mamma trodde att vi kanske hade fått i oss lite fel dricka:P  innan vi märkte att colan var slut, så satt vi och spelade kort och lite såånt. Men nu ska vi sjunga igen och dricka cola, såklart :)  



ida.

skåne.

Skrivet 2007-08-18 @ 15:14:06

idag började dagen med att alla vaknade typ redan klockan tio, så då gick vi upp och åt och fixade oss, sedan gick vi till stan. Där vi hittade lite saker, men fyfan va sur jag blev när min bankkort inte funkade, vilket det fortfarande inte tyvärr gör.  verkligen jättekul! Jaja, men fick låna pengar av maria:) hittade lite saker, det är så himla mycket saker jag vill ha just nu!  Nu är min syrra på nån grillgrej, haha Josefin och jag hann gå dit och sen ville vi inte vara kvar mer, så vi gick till syrrans lägenhet istället, ingen aning om vad vi ska göra just nu men, vi hittar nog på nått:P  jaha, ointeressant men iallfall:)  imorgon ska vi hem:(

ida.

hey hoe.

Skrivet 2007-08-17 @ 23:27:02

sitter här och osocialar mig just nu, vi håller på att sjunga. men jag blev lite tröttans, men ska snart dra igen tror jag :D  haha. Josefin och emma sitter i soffan och sjunger på:)  dom borde verkligen satsa på det med sång! :P
Känner mig fortfarande mätt ifrån maten, tacos blev det. gott som vanligt, men ändå.  Jaja, nu ska jag gå och vara lite social faktiskt.


ida.

i skåneland.

Skrivet 2007-08-17 @ 16:44:07

Idag har jag och josefin åkt tåg typ hela morgonen, sen har vi träffat min syster och gått runt lite i stan. Ska ner dit imorgon också:)  Snart, så ska vi gå till willys och köpa mat till ikväll och så:)  sen ska vi färga håret och massa skojs:D yes, skriver mer i morgon säkert:)   trevligt trevligt

ida.

första inlägget.

Skrivet 2007-08-16 @ 17:31:14
Tänkte börja med en ny blogg nu:) haha interessant..
Iallfall, idag kommer josefin hit, hon ska sova här. Sen imorgonbitti, så åker vi tåget till skåne över helgen. Ska bli kul:)
Så jävla surt att skolan ska börja nu på tisdag igen. Det ända som ska bli hyfsat okej där, är att träffa kompisarna igen, annars är det bara "tråkigt"

jaja, denna sommaren har varit okej. Varit i finland, varit med kompisar, t-kvällarna,sol&bad, havet och lite sånt där slappt. :) faktiskt härligt, synd bara att det inte har varit så bra väder. Tycker inte att jag har fått tillräckligt med färg faktiskt, lite tråkigt faktiskt:) menmen. Nästa sommar blir det annat ;)     
 
ida.