cuz you are

Skrivet 2008-02-29 @ 19:45:58
nu har jag kollat på dh, yes. jag ska börja på den femte skivan sen. :)  jag är utan liv, men men!
haha läste julias blogg innan, där jag hittade;
"HAHA, btw. jag ska på date med ida, eller inte ;D haha,men hon tvingar mig att laga mat åt henne. jag vet itne varför hon har fått för sig att jag kan laga mat. menmen. det är så det blir."

hahaha :D  julia, du kan laga mat! hihi, det ska allt bli skoj, jag är en liten retsticka antar jag, fast faktiskt ganska snäll av mig ;)

vill gå ut och gå, men det är läskigt när det är kolsvart ute. inga lampor eller nåt sånt. så :o

vet inte varför jag gör det, jag mår ju bara illa av det. Blir på¨dåligt humör och känner mig allmänt kass. Ska fan sluta att göra det. i have to, då blir det säkert bättre.

& josefin var en riktigt kramgotjej idag, haha mysigt mysigt :D man gillar ju alltid kramar iallfall :)

sen blir det väl chips och cola, colan kunde jag inte vänta med. det bästa är ju allt att slurpa i sig cola ! sen kolla på tv med pappa, om jag nu gör det :D haha.

oh booooy...

love me love me.

Skrivet 2008-02-29 @ 17:33:06
mums, nu är det helg :)  dagen har varit bra, alla dagar är väl rätt bra men :) iallfall,
imorgon kanske det blir hem till josefin, och senare på kvällen kommer syrran, så blir det melodifestivalen och pizza antar jag :D hoho, och nu väntar jag på ugnen, ska göra pommes. Hejhå jag fettmar mig :)  pappa har köpt cola och chips också, blir det bättre ? :D  sen får jag väl träna eller någonting också. Men det är ett helt annat ämne. som jag egentligen inte orkar bry mig om:)   fett är bra,

ikväll kanske det blir dh eller nåt, antagligen möglar jag framför datorn också. :)  men det är slappt, och det är fredag. då är jag alltid tröttheten själv.

jag vet, fast jag vet inte ändå.

you.

Skrivet 2008-02-28 @ 22:21:42
det blir väl sova strax. skippar nog gympan imorgon, för mitt eget bästa. eller någonting. jag har typ fixat lite idag, inte gjort nåt speciellt. kollar dh såklart;)  fan. spanskan har jag inte gjort. najs or what :)

natti

fuck, jag har väl lätt för det där, antar jag.

I cannot wake up in the morning without you on my mind

halvdag.

Skrivet 2008-02-28 @ 13:32:08

japp, halvdag idag :) gött! ska kolla på dh antagligen, :D nu håller jag på att lägga upp lite bilder på idag, inte alla. det hade varit jobbigt det ;)

fick ingen milkshake idag :( emelie är sjuk så jag fick inte åka till mc, haha :) men hoppas hon blir bra snart iallfall.
jag och julia har en date, hahahaha jag dör:D

fan va jag bara vill att det ska vara som förr. du har ju blivit för annorlunda och jag saknar DIG.

jag mår väl rätt okej idag, kanske bra att det var halvdag för den delen med. alltså extra bra, göttit :D:) 

the one who saves me?

Skrivet 2008-02-27 @ 18:53:55
jag säger bara en sak, skolsyster suger snopp.

so, you said

Skrivet 2008-02-26 @ 19:24:05
jag är väl klar nu med mitt arbete, får väl bli nöjd såhär. iallfall, pappa sa att jag var blek i ansiktet. vad fan inte hur jag mår :o men imorgon ska jag dra till skolsyster antar jag. Börjar ju bli läskigt nästan. eftersom att det var nåt fel förra gången jag var där. med blodet eller va fan det nu var. ska kolla imorgon igen hade jag tänk. Men dom sa ju att det inte var nåt att oroa sig för, kanske jag inte gör heller. Men ändå, det är inte direkt kul att ha ont iallfall.

jag är trött, vill sova. om jag ens vill det. Jag vet bara att jag verkligne inte vill gå till skolan imorgon. jag orkar inte!

jag vill bara vara mig själv. jag vill inte fejka, vilket jag inte tänker göra heller. Men det är bara att du verkligen inte kan förstå. Det är lätt när man inte är inblandat själv, eller hur?

Everybody else just fades away, Sometimes it's hard to breathe.

all i ever wanted.

Skrivet 2008-02-26 @ 16:45:06
aj och helvete. idag på idrotten fick jag ont så fort jag sprang eller hoppade. hade vollyboll och då skulle vi hoppa och springa ganska mycket. mums, va det gjorde ont! vart med hela tiden, och även om jag hade ont som fan, så gick det bra :) gick till skolsyster, men hon var inte där. Får väl dra dit imorgon eller nåt:p   cycklar ju ut nu, så när jag var på väg hem, var jag tvungen att stanna. vad fan har hänt med mig? :( 

jag har damp, jävla helvetes inläming ! matten ska in imon med men nej jag hinner inte!
har mått illa några dagar nu, det känns mysko. alltså det är inte bara hjärtat jag har ont i, typ illamående och huvudvärk med. this is just perfect!

msn funkar inte, och jag får damp på det :o  orkar inte plugga för den delen heller, så ;o

for what you really are.

get it.

Skrivet 2008-02-26 @ 06:29:29
vaknade och tänkte på nästan allt negativt jag kan komma på. fy satan va jobbigt! har ont i magen idag också. en väldigt bra start på dagen, tycker jag att jag har börjat med!
man kan ju inte alltid få vad man vill ha, men en sånhär sak är faktiskt ganska jobbig. :( faaan, jag trodde ju inte att det gällde längre iallfall!

ska väl börja små fixa mig nu, sen blir det skola. sen antagligen hem och plugga röven av mig, sv/so arbetet måste vara klart idag, alltså lämnas in imorgon. fucking panik har jag iallfall :)

menmen, ska försöka sen denna dagen lite ljusare än vad den började..


i don't get it, bara som om jag snart inte finns längre.

WEEEHO

Skrivet 2008-02-25 @ 18:39:53
gamla låtar (Y)

Cutie cutie, make sure you move your booty
Shake that thing like we in the city of sin, and
Hey shorty, I know you wanna party

gick bra med maten, brände ju inte mig själv iallfall 8-) haha, pluggade väl lite iallfall, och skrev kllart lapparna. kan verkligen inte skriva om mig själv, det är ju fan svårt. menmen

dusch och sånt sen. Jag är snart klar med edies dagbok, fan va hemskt! inga mer såna sen, sörja får jag göra. hitta nån mer bra bok sen antar jag. :)

can you ?

apart.

Skrivet 2008-02-25 @ 16:40:36
blä och fyfan! det är inte bra att cykla när man har ont i hjärtat ;/  blev typ helt snurrig och allt. fick as ont i halsen också, ännu mera blä. Men hade tur, precis när jag var framme så började det regna, så :)

mår inte så bra nu dock, men det lägger sig nog.
snart blir det mat, ska nog göra pommes idag, haha fetmat är bäst. Ska försöka att inte bränna mig denna gången, klant jag. kakor blev det första jag tog näör jag kom hem typ. och idag pratade vi i skolan omkolhydrater och sånt skit, haha " det verkar inte som att ni är såna som äter mycket sånt" typ. jag ba 8-)
sen blir det mer jobb på sv/so inlämingen, och sen måste jag skriva klart mina omdömen om mig själv, i alla ämnen. nästan klart med det iallfall. och jag håller väl på att avsluta lite på sv/son med, antar jag. en bra början sa läraren, men vafan. :D   bara jag blir en aning nöjd med det själv så.

hopp, nu kommer jag troligen ha den skulden på mig. naaajs.
ibland går dom nya sakerna till bra saker, ibland inte. Men det känns bra att jag gick vidare från det som var innan. och nu snackar jag om en väääldigt massa länge sedan. typ från sexan och neråt. det känns faktiskt bra. det andra får man väl leva med :)

du är nästan den enda som jag lätt blir ledsen av.

never

Skrivet 2008-02-24 @ 19:17:27
I start thinkin' about it, Almost forgot what love was like, To know when it feels right..

jag vet inte vad jag vill göra, sova kanske. det är det ända, fast ändå vill jag göra så mycket annat. men jag har inte ork.  men ingen ide attlägga sig nu nej, så jag får vlä vänta.

ny skolvecka, halvdag på torsdag med :)

toxic

Skrivet 2008-02-24 @ 15:53:53
städat nu, vill kolla dh. länge sen nu faktiskt. jag måste plugga, men jag har nog faktiskt glömt svenskan i skolan, good work. ska kolla sen om den inte ligger någonstans. 

vilken bra vecka detta kommer bli. :/   hoppas den inte blir för hemsk iallfall,



snygga kläder
här är kläderna jag och josefin prövade, snygga.

i don't look back.

Skrivet 2008-02-24 @ 14:43:08
nu har josefin åkt hem, ;/ tråktråk! men vi har haft det skoj iallfall :)
får skriva lite om gårdagen nu dårå:)

började med att jag vaknade halv 9 ( :o ), fixade mig och allt sånt. sen drog jag till bollebygd vid tjugo i. där josefin,julia och chrisitan var. sen åkte vi tåget in till göteborg, och kollade i affärer och sånt!  prövade världens jävla kläder, kommer väl en bild på dom sen också! haha, sen blev jag kär i en jacka också, vill verkligen ha den! men får väl se hur det blir med det. iallafall, så nös jag på en kille i affären, det var inte lite pinsamt. typ skrattar varje gång jag tänker på det! hur klantig får jag vara? :D haha, sen såg jag väl en söt kille också 8-)  han försvann. fick köpt ett par bralls med, stuprör, gillar verkligen det! haha, men dom blev helt okej. eller inte helt okej, utan "okej" , som josefin sa8-) så att det skulle bli bra? hahaha :D
hänt massa roliga grejer också, men när vi skulle hem, så var den en man som försökte ta på oss, han var fan läskig. hahah!  sen gjorde vi bort oss på bussen hem också, skyllde på josefin, fast det var han som satt brevid som släckte. haha  :o!  sen åkte jag och josefin hit, sjöng,dansa och allt såntdär sjukt! kul har vi haft iallfall! sen blev det läggdags vid 5, :)  jeppjepp, det får räcka tycker jag :D haha.

nu håller jag på att städa lite, det behövs alltid göras på söndagar, jo. sen mååååste jag plugga med! inlämningen närmar sig, som fan.
tv sen ikväll med, slapptslappt!


you can't handle it.

HAHTIHIFGA

Skrivet 2008-02-24 @ 00:38:29

har haft detmycket bra idag ;D haha. jag skriver inte nu vad vi gjort, utan det gör jag imorgon istället :)
hela dan å allt skoj som hänt!

just nu är jag med josefin, hon åkte hit efter götet, vi har haft kul också. fan vilka attacker vi har haft. just nu dansar hon till datorn, muaha :D  sjunigt och massa sånt har vi gjort. och ni ska se våra filmer, är vi sjuka eller är vi? har iallfall damn fun:) Hon ska natta också, :) får se vad vi gör sen, om vi är uppe till 4 blir det skräck :D

you never were, you never will.

used.

Skrivet 2008-02-22 @ 23:44:14
mår fortfarande asilla, vill bara lägga mig ner och dö just nu. bra idee!   nej men jag har ju fortfarande ont i hjärtat. och så mycket jag vet, så är det inte stress.  men det är inte trevligt iallfall :/
var ute och gick med pappa, man blåste ju fan nästan iväg, gjorde dock ont att gå, helvetes hjärta.
sova snart kanske? antar att jag behöver det
vet inte hur vi gör imorgon, men det ordnar vi strax.

you used me.

hold on.

Skrivet 2008-02-22 @ 21:27:00
snart blir det mat. jag mår illa och är inte alls hungrig. har fortafarande ont i hjärtat, gör as ont om jag andas stort. jobbigt är det. brände mig på ungen innan också, två stället. snyggt!  hoppas väl att det blir göteborg imorgon ändå, vädret måste bara bli bättre!
trött är jag, och fan att jag mår illa alltså. eller jag mår helkonstigt, med huvudvärk såklart!

säg inte att det börja igen...
klart man vill ha tillbaks, det är inte något svårt. just to do it. hade kännt så mycket bättre isånnafall. ibland är det ju så, men kanske för sällan. give something back.

I don't wanna see you ever sad
And everything that I've got you can have
When it's all too much
You need some human touch
To see that it's really not so bad

Did you call on every saint you know
But still you feel like you're on your own
Can you see through your tears
I will always be here
And you're not out there all alone


Chorus

Hold On,'till you feel a little stronger
Hold On to me
Hold On,everything's gonna be alright
Just Hold On to me tonight

Anything that hurts you,hurts me too
I´m not gonna let your world turn blue
Will you take my hand
And feel how close I am
There ain't nothin'I won't do for you


Chorus


I know the world
Can drive you to your knees
But when you need to cry,baby
Cry to me

pöss

Skrivet 2008-02-22 @ 17:47:02

har vbarit en ännu bra dag idag :)  men jag har haft ont i hjärtatidag, :/ speciellt nu, det är bad! menmen. tät fortfarande, använde såklart näsdroppar, men nu igen. bläu.

imorgon blir det gbg! yesyes. trevligt :) blir nog jag,emelie,julia och josefin :)
det är ju fan typ storm ute nu? blä, kanske strömavbrott  sen? fandå om det blir så, och hoppas det är bra väder imorgon! annars  blir jag nog crazy!

ska väl göra nåt annat, vet inte om emelie ska komma?  får väl se, jag är lite latmask allt, menmen.

"ida brings out the best"

let me love you.

Skrivet 2008-02-21 @ 20:55:08
Baby I just don't get it
Do you enjoy being hurt?
I know you smelled the perfume, the make-up on his shirt
You don't believe his stories
You know that they're all lies
Bad as you are ,you stick around and I just don't know why

If I was ya man (baby you)
Never worry bout (what I do)
I'd be coming home (back to you)
Every night, doin' you right
You're the type of woman (deserves good thangs)
Fist full of diamonds (hand full of rings)

Baby you're a star (I just want to show you,you are)

[Chorus:]
You should let me love you
Let me be the one to give you everything you want and need
Baby good love and protection
Make me your selection
Show you the way love's supposed to be
Baby you should let me love you, love you, love you

[Verse 2:]
Listen
Your true beauty's description looks so good that it hurts
You're a dime plus ninety-nine and it's a shame
Don't even know what you're worth
Everywhere you go they stop and stare
Cause you're bad and it shows

From your head to your toes, Out of control, baby you know
If I was ya man (baby you)
Never worry bout (what I do)
I'd be coming home (back to you)
Every night doin' you right
You're the type of woman (deserves good thangs)

Fist full of diamonds (hand full of rings)

Baby you're a star (I just want to show you, you are)
[Chorus:]
You should let me love you
Let me be the one to give you everything you want and need
Ooh Baby good love and protection
Make me your selection
Show you the way love's supposed to be

Baby you should let me....
[Bridge:]
You deserve better girl (you know you deserve better)
We should be together girl (baby)
With me and you it's whatever girl, hey!

So can we make this thing ours?

[Chorus:]
You should let me love you
Let me be the one to give you everything you want and need
Baby good love and protection
Make me your selection

Show you the way love's supposed to be

Baby you should let me love you, love you, love you

Let me love you that's all you need baby

hej här sitter jag och sjunger högt, maha! jag är tät i näsan som fan, får egentligen inte använda näsdroppar. tio dagar högst, förra gången höll jag på i måndader, och det var ju inte direkt bra på nåt sett. så försöker överleva detta, slutar med att jag troligen använder det ändå.

spanskan sitter ganska bra nu iallfall. pluggade på det. sen saknas det bara dusch och sova! göttans.

juppjupp. får se hur det blir imorgon ;s hehoo.

never the best for me.

Skrivet 2008-02-21 @ 16:49:50

ajaj, har jätteont i huvudet, och det är världens sämsta väder! kallt och blåsigt att gå. Direkt när jag kom hem blev det en ipren, och en kaka såklart :D nu sitter jag och laddar upp bilder från idag, inte lika många som igår kanske, så:D
har ju haft ont i huvudet hela dagen, hoppas verkligen inte att huvudvärlken kommer tillbaks som den var innan! men annars har dagen varit bra :) yesyes.

idag blir det plugg, sen måste jag nog städa också. wohooo!  josefin tog boken, så ingen edie idag inte.

somna as segt igår, så vid halv tolv började jag läsa lite bok, somnade väl lite bättre efter det iallfall. men vafan har hänt med min sömn?   bläblä.

den dagen kommer nog.

det är då...

Skrivet 2008-02-20 @ 19:38:31
fan va jobbigt med alla bilder, men iallfall så var dom roliga. börjar få huvudvärk, fandå. sen ska jag kolla på men in trees och topmodel antagligen också:)

ingen aning, eller hur?

307982-109
                         kaitlynne, moa, jag och josefin !

kung.

Skrivet 2008-02-20 @ 17:10:46
varit en bra dag idag. vi har tagit sjukt många fula bilder och massa sånt :) riktigt najs tycker jag.
faktiskt rätt stolt över mig, gjorde mer än 1 sida i matteboken idag, lite duktigt för att vara mig iallfall..

sitter och laddar upp alla bilder nu, dom är så söta så. :D haha, sitter och sjunger också, måste nog låta really good! ehm :D

senare blir det väl som vanligt skulle jag tro ;)  måste väl plugga lite också, fick utskällning idag, heheheh?  ska aldrig vara inne på bdb och sånt igen.. om jag håller detta, det var fan hemskt. iallfall..
jag är på bra humör idag, gillar det verkligen :D

let the sunshine nock your mind.

perfect person.

Skrivet 2008-02-19 @ 21:58:21
I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

and the reason is you
and the reason is you
and the reason is you

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you

snart blir det läggdags, kanske lite ediesdagbok också!
snackade massa om sommaren med josefin, allt det där ska vi få gjort! ojoj, ska bli wunderbart.
har somnat as dåligt de sista nätterna, sjukt jobbigt. Har inte varit för trött i skolan ändå, eller imorses var det värst, dog nästan på bussen :) haha.

natti

please, don't ..

cross

Skrivet 2008-02-19 @ 20:09:40

var hos josefin efter skolan, mysigt hos dom! hihi. iallfall, vi bestämma lite och bara lata oss, i like it iallfall.
hon gissa ju rätt på vad jag var beroende av! haha:D

ska fixa iordning skolgrejer och sånt där, sen duscha såklart. Duschen är nog en sak jag är beroende av! hoho.
läraren tyckte iallfall att min sv uppgift var bra, inte klar än. men den var "kalasbra" iallfall. känns bra, han e rätt tuff.

i wanna cross your world, before you cross mine.

then you cry.

Skrivet 2008-02-19 @ 06:52:32
jag måste "upp med hakan"   vissa saker tar jag så lätt vid åt, inte sånadär lätta saker kanske, eller vafan jag ska säga.. detta var ju inte direkt stort, men jag haaatar när det blir så. och då blir jag på dåligt humör, och får svårare för att sova, precis som inatt. blööö på det. i know, det har ju en del att göra med "detdär" också, men gah. får väl skriva senare antar jag om detta, men jag borde inte sitta så mkt vid datorn.Eftesom det där och att jag egentligen behöver göra annnat. Kanske gör nåt annat efter skolan:) vill inte hem bara, får väl se.

nu ska jag fixa mig, sen blire skola. Tisdagarna är bara till 3, som tur va :)

vill klara detta, without you. men det är lite svårt. Fast jag pallar inte att det ska vara så, fan.

time time time.

Skrivet 2008-02-18 @ 19:32:21
307982-108

This town is colder now, I think it's sick of us
It's time to make our move, I'm shakin off the rust
I've got my heart set on anywhere but here
I'm staring down myself, counting up the years
Steady hands, just take the wheel.
And every glance is killing me
Time to make one last appeal... for the life I lead

Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be, oh
Stop and stare
You start to wonder why you're 'here' not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, do you see what I see

They're tryin to come back, all my senses push
Un-tie the weight bags, I never thought I could...
Steady feet, don't fail me now
Gonna run till you can't walk
But something pulls my focus out
And I'm standing down.

Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be, oh
Stop and stare
You start to wonder why you're here not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, you don't need..

What you need, what you need.

Stop and stare
I think I'm moving but I go nowhere
Yeah I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be
Oh, do u see what I see.

lonley asshole.

Skrivet 2008-02-18 @ 18:32:46
har pluggat nu, feel good. Läst lite edies dagbok också, dumt av mig att glömma den i skolan under lovet ja, menmen. Nu ska jag bara ut och duscha, sen kanske läsa lite mera också. :) hoho.

did it help?


det betydde två saker, jag är ju fan hopplös! :D hihi,

image107
fyfan, tycker fan mattias är as söt:o  blev ju nästan kär i han. HAHA:D

true.

Skrivet 2008-02-18 @ 16:52:28
första dagen var brabra, :) gick fort . nu blir det plugg och såntdär you know. kanske lite dh också;) haha, sen dusch och den vanliga måndagen skulle jag anta. har ju en inlämning på g, det börjar gå bra nu. fast jag skulle ju ha börjat lite tidigare, som vanligt. hard work på det antar jag. detta klarar vi.

det kommer alltid att vara någon. även om man inte vill,

you are such a fool.

pretend

Skrivet 2008-02-18 @ 07:26:45
sovit väääldigt dåligt inatt, tog minst en timme att somna igår, fysjutton.. är inte sådär jättetrött nu, men det kommer nog senare. bu för att gå upp såhär tidigt, ska snart dra mig. sen blir det skola till stjugo i fyra, värre.

vet inte hur jag tycker eller tänker längre.

with arms wide open.

Skrivet 2008-02-17 @ 21:07:33
Well I just heard the news today
It seems my life is going to change
I close my eyes, begin to pray
Then tears of joy stream down my face

With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open

Well I don't know if I'm ready
To be the man I have to be
I'll take a breath, take her by my side
We stand in awe, we've created life

With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open

Now everything has changed
I'll show you love
I'll show you everything
With arms wide open
If I had just one wish

Only one demand
I hope he's not like me
I hope he understands
That he can take this life
And hold it by the hand
And he can greet the world
With arms wide open

upp ca halv sju imorgon då, uscha. så det blir till att sova rätt snart då, godnatt.

the feelings

Skrivet 2008-02-17 @ 18:02:32
The feelings you are breaking
Are feelings I was faking
My eyes begin to shut, my life's a bitch
Want me to cut you up?
Your life is one big shout out
You think I'm fake, you are a snake

These are my fears

I fear if you still hate me, you're thinking of me
I'm here and I still don't know, I feel so low now

You make my life so aching
My every thought you're breaking
My ears begin to bleed, words you're riffing
I'm here to shut you up!
Your life is one big fuck up
You think I'm fake, you're a snake

These are my fears

I fear if you still hate me, you're thinking of me
I'm here and I still don't know, I feel so low now

I cannot see how you can be
So fucking hateful of my ways
From all these thoughts I will not stray
The hate I feel today

My life is not something you think you can run
You should have learned
This is the reason we're done
I hate your ways and everything that you say

i'm not ready for this.

Skrivet 2008-02-17 @ 17:59:13
ätit och kollat på dh nu. Mat hjälpte lite, lite piggare nu iallfall. Ska kolla på top model också, orkar inte kolla på båda. så väntar tills sju, sen efter det blir det ju singing bee också, det är pinsamt, men helt okej ändå.

skola imorgon, blir väl sådär. jobbigt som fan att gå upp klockan sex, men det finns lite bra saker med det också. but det vill jag inte dra upp, då.



ja men visst, det är jättebra att lura sig själv. fortsätt så..faaan då.

everything that you used to do. kanske att jag saknar det lite

det känns

Skrivet 2008-02-17 @ 14:12:41

jag är trött, jag orkar inte plugga. blä vill bara sooooova.
pluggade lite, sen orkade jag verkligen inte. nu ligger jag typ död över köksbordet. haha. jag är lat, i know.

verkar inte som att jag är den ända iallfall, det känns väl på ett sätt ganska bra.

don't fall, it's not like i belive in that.

i need it.

Skrivet 2008-02-17 @ 11:34:55

tröööött, vill sova. Men det har jag nog inte tid med. om jag inte går och gör det ändå 8-)

men idag blir det ju plugg och sånt shit,. tråktråk. Men jag måste väl, fast om jag är som jag brukar, så kommer jag inte plugga mycket alls. Men vi får väl se om det.
hitta ju ingenting i stan igår, vill ju ha massa, som jag inte ens kan hitta. hiho.

hehe, fan?

outside.

Skrivet 2008-02-16 @ 23:45:16
And you
Bring me to my knees
Again
All the times
That I could beg you please
In vain
All the times
That I felt insecure
For you
And I leave
My burdens at the door

But I'm on the outside
I'm looking in
I can see through you

See your true colors                              
'Cause inside you're ugly
You're ugly like me
I can see through you
See to the real you

All the times
That I felt like this won't end
It's for you
And I taste
What I could never have
It was from you
All the times
That I've cried
My intentions
Full of pride
But I waste
More time than anyone

But I'm on the outside
And I'm looking in
I can see through you
See your true colors
'Cause inside you're ugly
You're ugly like me
I can see through you
See to the real you

All the times
That I've cried
All this wasted
It's all inside
And I feel
All this pain
Stuffed it down
It's back again
And I lie
Here in bed
All alone
I can't mend
But I feel
Tomorrow will be ok

But I'm on the outside
And I'm looking in
I can see through you
See your true colors
'Cause inside you're ugly
You're ugly like me
I can see through you
See to the real you 

                                                    image106
                                                nästan så lätt att det blir svårt.

face it.

Skrivet 2008-02-16 @ 23:29:36
det blev bara jag och josefin idag, men det gör ingenting! hade skoj ändå:) vi är så busiga så^^ hihi, iallfall först hade vi skoj i stan, sedan åkte vi hem till mig och kollade film som josefin köpte. fan va snäll jag har varit idag alltså;)  du är också snäll, självklart josefin :) hihi, iallfall. efter filmen drog vi ut en stund, ljust ändå ju. det var gött. fan va fet man blev i skuggan då! hahaha.

kanske skulle göra det vi hade tänk denna helgen, nästa istället. vi får väl se hur det blir med det ::)

känner för att sova, men ändå inte. vet inte vad jag ska göra, kanske kolla på dh? haha, just nu sitter jag och lyssnar på bandit rock typ. det är bra musik iallfall, hiho.

imorgon blir det väl slapp och plugg kan jag väl anta, får annars se imorgon. Söndagar är alltid slappdag. och sen börjar ju skolan igen. weeey?

you can't hide this time.

i miss.

Skrivet 2008-02-16 @ 10:45:37
uppe tidigt idag, haha. Somnade lite trögt med, och vakna nån gång, menmen. Månen var ju fan as tuff i morses, orange och så lös det som fan om den. såg ut som att den skulle explodera, det var coolt :D

stan idag :) vet inte fortfarande inte riktikgt vilka som ska med, annars blir det bara jag och josefin :) får se.

and nobody knows, sometimes i wonder if i do.

307982-102
     lite tomt, iallafall.

empty.

Skrivet 2008-02-16 @ 00:52:08
varit hos kusinerna nu, det var trevligt. mat och sånt som vanligt ;) och dom undrar ju självklart varför jag inte vill vara med på kort, när jag posar framför kameran hemma och med kompisar, undra varför det är så egentligen ^^
alla är ju typ finska också, och egentligen tycker jag att det språket är asfult, om jag ska vara ärlig:o  kan ingen finska alls typ, kanske därför jag tycker det, borde ju lära mig så jag kan hänga med ibland också. haha!

mysigt om vi hyr hus i sommar också, hade varit lovely.

imorgon kommer josefin vid 1, vi ska till stan sen. får se om det kommer med fler folk:)
ska kolla på dh, sen sleepa. upp lite över 10 imorgon ändå, jooobbigt. men vad gör man inte för skoj! :D

natti

bad.

Skrivet 2008-02-15 @ 13:28:15

mycket att göra, mycket att fixa. skolan börjar snart. panik för inlämningen. Hur blir det imorgon?

kusinerna ikväll, trevligt. Måste snacka med folk också ju, ingen aning om hur det blir imorgon? LAAAALA


nu ska jag kila, hejdå:D

are you really that  bad?

beautifulsoul.

Skrivet 2008-02-14 @ 21:51:24
precis varit ute, fan va jag älskar att gå ute när månen lyser, det är najs. fast ändå rätt skrämmande när man bor här ute ^^ men jag gillar det ändå.

orkar faktiskt inte skriva om josefins och min dag än, får antagligen göra det imorgon om jag hinner. har ju lite att göra, plus att jag´egentligen måste plugga. fan va jag skjuter på det hela tiden. Men det MÅSTE jag göra nån dag iallfall..
fick låna säsong 2 av dh från josefin, wiho! har redan börjat kolla faktiskt, haha. jag är en nörd. men det är ju faktiskt bra :D  ska duscha, sen ska jag väl fortsätta kolla. hihi.

My eyes have seen the glory of a love that does transcend
And fear is like a fallen bridge broken from an edge
And the proof is in the bloodshot eyes of the one who failed to see



307982-98
det var ju nästan sommar idag ju ;)  här står jag på händer, hos josefin. och det suger jag på:D

jaha.

Skrivet 2008-02-14 @ 19:34:57
<3   /   </3


pallar inte skriva nåt, har iallfall varit hos josefin idag:):):):):):):)  skriver säkert sen.

don't fight it.

Skrivet 2008-02-13 @ 15:25:12
I love it babe, got me here doing things I`d never do
Can hold me downs, why I'm here making sure, things are up for you
Like a getaway , for the lights go off, you turn on
I love this place, cause I can hear the echo when you make me ahh


Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right

In the car, at the party
Got his hands, On your body
Don't fight it, Ooh
If you like it, Ooh

In your room, on the rooftop
Feels good, don't stop
Don't fight it, Ooh (Don't you fight it)
If you like it, Ooh (Why don't you)

Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right

brand new hate.

Skrivet 2008-02-13 @ 15:19:37
helvete va ont i ryggen jag fick. Möblerat och städat som fan, jobbigt. och jag blev ju inte ens sådär.. nöjd?:o  Det var bättre innan, men jag ville ha det lite nytt, det var lite dumt ändå. Men ajg orkar inte fixa tillbaks allting, det var jobbigt det.

ska plugga lite idag, tänkte jag. blä, men jag måste iallfall. kolla på dh, ska jag såklart säkert också. har räknat ut att jag kollar på det 2 h & 40 minuter varje dag, stämmer det? :o haha, shit isånnafall.

imorgon blir det hem till josefin, igen. :) vi ska ha kul:D

jag är trött och orkar inte skirva nåt intressant just nu,så antagligen gör jag det senare.

vart har alla tagit vägen? Känns som att alla försvinner. I don't like that feeling.

now you're gone.

Skrivet 2008-02-13 @ 13:17:22
Now you're gone
I realize my love for you was strong
And I miss you here now you're gone
I've been waiting here by the phone with your pictures hanging on the wall


Is this the way it's meant to be?
Only dreaming that you're missing me
I'm waiting here at home
I'll be crazy now you're gone

There's an empty place in my heart
It won't alarm me it will break apart
It won't heal, it never fades away
I'll be thinkin' 'bout you everyday

..|..

Skrivet 2008-02-12 @ 11:37:13
fan, fan fan FAN. hata är ett starkt ord, men det är verkligen det jag försöker att göra. igen? det får ju för fan vara nog nu, trött på att du "trycker" ner mig. Men du vet ju inte ens vad du håller på med. vissa är bara så luriga alltså. Men jag är trött på att du ska göra mig förvirrad, riktigt jävla trött..

ska göra mig i ordning nu, duscha och shhit, sen bär det av till josefin :)  vet inte vad vi gör, men det blir great ändå:)

fan va er två, BLÄÄÄ. god knows vart jag har er. (?)

haha.

Skrivet 2008-02-12 @ 00:01:28
kära viktor, jag vet inte hur jag ska säga det här, men vår affär är död.
Jag tror jag förstod det när vi badade nakna i din lya när jag såg dig sitta på min far.
Jag är säker på att du är man nog att förstå att jag tänder på sopåkare.
Jag skickar tillbaka våra matchande snobben-hakklappar, men jag behåller restultatem av blodprovet som ett minne.
Du ska även veta att jag mår illa när jag tänker på ett nyy liv som klon.
 din evige fiende ida.




GÖR SÅ HÄR: Käre - din partners namn, är du singel ta vem du vill...
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___.
Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___ när jag såg dig ___4___ ___5___.
Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___.
Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne.
Du ska även veta att jag ___10___ ___11___. ___12___,
-ditt namn-.

1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?
Blå - vår romans är slut
Röd - vår affär är död
Vit - jag ska gå i kloster
Svart - jag avskyr dig
Grön - våra horoskop passar inte ihop
Grå - du är ett pervo
Gul - jag går på gatan
Rosa - dina näsborrar är en förolämpning
Brun - maffian är ute efter dig
Ingen tröja - du är en nolla
Annan - jag är kär i din syster.

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari - den där natten
Februari - i fjol
Mars - när din dvärg bet mig
April - när jag trippade på sesamfrön
Maj - senaste första maj
Juni - när du satte bojor på mig
Juli - när jag kräktes
Augusti - när jag såg det krympta huvudet
September - när vi badade nakna
Oktober - när jag reciterade "Tomten"
November - när din fårhund löpte amok
December - när jag bytte tennisskor

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos - i din lya
Pizza - i din campingbil
Pasta - utanför Säffle
Hamburgare - under bussen
Sallad - medan du åt enchiladas
Kyckling - i din garderob
Kebab - med Knutby-pastorn
Fisk - i kvinnokläder
Mackor - på Hare
Krishna-avslutningen
Lasagne - på mentalsjukhuset
Korv - i trans
Annat - med paret Bush

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul - stöta på
Röd - förolämpa
Svart - ignorera
Blå - knocka
Lila - hälla sirap på
Vit - karva dina initialer i
Grå - slita kläderna av
Brun - sätta blodiglar på
Orange - snöpa
Rosa - slita tupén av
Barfota - sitta på
Annat - driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart - min bästa vän
Vit - min far
Grå - Carl Bildt
Brun - min pruttkudde
Lila - min senapsufflé
Röd - Björne
Blå - min avocadoplanta
Gul - min brevvän i Ghana
Orange - min Carl Larsson-samling
Rosa - Djurgårdens förstakedja
Inga - min Ingvar Carlsson-staty
Annat - den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - köldskadad
Lost - påtänd
House - ärrad
Simpsons - feg
Aktuellt - mongolisk
Idol - masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - skamsen

7. HUMÖR JUST NU?
Glad - hur dåligt jag mått
Ledsen - hur trist du är
Uttråkad - att Jultomten inte finns
Arg - att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad - att vi är kusiner
Uppspelt - att det inte finns någon lösning för
Nervös - Mellanöstern
Orolig - att din Honda suger
Apatisk - att jag har bytt kön
Skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen - att jag tänder på sopåkare
Överlycklig - att jag är en klon Annat - att Äntligen Hemma är botten.

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit - din ring
Gul - dina kärleksbrev
Röd - din Darth Vader-poster
Svart - din tama sten
Blå - soffdynorna
Grön - bilderna av halmstad
Orange - dina löständer
Brun - din adressbok
Grå - våra matchande Snobben-haklappar
Lila - dina gamla lottokuponger
Rosa - de avklippta tånaglarna
Annan - dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - din granne Magnus
G/H - min oskuld
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt självmordsbrev
M/N - ditt vänsteröra
O/P - mitt förstånd
Q/R - din mamma
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
X/Y/Z - Dennis trikåer
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg

10.SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnas
C/D - aldrig ska glömma
E/F - att jag alltid velat bryta
G/H - aldrig öppet hånat
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L - ska upplysa skatteverket om
M/N - att jag berättade i bikten om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - alltid ska försöka glömma
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten - vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk - ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider - ett passionerat intresse för möss
Juice - Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten - pinsamma utslag
Oboy - aubergine-fetishism
Whisky - att sabba andra världskriget
Annat - att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand - Varma hälsningar
USA - Med vänlig hälsning
England - Lycka till på permissionen
Spanien - Gå och dränk dig
Kina - Äcklade hälsningar
Tyskland - Med lättnad
Japan - Stick å brinn
Grekland - Din eviga fiende
Australien - Hälsa din groda Leonard
Egypten - Stick nu
Frankrike - I smärta
Annat - Hälsa din läskiga familj.


helvetet brakar loss igen.

Skrivet 2008-02-11 @ 22:37:10
jag säger bara, desperate housewives.

allting har vartit väldigt tungt på senaste..är ju inte gå glad som jag kan, eller hur man ska säga det.
men jag är riktigt glad att ha josefin iallfall, :)  saknar syrran också, som fan.

jävligt pisst, förstår inte hur omogen man faktiskt får vara. Det är DU som har gjort någonting fel, inte jag. det är JAG som borde vara arg, inte du. men så har det ju alltid varit. Jag ska alltid vara den positiva, och för dig är det väl okej att sänka ner mig, även om jag mår as illa? jag hatar att vara ovän med folk, gör jag verkligen. Men såhär vill jag fan inte ha det. Usch på det.

ska kolla dh snart igen. Det hjälper en ju komma bort från stuffs iallfall.
ärligt talat, jag är människoberoende eller nåt, kan nog inte vara ensam. eller jo, det kan jag ju. Men jag trivs inte så. saknar mina syskon, hade varit gött om dom bodde här. Eller så vill jag flytta ihop med någon, det hade varit härligt. att inte känan sig så ensam. sometimes kan det ju vara att man inte har någon annan, lite tätare. menmen, allting gick ju åt helvete. so what can i do?

ska till josefin imorgon, happy about that. du är allt en liten solstråle.

igen? nej tack, snälla.

ghost.

Skrivet 2008-02-11 @ 18:23:31
varit i stan idag igen, eller först på öb, för att köpa schampoo och sånt :D sen åkte mor och jag till h&m, på hulta. sen drog hon hem, och då kollade jag på moppar med pappa. hittade en bra storlek och sånt, men det var nåt annat som var feel. so fuck, men iallfall ska vi nog dra till gbg och kolla också:)

hittade lite kläder igen, :) göttit det. iallfall, nu ska vi snart äta. har aldrig haft så här ont i magen, när jag är hunrig? gott med mat ska det bli iallfall.

& imorgon blir det josefin :)  yeaaah! :D



He would stare at empty chairs
Think of the ghosts who once sat there
The ghosts that broke his heart.
oh the ghosts that broke my heart

dig a thousand holes.

Skrivet 2008-02-10 @ 22:40:22
I would dig a thousand holes to lay next to you
I would dig a thousand more if I needed to
I look around the grave
For an escape route of old routines
There doesn't seem to beany other way

Cos i've started falling apart I'm not savouring life
I've forgotten how good it could be to feel alive

Crazy as it sounds you wont feel as low as youfeel right now
At least that's what I've been told by everyone
I whisper empty sounds in your ear
And hope that you won't let go
Take the pieces and build them skywards

Take the pieces and build them up to the sky.

ska kolla på desperate housewives nu hade jag tänk. Kanske inte så länge, jag börjar ju faktiskt bli trött.
natti.

what the fuck was i thinking?

Skrivet 2008-02-10 @ 19:25:20
1) - DITT NAMN

2) DIN SKOSTORLEK
under 36 - söt(ditt namn)
36-37 - bajs (ditt namn)
38-39 - äckel (ditt namn)
39-40 - homo (ditt namn)
41-43 - älsklings (ditt namn)
över 43 - emo (ditt namn)

3) DITT MOBIL MÄRKE
Siemens - Pappa
Samsung - Naken Janne
Nokia - Lordi
Sony Ericsson - Hitler
Motorola - din mamma
LG - HIV-anders
Apple - Jultomten
Annat - Barnen i Bullerbyn

4) DIN ÖGONFÄRG
grön - lite grann
blå - jätte mycket
grå - så-in-i-helvetes-mycket
brun - lagom mycket
olika på båda ögonen - att jag dog
annat - inte det minsta

5) DIN TRÖJAS FÄRG
Blå - Robbie Williams
Vit - Westlife
Orange - Abba
Grön - Pikku G
Blå - Sven-Ingvars
Svart - Lill-Babs
Lila - Markoolio
Grå - Vikingarna
Rosa - Roger Pontare
Annan - Kyrkokören


6) TV-PROGRAM
Aktuellt - Pappa
Fråga doktorn - Mamma
Lilla sport spegeln - Brorsan
Lost - Syrran
Bolibompa - Morfar
House - Grannen
2900 Happyness - Rörmokaren
På Spåret - Chefen
Simpson - Rektorn
Efterlyst - Polisen

7) GODIS
Choklad - På bussen
Lösgodis - I duschen
Surt - I skafferiet
Salt - På jobbet
Sött - I provhytten
Rostat - I soptunnan

8) FÖDELSE MÅNAD
Januari - kissade
Februari - härmade Danny
Mars - Runkade av en man
April - Hånglade med en spegel
Maj - Onanerade
Juni - Stjäla pengar
Juli - Misshandlade pensionärer
Augusti - Hade sex med Bosse Bildoktor
September - Provade min nya BH
Oktober - Läste porrtidningar
November - Petade mig i näsan
December - Dödade lillebror

9) ÅRSTID
Vinter - Påven
Vår - klasskompisarna
Sommar - Gosedjuren
Höst - Green Peace

10) FRISYR
Halvlångt - Motionerade
Långt - Kastade lasso
Kort - Förhindrade växthuseffekten
Skallig - Letade efter knark
Page - Lekte kurragömma
Axellångt - Utövade yoga

11) LÄNGD
Under 140cm - Min gris knivmördar mig ikväll
141-155cm - Gubben i månen vill ha sex med mig
156-165cm - Ingen damsug försäljare hoppar fram ur garderoben
166-175cm - Jag får stånd i kyrkan
176-185cm - Mina kaktusar dör
över 186cm - Mormor viker ut sig i Play Boy

Hej jag heter (1), men ni kan kalla mig för (2). Jag gillar (3) (4) , nästan lika mycket som (5).
En gång kom (6) på mig (7) när jag (8) inför (9). Men jag sa att jag bara (10). Nu ska jag be en bön så inte (11)


hej jag heter ida, men ni kan kalla mig för bajsida. Jag gillar Naken janne jättemycket, nästan lika mycket som Lillbabs. En gång kom rektorn på mig på bussen när jag provade min nya bh inför gosedjuren. Men jag sa att jag bara utövade yoga. Nu ska jag be en bön så inte gubben i månen vill ha sex med mig.


___________

har varit på allum, fick köpt ganska mycket faktiskt. I'm happy :D skor och allt sånt, najsnajs. kanske skriver ner vad jag har köpt senare. iallfall, ska fortsätta kvällen med desperate housewives antagligen.:)  det är najs. är trött också, så det är ännu bättre.

får se vad som händer imorgon, jag är fortfarande rätt pisst. Kommer jag troligen vara ett tag. menmen

på tisdag ska jag hem till josefin :) <3 imorgon får jag se. i have some planes. mihi, men josefin är inte medvillig, så får se ;)


let me.

Skrivet 2008-02-10 @ 00:14:39
besviken, besviken som fan.  arg också. faktiskt, om jag ska vara ärlig. får inte träffa min syrra nu. aslänge sen sist tycker jag. men det blir inte av ändå. fan, att jag är arg alltså. nära på att betala 400 spänn med, men hade jääävligt tur där. Får ju fan nästan utbrott.
men får se, jag och föräldrarna kanske gör nåt annat :) hope so.
sen ska jag nog till syrran på påsklovet.:)

två saker som gjort mig ledsen idag, såklart från dom också. always
jag ska kolla desperate housewives snart tror jag, tänker väl sitta uppe hela natten eller nåt. BLÄ, jag är på dåligt humör. fast jag är faktiskt rätt bra på att visa att jag inte är det. stark sida det där:D
men ändå, två gånger? thank you, säger jag bara.

josefin är iallfall för bra :) hoppas på bra torsdag också. eller såklart det blir bra, det är ju vi <3 :D

let's get it on. but honey, i'm not that strong. jag trodde, precis. varför kan jag bara inte vara    S T A R K ?

bilddagboken, check it out.

Skrivet 2008-02-09 @ 20:54:35
sitter här vid datorn just nu. vet faktiskt inte varför. iallfall, melodifestivalen hörs i bakrunden, men där sitter inte jag. Tycker faktiskt inte om det längre? vet inte varför, men that's it.

tycker att folk ska in på min bilddagbok , kolla och kommentera bilderna :)  på , septemb3rbarn , hade varit snällt:D

imorgon blir det iallfall skåne. yeees mam. buss & tåg. vet inte när jag kommer hem, men det märker vi ;)

have it.

oh no.

Skrivet 2008-02-09 @ 19:23:55
I don't need your fake assed friendship
Or your silicon sympathy
You've got a brand new fuck you, Enemy

i know.

Skrivet 2008-02-09 @ 10:41:15
i'm good, i know i can do this.

stolt över mig själv. inte suttit vid datorn igår. eller i onsdags. pyttelite i torsdags och nu. This i good. :D
orkar inte rabbla upp vad jag har gjort under dagarna. Men igår var vi iallfall hos kusinerna, eftersom att hanna hade fyllt 14 :) åt och snacka lite om sommar och sånt. najs om det blir av.
hade tre prov också. engelska och spanskan gick nog bra. medans no;n inte var någonting att snacka om. men om jag kan få göra omrpov, så blir jag nöjd

brännsår på knäet. haha, ska sluta slänga mig så som jag gjorde igår. haha, det var kul. men dt svider ju som fan, muahha.

alla hjärtansdag blir med josefin. vi ska ha vårt lilla egna "alla hjärtansdag" tänker inte ta upp vad vi kallar det. men vi ska käka godis och massa sånt.JÄTTEKUL :D <3

jag och emelie åker till skåne snart. kanske imorgon eller måndag typ. :) yeees. detta blir ett bra lov. 
måste åplugga lite på det också. men det är ju en annan sak :)

började kolla på desperat housewives igår. kollade klart på en helskiva, muahha. satt väl uppe till två, eller ja vi det lagret låg jag typ död i sängen. fredagar är alltid så jobbiga ;) (trött)

iallfall nu ska jag typ göra mig i ordning och sånt antar jag, kanske kolla lite mer på boxern. thank you jos ;D sen kanske jag ska hem till emelie.
finns annat folk jag kanske vill bvara med på lovet också. men det får vi se senare då:)

ida

die.

Skrivet 2008-02-07 @ 20:30:44
i just wanna die. ärligt.  Varför ska det vara så jobbigt just nu? fuckfuck säger jag bara. Jag vill inte alls att det ska vara såhär. Men vem fan vill det? Men du förstår ju ingenting, bara som vanligt ungefär. Ibland typ världens goaste, ena stunden vet jag fan inte vad jag vill göra med dig. typ kasta dig så långt ifrån som möjligt. Det vore faktiskt ganska bra!;s  uuoooff, take it away.   jag ska göra mitt bästa:D  nödig fakta, men folk säger att det hjälper med att släppa ut skiten? jag vet faktiskt inte.. men pallar ju heller inte att gå och vara nere hela tiden. För det är verkligen inte sån jag egentligen är!


hoppas verkligen på att dra till syrran nu. det skulle verkligen inte sitta illa.
har huvudvärk, pluggat lite. men jag skiter faktiskt i no;n.. haha, jag pallar inte:o det andra kan jag ju nog iallfall.

oh damn.

i think i'm falling.

Skrivet 2008-02-07 @ 17:01:13

igår natt drömde jag tre mardrömmar. vaknade gråtande när josefin sprängdes i luften. vaknade annars några andra gånger också. fan vilket natt jag hade.. jobbigt. semlor var gott också. muaha.

trevligt igår. var i borås och så. kom hem nio, duscha och gick sedan och la mig direkt. göttgött. 
orkar inte rabbla upp skolan. men imorgon är det tre prov. så ikväll får jag plugga. Fan, jag skulle ju gjort det mer förra veckan, och denna. men neeeej, det gjorde jag självklart inte :o
jag måste verkligen sluta äta godis. det går åt pengar som fan på det. Och det är ju inte speciellt nyttigt för den delen heller. Fast det är inte det jag bryr mig så mycket om, Jag älskar ju fan godis. blä det är inte bra. Men stolt över mig själv. idag har det inte varit nåt godis allt... om jag bara kunde fortsätta så, :D

jadu, det var iallfall inte första gången. Men jag ska fan se till att det inte blir mer. Blir galen på mig själv om det händer igen. fan. Jag vill inte vara sur/ledsen. Försöker. klarar det faktiskt ganska bra :)

i feel so alive.

ida

to do-

Skrivet 2008-02-05 @ 18:11:17
GÖTEBORGSTESTET!

JAG HAR:

LISEBERG:
[x] Vart på liseberg
[ ] Tappat en sko/mobil.
[x] Vart på spökhotellet gasten.
[ ] Blivigt utslängd.
[x] Tagigt med egen mat istället för att äta där.
[x] Vunnit en stor choklad eller dylikt.
[x] Vunnit mindre choklad eller dylikt.
[ ] Spytt
[ ] Sett någon annan spy
[X] Åkt Kanonen
[X] Åkt Balder
[X] Åkt uppswinget
[x] Åkt precis allt på liseberg
[ ] Börjat gråta
[x] Vart på 3D bio
[ ] Blivit full
[x] Sett konsert
[ ] Uppträdit själv

totalt: 11

NORDSTAN:
[ ] Blivit utsläng
[ ] Muckat med vakter
[ ] Spytt
[ ] Förstört något
[ ] Slått till någon okänd
[ ] Bestämmt träff med någon av samma kön
[ ] Bestämmt träff med någon av motsatta kön
[x] Suttit på emotrappan
[ ] Snattat
[x] Skrikigt
[ ] Dansat runt julgranen i mitten
[ ] Träffat en person från bilddagboken
[x] Träffat en person som du sedan laggt till på bilddagboken
[ ] Blivit av med något
[x] Vart inne på shock
Totalt: 4

ÖVRIGT:

[x] Vart på bio
[ ] Smygit in på bio
[ ] Skämtrånat någon
[x] Åkt spårvagn
[ ] Vart med om en olycka med spårvagn

Totalt: 2

Allt som allt: 17

0 = Du har inte vart i göteborg va?
1-10 = Du bor inte i närheten kanske..?
11-20 = Göteborg i ditt hjärta.
21-30 = Fortsätt så! <3 gbg in my Heart
30-38 = EN ÄKTA GÖTEBORGARE!!

that's it.

sa ju att jag var lat, jag lämnar ju fan aldrig datorn? :o

baby, do you?

Skrivet 2008-02-05 @ 17:30:51
och jag har tröttnat. yeppyepp.. Folk förändras så jävla mycket under bara en dag ibland. och då är det faktiskt inte kul längre.

pluggat lite, men jag tröttnar så jävla fort på det. så börjar läsa bok istället. haha, mongo är jag. Men det är ju så mycket härligare att läsa en bra bok istället för att tröttna ut sig på massa plugg. Vilket jag dock egentligen borde göra.

känner ingen smak alls, ingen lukt heller. Min förkylning är verkligen underbar. usch, det är ju bara tråkitg att inte känna någon smak eller nåt när man äter? tråkigt :)
blev nästan ingen idrott alls idag. Fick typ en sån där nackspärr igen, sen kände jag att blodet rusa upp i backhuvet. det var faktiskt läskigt ;o började känna mig yr också. så satte mig ner sen istället och glodde på alla andra duktiga :D

måste väl fortsätta plugga lite, tre prov på fredag ju, hard work work.

i just wanna leave my troubles behind. but they are stuck-

allt jag hade.

Skrivet 2008-02-04 @ 20:21:29
ätit två semlor idag, hiih. mumsigt, får väl se om det blir mera imorgon eller nåt;)  inte över hela ansiktet men:D
börjad läsa "edies dagbok 3" nu, dom är bra. redan hunnit läsa ett antal sidor. borde egentligen plugga, men eftersom att boken är så bra så. dumma jag.  ska bada också, sen blir det ju tv. as usual.
imorgon är det tisdag, slutar klockan tre. wiho.
idrott blir det imorgon ändå, kanske slutar med hjärtproblem, men det märker vi på sjukhuset eller någonting isånnafall. jag ska verkligen höja betyget och vara med ofta nu. Vilken anledning jag nu än skulle ha! Vet ju att jag kan få minst vg:) så det kör vi på.

Förövrigt är jag lat, en riktig latmask. Fast jag kan även vara lite för pigg, haha :D

snart brinner ett hjärta.

guess who?

Skrivet 2008-02-04 @ 17:02:34
idag har varit en bra dag. bara at jag är så jäävla förkyld nu. :/  iallfall.. innan idag skulle jag,kate,josefin och my gå upp och köpa semlor, så när vi gick där. blev jag nästan påkörd , fast jag tänkte inte så mycket på det, eöller vad man ska säga. men det kunde ha slutat illa iallfall:O men sen gick vi till bolles och köpote dom. senare när vi gick där ute, kommer my med sin hand och trycker upp min semla i mitt ansikte. sen började jag jaga henne, och gtryckte upp semlan i hennes :D sen blev det krig, så stog kate och skratta, så tryckte jag upp min i hennes ansikte, och sen börja hon kasta på josefin. haha, vilket jävla krig vi hade :D fast blää, det lukta inte gott sen 8-)
sen hade vi sv/so lektion, haha, vi satt några tjejor i ett rum och sånt. mysigt där inne iallfall:) var väääldigt nära på att bli påkommen av en annan lärare, muahah!

hänt lite mer saker också, men det har varit en bra dag iallfall:)
måste strax duscha, har faktiskt lite grädda i håret, inte lika mkt som josefin då men:O  sen måste jag pluggpluggplugga! blä på det,men vi har ganska mycket att göra nu då.
earl senare också, mihi.

nopp, nu behöver jag näsdroppar:o  goodie :)

never the right time.

Skrivet 2008-02-03 @ 20:54:32
haha, vet inte hur många kakor jag har ätit idag :o hahaha.

kollat på tv, pluggat och duschar iallfall. sen blir det att sova bara. vet inte om jag ska kolla lite på filmen som kommer klockan nio? 

en ny skolvecka, .. sen är det lov! fanfan va gött alltså:)

aja, nu är jag iallfall glad :) blir inte bättre :D..

live our lives.

Skrivet 2008-02-03 @ 15:38:45
if I give up on you I give up on me
If we fight what's true, will we ever be
Even God himself and the faith I knew
Shouldn't hold me back, shouldn't keep me from you..

believe in you
Even if no one understands
I believe in you, and i don't really give a damn..
We live our lives on different sides
But we keep together you and I


jag har fått börja med näsdroppar igen också. fyfan, bara jag inte blir beroende igen.. jag har visst rätt lätt för att bli det.......

run to you.

Skrivet 2008-02-03 @ 15:08:23
varit och tränat nu. fick ont i hjärtat och skit. haha;s  men fortsatte typ ändå. sen blev jag yr och fick sätta mig ner och vila i typ 10 minuter eller mer.. sen forsatte jag igen, :)   kom hem och åt kakor typ direkt, haha sån fetis är jag :D jag är jättetrött, vill soooova. hihi.

måste plugga sen också, och hänka framför tven:)

ibland undrar jag varför jag gjorde som jag gjorde, faktiskt. ville ju inte ha det såhär, men vad ska man göra?

I got a bad bitch on my left side.

Skrivet 2008-02-03 @ 11:16:30
jahopp. uppe tidigt idag med;p hoho. ska nog åka idag, i guess. sen blir det väl att sitta här, plugga, tv och sen duscha.. typ min vanliga söndag då ja ;p
har blivit förkyld också ju, jobbigt jobbigt. har svin ont i halsen också. blää. förkylning är något av det bästa! really..

mer och mer, eller mindre och mindre?

the reason.

Skrivet 2008-02-02 @ 23:59:33

det vaar najs hos julia. Kom dit lite efter fyra. då jag och julia spelade lite spel. ett från typ fritids och såånt. haha! men det var faktiskt trevligt:D sen gjorde vi lite  småsaker också. sen satte vi oss och kollade på desperata hemmafruar ;).  det var säsong 3 dock. jag har ju inte ens sett 1. haha. men sen satt vi som klistrade hela kvällen. Josefin kom vid halv 7, fortsatte kolla. Pratade och lite sånt. riktigt trevligt iallfall. vi är helt sjuka då men:D fick världens jävla hostattacker också, måste sett kul ut eftersom att vi fick det samtiditg. sen åt vi god mat och glaaass. josefin fick äta upp mitt, för hon åt en annan grej. muaha:D det var iallafall en trevlig kväll. gillar att  vara med er :)

ska strax gå och duscha, sen blir det sova eller någonting.
och imorgon blir det en liten träning för mig iallfall. najs det om nåt. fast jag har så jääävla ont i magen, kramper som vanligt. blää. fick ont i hjärtat också. Bara problem yes. fast det känns inte som att jag har det eller nåt. so i don't know.

godnatt.

a dream of you.

Skrivet 2008-02-02 @ 12:13:17

ikväll, eller senare. Åker jag till julia. Josefin kommer också:) wihoo. ska nog inte övernatta vad jag tror. hihi.
imorgon kanske det blir träna. och måste plugga med. måååste.
FAN OJDÅ:D HAHA, vad jag ställer till.:D

jag gillar inte dig..för det mesta. fast ibland går det inte att sluta tänka på dig. Fast det har väl blivit bättre, :)

ida

let it out.

Skrivet 2008-02-01 @ 23:56:19
bah, jag vet inte, får se imorgon. fast ändå vet jag kanske. jag vill till josefin, men det tror jag inte jag ska :) klarar mig med vad som helst imorn, hihi:) ingen bio iallfall. en annan dag, "till sommaren" :D  Men nu kryper jag nog till sängs, tror jag. så godnatt :)

big fool!

keep on moving.

Skrivet 2008-02-01 @ 21:52:31
Har du över 20 så är du grymt blond.

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[ ] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[ ] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[ ] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat kontigt på dig.
Antal: 2

[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi.
[ ] Jag försökte just sjunga dom.
[x] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.
Antal: 4

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit blond.
[ ] Folk har kallat dig senreagerad.
[ ] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 1

[ ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[/] Jag har somnat på en lektion.
[/] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[ ] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 1

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[ ] Folk går oftast iväg från mig och himlar med ögonen.
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[ ] Jag har ätit ett kryp.
Antal: 2

[ ] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[ ] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen .
[x] Jag har tappat fat,glas eller bestick.
Antal: 3

[x] Jag använder ordet "smart"
[ ] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina ända vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
Antal: 1

[x] Jag har fallit av en stol.
[ ] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[/] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 0,5

14,5


_________________________________________

hur är du som tjej?


UTSEENDE:
[x] Färgat håret
[x] Använder smink varje dag
[ ] Borstar håret varje dag
[/] Plattar håret varje dag
[x] Du använder brunkräm / foundation
[x] Du använder mascara
[x] Du använder puder
[x] Du använder rouge
[ ] Du använder kajal
[ ] Du använder ögonskugga
[ ] Du använder läppglans
[ ] Du använder täckstift
Totalt: 5,5



BEHANDLING PÅ KROPPEN:
[x] Dushar varje dag
[x] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[x] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[x] Gör alltid rent öronen
[ ] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[x] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[ ] Brun hårfärg är snyggare än blond
Totalt: 8


ÖVRIGT:
[/] Läser alltid tidningar, som: vecko revyn, eve osv.
[ ] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[ ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[ ] Du har bra självförtroende
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan osv
[ ] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[ ] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[ ] När du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor
[ ] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop.
[ ] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en reflex
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[ ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[ ] Du är lärarnas favorit / självklart!
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[ ] Din favoritfilm är " Mean Girls! "
[ ] Du älskar att ha klänningar på sommrarna
[/] Rosa är din favoritfärg
[ ] Dans är din favoritsport
[ ] Hockey är din favoritsport
[ ] Din smak av killar ska helst vara såna som du som pluggar hela tiden och aldrig är ute
Totalt: 3

totalt: 16,5


1-10 - Dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
10-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp  - lat ja, men inte slapp:O
20-34 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej!
34-47 - Så petig behöver du inte vara miss fjortis

hoho. nu ska jag nog ta en dusch eller någonting. känner för att lägga mig och sova också. men det tror jag nog inte att jag ska göra ändå:D får se later.

hold on, be strong.

Skrivet 2008-02-01 @ 20:54:59
emelie kommer tydligen inte idag :P haha

skolan har varit bra idag. som vanligt. hehe. började plugga lite engelska när jag kom hem, sen palla jag inte mer. jag är så slö jag, verkligen väldigt bra!

imorgon kanske det blir bio... ska prata mera med dom senare jag. Har ju inget liv heller för den delen, så ska fortätta fixa lite med bloggen. sen ska mamma och jag nog äta pommes, muaha!
filmen jag lånade av michael funkar ju typ inte? hade tänk se den annars.. menmen.:) kanske kommer nåt annat, annars blir jag väl tryckt här.

du är fan allt för konstig. det blir svårt att hänga med :)

hold on tight, it's all about us.