bara det.

Skrivet 2007-11-30 @ 20:55:28
städat mitt rum, ser rätt najs ut nu iallfall :)  förresten biter jag på naglarna, inte bra alls:o  jag måste plugga massa, blir väl på söndag eller nåt. Mamma fyller år då också :)  vi har ju sån där marknad eller va det nu hette:D  men jag ska inte komma;/   för mums birthday. :)

jag är nog trött, tror jag. :)  ska duscha och sånt, kommer inte kunna somna redan. såå what should i do? :)

jag kan inte, det kommer inte bli samma sak då :(



image53
I'm sorry it's taking me so long, to find out what I'm feeling, if you need time away, I won't ask you to stay.

ida

tell me

Skrivet 2007-11-30 @ 17:06:35

skoldagen gick ganska fort ändå. På spanskan var jag hos skolsyster, prata om huvudvärken och fick typ en "strumpa" för foten.  Jag har fått läkarundersökning på skolan. Vet inte om hon kan hjälpa mig, annars får dom väl skicka vidare mig eller nåt:p  typ äntligen :) hjälp, idag alltså:o :D

emelie sover här imorgon, vet inte om det händer nåt mer. kanske skulle hjälpa syrran också:)  skriver när jag vet istället:p  vet att det kommer hända mer saker, men jag är lite borta bara 8-)


fick choklad av busschaffisen också, snällt av han :)  har huvudvärk nu, jippie:)

händer nog ingenting ikväll, tror inte emelie ska komma. Men vi får väl se :)  är ju alltid pisstrött på fredagar, får se helt enkelt:D  

The rain is fallin on my window pane
but we are hidin in a safer place
under covers stayin dry and warm and
you give me feelins that i adore

ida

you can feel it in the air.

Skrivet 2007-11-29 @ 18:02:46
inget att säga idag... inte på så bra humör. Har fortfarande pissont i min fot, :(   åkte hem innan sista lektionen. Mår helt jävla cp..:o  gör fortfarande det, typ sådär spygrej. Tror inte det är magsjukan iallfall :)  men bra mår jag inte:/:/  fuck säger jag bara. fuck åt allt just nu.

jag är en glad och rolig person, men det är inte så jävla lätt. Går inte ens att förklara. Finns ändå nästan ingen som förstår någonting. lalala

holding onto patience, wearing thin, I can't force these eyes to see the end .

ida

arg till 1000..

Skrivet 2007-11-28 @ 17:56:04
började spela min första match ungefär kvart i 1. sent:p  kom lika.  Har inte gjort några mål, fast det var iuf inte det jag tänkte på ändå.. Tack för att ni är så positiva iallfall:)   men jävla fikjjgnjkahgukahhuvuden :s  flög åt helvete och lite sånt, nån jävel knuffa inte LITE, så jag har inte stukat min fot nu. NEEEJDÅ. hände mitt i matchen, fast jag fortsatte ändå. Kan bara inte ge upp, haha. Men surig som in i helvete var/är jag. Tack så mycket meyya för att du hjälpte mig :)  ska till skolsyster imorgon. Sånt händer när man tar i för mkt, men dom var ju fan inte riktiga i huvudet:s  Jaja, vi kom sist iallfall. Även om alla spelade jävligtbra:) !  orkar inte förklara allt, haha :)

var hos emelie lite, gjorde typ inget men:)Emelies föräldrar körde hem mig, tack så mycket :)  Jag är hur jävla trött som helst. Så har säkert glömt nämna en massa saker! Är pisst också, så:)

ska väl plugga, men är sååå trött!  Får ta igen mig imorgon på projekten eller nåt.
ska nog till stan efter skolan, jag måste ha skor och en jacka :) 

you really got something.            

sur ida :D

hey there, sunshine.

Skrivet 2007-11-27 @ 16:33:13
vad vill alla spindlar mig?  dom är så jävla äckliga, hade en på mig idag :(  fyhelsike vilken panik jag fick! fobi var det här ja..!

har möblerat om mitt rum idag, inte så jättebra för mitt huvud, men när jag har bestämmt mig för nåt, måste jag ju göra klart det. Det blev helt okej iallfall:) Drömt om att flytta nu, så det är nog faktiskt dax snart för mig att göra det:) men jobbigt att man måste tapesera och sånt innan, menmen. Kanske till sommaren så?

pluggplugg, väntar på pappa igen, matte.  har annat och göra också, men det klarar jag mig själv med, nästan allt iallafall :)  ska klara noprovet med ett g nu, annars blir jag jääättebesviken, mer än innan :) i will try!

jag är trött, men pallar ändå inte att sova, då kommer jag vara vaken halva natten, och det vill jag ju inte :D

and i really need you like a heart needs a beat..



image52
samlade mitt mod och fick ett kort på en iallfall, äcklad till 1000, även om det var typ en pytteliten jävel.

ida

just fore a while.

Skrivet 2007-11-27 @ 12:23:05

hemma idag, mådde jättedåligt på kvällen, och vaknade illamående också;/ mår bättre nu, inte helt på topp fast bättre.  men imorgon ska jag till skolan ändå, baskettunering ju. Världens lag, ;s får väl göra det bästa ändå, även om det inte är så lätt i ett lag man inte trivs med!!?

vaknade för inte så jättelänge sedan, har pluggat lite. Ska fortsätta med det snart. Ska nog ut en stund också kanske, need some air tror jag:) 

jag är så fucking jävla trött på dig nu. Det ska alltid vara du,du,du D U !  Allt är ju nästan alltid jättebra, för det är ju dig det handlar om. Bryr dig knappast om folk runt dig, tänker dig inte speciellt mycket för innan & då är allting så jäääävla bra, eller hur? Snälla, SNÄÄÄÄLLA. Jag blir så jävla lack på dig, det är lixom helt okej att bry dig om andra också, faktiskt. Ber dig bara tänka om lite grann, för sånt gör mig så jävla pisst.

                         image51
but what am i gonna say, when you make me feel this way?    

plugg, here i come :(

  ida

my heart melted to the ground.

Skrivet 2007-11-26 @ 19:35:56

pluggat en stund nu, fuuck vilken huvudvärk jag har! :( jobbigt, menmen:)  väntar fortfarande på att pappa ska komma hem, så jag kan plugga lite matte med han. i really have to! Vill kanske göra nåt imorgon, fast vet inte om jag hinner då men. Ska kolla om josefin kanske vill göra nåt på onsdag eller nåt:) hihi.


image50
Trying hard not to hear, but they talk so loud ,
Their piercing sounds fill my ears, try to fill me with doubt

ida

can't explain someone like you.

Skrivet 2007-11-26 @ 17:26:54
har verkligen fullt upp denna veckan, med läxor och sån skit! nästa vecka har vi tre prov, ons,tors&fredag eller nåt sånt:o engelska, no& hkk. Dessutom har vi eng&svenska läxa denna veckan. MAAASSA saker! inte det lättaste proven och läxorna heller, neeheej! får bara plugga på då, kan inte göra så mkt mera:o  matte som väntar på mig också, fy sjutton för skolan!

blir ingen kvarsittning heller, pratade med läraren idag.. blabla visst att han hade sagt det till dom andra. Man blir störd rakt igenom på lärarna, !

idag blir det väl typ bara plugg eller nåt, eftersom att det är så jävla mycket att göra... earl sen också:)  ska börja lite med pluggandet nu, behöver ju hjälp! inte så lätt när man är ensam hemma 8-)  baaaah! man blir galen.

you make me wanna scream, i'm out of control.

                                                           image49   m i s s   i t  !


ida

i want your soul.

Skrivet 2007-11-25 @ 18:00:33
har städat mitt rum nu, mycket bättre:D  har pluggat lite matte nu också, duktigt ida! det är inte så svårt om man fattar allt, men annars så 8-)  nu saknas bara mitt bad också! Men det kommer nog senare, om jag inte hinner somna eller nåt :)..

orkar inte en ny skolvecka, usch! Men vi har baskettunering på onsdag. Hoppas det går bra, eller nåt då:)  vi brukar vara den klassen som kommer sist, så jävla bra är vi! :D  men jag ska försöka det bästa jag kan ändå. Min hand är mycket bättre nu iallfall:)

sorry, for wasting all your time.

ida

slask,

Skrivet 2007-11-25 @ 14:30:37
tyvärr, nu e det slask också, i just love viintern alltså:o  eller inte!

är med emelie nu, vi vaknade för en timme sen typ, slappt :D  vet inte vad vi ska göra, får se;p

haha, det händer inget nytt på söndagar, alltid som vanligt :) städ,plugg,bad&datorn typ.  tycker fortfarande verkligen inte om dom, man blir ju typ deppig. ;s  menmen!
är det typ inte dax att handla julklappar eller nåt ganska snart? Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till någon, vet knappast vad jag själv vill ha, vilket jag typ aldrg vet. Har väl nåt jag kanske vill ha, får se hur det blir..

keep on walking, i never wanna se your face again. That look on your face, just make me wanna slap you.

ne nu jävlar:D   jag orkar fan inte mera, så nu ska du allt fååå :D  hiih.

ida

fuckingsnow,.

Skrivet 2007-11-24 @ 22:55:53
hemma nu, emelie är här också:)  började med att vi var på bolles och köpte dricka, sen åkte vi upp till julia. vi åt mat, och sånt. Bakade tårta också, det var faktiskt kul:D kom på värsta grejen att skriva på tårtan, moget men ändå. Så gjorde dom det:) haha!  sen åkte jag och emelie hem vid halv nio. Man fick typ pölsa sig igenom snön, fy sjutton säger jag bara! Kallt och blött är det, riktigt tråkigt med snön faktiskt, Jag vet att jag är positiv.  Snökrig inomhus hade vi lite också, haha najs va?

emelie och jag var hemma hos henne en stund också:) vem har bollen? MAMMA. haha xD fyfan va roliga vi är:D

Iallafall, nu är det ju så mycket snö att man knappast kan va ute( jag iallfall). Om det fortsätter kommer jag väl fan inte komma utanför huset, jippi! fast lite gött om man skulle slippa skolan 8-)  men det sa jag ju inte högt, såklart.

får se hur mkt snö det är imorgon, annars får jag stanna hemma och plugga eller nåt, måste jag ändå så. tråååk

hateithateit, h a t e   i t !

image48
                     ida

för mycket..?

Skrivet 2007-11-24 @ 16:06:12

väntar på att mina föräldrar ska komma hem, så dom kan köra oss till rex. VI har precis ätit, mätt är man iallfall, najs.
Josefin trampade på min brutna tå, fuck aj vad det kändes. fortfarande lite, men det säger vi inte till henne :) hihi. Hon sprang och hämtade ett glas och fyllde de med lite vatten, sen ville hon att jag skulle stoppa ner tån i glasen, HAHAHA! Så hällde vi vatten på det istället, det var faktiskt lite kul det där:o  men ont :)

Vet inte riktigt när vi ska hem, men det märker vi väl ikväll, :)  redan trött:o får fan hoppas på att det går över nu, toppen om jag är trött hela kvällen´, nja det kommer jag inte vara. så rolig och glad som jag är hela tiden tänker jag inte vara trött, muaha! ska försöka att inte äta nästan nåt godis alls, och nästan ingen cola,. jag måååste försöka iallfall, haha:) 

Can you take it all away?

ingen har bett dig säga någonting du inte vill, det ska du inte heller. men jag vill ju fan hellre veta sanningen...

ida

now that you got it.

Skrivet 2007-11-24 @ 11:23:48
så nu har man vaknat, :D  hatar att gå upp på morgorna, men man måste ju nån gång :)   vi ska strax äta frukost, är faktiskt ganska hungrig, vilket jag inte brukar vara på morgonen, förutom lördagarna då,

ikväll blir det hem till julia. vet inte när vi åker, vilka som ska vara med eller nåt, men det får vi ta reda på iallafall :)
efter vi har varit där, ska jag antagligen hem till emelie, sen åker vi hit upp och "sover":) hade blivit najs om allt blivit av:D  inte för att vi kanske sover så jättemycket, men ändåså:)

vill nog träna på söndag, men jag brukar vara med emelie till rätt sent på söndagarna, men jag märker väl det imorgon:D


image47

can't get enough of you, i really can't.

ida

du är viktig.

Skrivet 2007-11-23 @ 23:36:44

vi har varit ute typ två gånger, fan va härligt det är! Jag vill ut igen, och josefin får typ damp på mig.
Känner mig typ jättemätt fortfarande, ett tag sedan vi åt, men jag känner mig heltfull.

Jag har inget liv som sitter och skriver blogg hela tiden, haha:p  men det är ju typ roligt ändå.
vi har kollat på massa roliga filmklipp, haha. Vissa är ju bara roliga som fan, :D

jag vill typ ut och bli pigg nu, so damn härligt är det;o haha. Tog huvudvärkstablett nu också, vill inte ha ont i huvudet nu, speciellt inte när jag är med nån :)  men jag blir galen på den huvudvärken!

why do you have to turn everything to hate?

ida

don't give up.

Skrivet 2007-11-23 @ 20:21:20
jag och josefin har varit ute på en promenad nyss, månen var helt framme, jättefint ju :)  bra såg man också..
jag börjar bli hunrig nu, kanske dax för mat,då.
Mår ju fortfarande illa efter godiset, just nu känner jag att jag ALDRIG mer vill äta det, men jag vet ju ändå hur det funkar 8-)  sockerberoende kanske?

Känner mig alltid jävligt fet på helgerna, men det är gött det:D  Föresten har vi fått välja vad vi vill ha på elevensval, valde som 1 - styrketräning, vilket jag säääkert inte kommer få.. 2 - matte, för jag måste, har ju snackat med lärarna och allt om det. Men fuck vad jag egentligen inte vill.. men vad gör man inte för att gå G?

ska gå till josefajn nu, för nu vill jag ha mat :D 

god thinks are hard to explain, so are you.

ida

igvarning&kvarsittning,

Skrivet 2007-11-23 @ 18:11:26
kan det bli mycket bättre?  jävla sugskola. Fick kvarsittning, som fan inte ens var vårat fel. Och det gick inte ens att jag försökte prata ut det, så ska prata med min lärare, IGEN! hatar fittfuckingjävla träslöjdsläraren:o blir galen. Men typ alla lärare har ju fan damp på våran skola, orka dem.

är med josefin nu, hon ville sitta vid datorn, så? :p  hon sitter och underhåller sig själv i mitt rum nu :P  hihi.
ska äta och sånt sen, kolla film och sånt:)  fredag är man alltid så slö, så vi ska väl slöa eller nåt najs :)
imorgon blir det nog nåt annat :)  säkert jättebra :D
Har ätit massor med godis, mår ju typ illa av det, jag är en sån gottegris:o haha!

image46
there is nothing left, just those fucking memories.

ida

väntar..

Skrivet 2007-11-23 @ 07:35:18

kate försov sig^^  så får vänta lite längre, så kör hennes mamma oss istället. ;D
Josefin ska sova här inatt, och imorgon ska vi till julia, emeliejagjulia&josefin. får se om det kommer nån mer också, märker vi :D 

ska vara med på idrotten idag, basket tror jag vi har. även min onda tumme;p men det ska jag nog klara iallfall.

Ska snart fixa klart mig också, men det går fort ;D

jag blir typ stum;o  jag hade väl bestämmt mig? :D

                              
ida                         image45

nothing is better

Skrivet 2007-11-22 @ 17:08:55
gjorde om mitt tjatade hkkprov idag.. gick väl sådär, vet inte om det gick bättre än förra gången, men får väl se:p  gjorde ett test i no;n också, jag är ju bäst :o  not.  Fick tillbaks matteprovet också, fick inte ens g på g-provet, har fått det på kanske 1? så jävla surt är det, men jag fick gå igenom det för att nå g iallfall. Engelska läxa tills imorgon också, jobbjobbjobbbbb! kollade hörseln idag på skolan också, jag hör ju toppen (Y) eller inte :)  typ sprängt öronen? :p tur som inte har tinnituss iallfall! :)

Skrattat åt " oj, nu kom det kisch" hela dagen idag, haha. Inte lite kul :D Emelie och jag pratar cp, så efter man ropar så låter det som man har kommit i målbrottet, kul som fasen;p  fan va man fick ett flabb när dom lurade ida, haha. 

plugg&sånt idag, fick ont i huvudet också. det är vad jag kallar najs ;D

josefin imorgon, :)  finns två andra altenativ på lördag, får se hur det blir :)

du förstår nog inte ens vad du gör, eller hur? Jag är väl inte direkt smartast, men jag är ju fan inte dum í huvudet.


image44 <3

ida

run for your life.

Skrivet 2007-11-21 @ 19:33:54
har pluggat ganska mycket nu, läst och bara slappat i soffan:)  har faktiskt inte ont i huvudet, har inte suttit här typ nåt heller. :)  bra det! 

vet inte om det händer någonting imorgon, får se då:) 

jag tror faktiskt att jag vet, .. typ äntligen. Fast om jag känner mig själv så ändras det väl ändå snart.. that's life i quess.  :)

Har fått min igvarningslapp nu, det stod att jag ska jobba mera hemma och i skolan, Jag försöker ju förfan! Men det fastnar ändå aldrig i mitt huvud. Blir fan överkörd av matten.
image43 JAG ÄR BEROENDE!

ida

..what i like

Skrivet 2007-11-21 @ 14:55:03
åkte till skolan, gjorde matteprovet och sedan drog jag hem.ont i huvudet,magen och halsen, sedan är jag trött som satan också!  Jag har sovit i två timmar, känner mig inte direkt bättre nu.. Täppt i näsan som ett as tur att man han näsdroppar, som jag tyvärr typ bara kan andas på .. som jag har gjort i några månader nu.. :o jag är nog beroende.  cola kommer till som en liten räddning också! haha.

Ska dra till skolan imorgon, har ett prov till imorn.. Men jag ogillar verkligen hkk läraren.. Hon kan ju fan knappast aldrig snacka med mig och ger mig jätteotydliga svar och allt sånt, usch på henne...

Har värkar i min hand/tumme nu, men det hjälper ändå inte med bandage, för det gör skitont med den på;o fast jag tänker ändå inte in till läkaren bara för handen., men min huvudvärk måste jag kolla upp iallfall.

Ska vara med josefin på fredag också, tror jag :) godis och sånt typ? :D  hope so.


        image42
You might not know, but you make me happy.

ida

jag har en dröm..

Skrivet 2007-11-20 @ 21:10:34
.. och nu behöver jag bara få den att bli sann.


du förstår ju ingenting, bryr dig gör du ju fan inte heller.. Men det känns ju inte så jävla bra att du bara trycker ner mig hela tiden. Skulle kännas L I T E bättre om du brydde dig kanske lite mer om andra en om bara dig? Vill inte att det ska vara som det var innan, fast då var det ju iuf inte du.. men tänk lite :)

har precis duschat, ville ha varmare vatten, men det gick visst inte:D  har städat&pluggat idag också, god girl;D haha.

Förkylningen blir ju verkligen inte bättre iallfall, så tråkigt är det!

IDA

du är meningen.

Skrivet 2007-11-20 @ 16:38:54

..du kan ju alltid försöka, och jag lovar att det kommer funka tillslut.. Men då får du skylla dig själv att det blir så.

Är riktigt trött nu, huvudvärk också. Ska plugga och ta det lungt idag..Har matteprov imorgon, kommer gå jättedåligt, men jag ska göra det iallfall..:)

ska fixa saker till imorgon, troligen sitta här och lata mig, sedan ta en varmdusch. Jag tål knappast kylan, usch!

                             image41
jag lovar, jag kommer aldrig att glömma dig, aldrig :)   .. men sanningen är hård att ta.

hur känns det?

Skrivet 2007-11-19 @ 19:14:53
jag har jobbat med matte, lite spanska också. Måste jobba med matte lite varje dag, vi får väl se hur jag sköter det:D      mår lite illa nu, inte så farligt. men jag har kännt mig lite tung idag:)

det händer nog ingenting efter skolan imorgon, hem och plugga och så, ska nog få göra mitt omprov på hkk,n också.. allt verkar bara handla om skolan. Men ändå går det ju typ kasst för mig.

Jag kan inte säga att jag vill att allt ska vara som det var innan, för det vill jag inte.. men saker har kanske gått lite för långt nu. Finns saker jag verkligen saknar, och saker som jag mindre saknar. Fast det finns nog mer saker som jag saknar nu faktiskt. Både gamla och "nya" saker, men jag ska faktiskt inte klaga för mycket ! :)


would you freak out if i said i liked you?

ida

the fuckers have lost their minds.

Skrivet 2007-11-19 @ 17:21:17
a bullet in your fucking head.

emelie och jag kunde inte hålla oss idag på lektionerna, skratta fan hela tiden, lite arga blev lärarna:o skrattade verkligen tills jag typ inte fick luft, speciellt på samlingen och no;n . emelie är fan för go:D

var hos skolsyster idag igen.. med handen. 10 dagar sedan senast, och det gör fortfarande ont. jag fick nytt bandage, skulle tydligen haft det flera dagar, hade bara en xD lite putt haha, men det är ju inte så konstigt att jag fortfarande har ont då. Bara att det gör ondare med den på, så jag har tagit bort det igen, så smart är jag :)


image40
..en liten sak, kan förstöra så mycket.  Verkligen jättemycket, både glädjen och orken.
fan, "det där" gjorde mig inte direkt mer positiv.

ida

so far down.

Skrivet 2007-11-18 @ 17:17:31
emelie åkte för kanske en timme sedan, eller mer. Har inte så bra koll på tiden.Men vi har haft det kul som vanligt. Hon fick typ spelryck, lite kul fakitkst. Bara att nu är hon typ bättre än mig! ;o Jag mår föresten väldigt illa idag, kände mig typ spyfärdig,  jag vet, härligt att veta va?
Det kommer nog från lite olika saker, .. vet inte.

ska fortsätta att fixa lite saker i rummet, mår ju inte speciellt bra, så jag orkar typ inte göra nåt:D men det kan ju iuf bero på att jag är så lat också:) höhö.

vill bara sooova, men då kommer jag ju typ vara vaken hela natten, så det verkar inte så smart.
Känner att jag bara klagar, .. men iallfall:)

you make me so confused.
image39varför känns allting så konstigt ?

IDA

så du pratar med gud?

Skrivet 2007-11-18 @ 13:04:28
så gick vi och la oss halv åtta i morses, vaknade lite olika tider, men sedan gick vi upp klockan 1. Sicken bra natt, sovit många timmar och allt! Kollade på linas kvällsbok innan vi somnade, lite av den iallfall. Bara vi som tycker att ivar typ är söt? :D

ska nog slöa bara idag, efter detta orkar man väl typ inget:) hihi, ska fortsätta vara med emelie, sen ska jag väl bada&plugga, typ min vanliga söndag (Y)

ida

the grudge.

Skrivet 2007-11-17 @ 23:46:52
jag och emelie sitter och tittar på the grudge nu, lite smått läskigt iallfaall ibland. Fast jag skrattar alltid när jag kollar såna filmer, haha sån är jag :) Jag skrämmer emelie hela, lite skoj faktiskt :)  skrek till snabbt innan när det kom fram världens ansikte, för att skrämma henne, jääävlar vad jag fick igång henne :) hihi.


var hos emelie innan, :)  kollade på tv och lite sånt:)  när vi kom hit så spelade vi ssx tricky, jädrar säger jag bara!

lite kul när min powerking tog slut.
 
jag - De är slut nu
emelie- aha, gå hem då.

flabbade som vanligt, lät som vi va värsta paret, fan va vi skrattade sen.. Som vi har gjort jättemycket, annars också då men:D

ooj va jag är seg på att skriva, nu sitter vi och kollar på en annan skräckfilm, djurkyrkogården eller va den heter, slutet är det. men iallfall :)   skräckfilmer är det bästa!

ida.

the best moment.

Skrivet 2007-11-17 @ 15:15:43
ska ner till emelie sen,   sitter och käkar nu, sallad :) mums iallfall.
Vet inte om jag ska träna imorgon, men jag tror nog inte det. Lite tråkigt, för jag vill.

image38
when you scream for help, i won't be there.

ida

tierd.

Skrivet 2007-11-17 @ 09:50:39
vaknade jättetidigt idag ju, kan inte ens somna om. Känns ju toppen! När jag låg i sängen var jag inte alls trött, men nu när jag steg upp är jag typ skittrött igen, wierd. 
Men får väl städa lite, mitt rum är ett bombnedslag, igen. Att jag aldrig kan hållla reda på mina saker.

ska ringa emelie sen, får se hur det blir då:)


..fan

ida

we can't go back.

Skrivet 2007-11-17 @ 00:36:09
jag har ingen lust för att sova just nu. Men har inget annat att göra nu, så får väl tvinga ner mig eller nåt. Känner mig lite nera bara, kanske jag egentligen inte borde vara, men jag hade faktiskt hoppats.

Föresten känner jag för att  gymma också, kanske inte just nu. men på söndag. Den vanliga dagen ifall jag ska träna, typ:)
Arg på mig själv också, ligger efter i matte och läraren bad mig ta hem matteboken under helgen, självklart glömmer jag matteboken.  Känner mig så duktig så..

 jag saknar det.  Har tröttnat på att gå runt och tänka på samma sak hela tiden. Får väl bara hoppas att det blir bra, kan nog inte göra så mycket mer.


image37  we ain't walking on the same road.

ida

let's dance.

Skrivet 2007-11-16 @ 23:25:49
josefin och jag har fjantat med ordet "let's dance" kul iallfall:)  kom hem från julia för inte så länge sedan. vi hade våra stunder ;) var ute också, kallt med najs :) kul att josefin sov här och sånt! orkar inte rabbla upp allting :) men hon vet själv:D

imorgon ska jag nog vara med emelie :) henne sen mig, tror jag. ska ringa henne imorgon:)

ska lägga in lite bilder och så nu, sedan blir det säääängen, alltid härligt att sova!  godnatt då :)
image36   jättehärig bild, ljushuvun är vi allihopa :)   oj en cola :o


ida

just face it.

Skrivet 2007-11-16 @ 11:17:40
Josefin morgonmännsikan är här :) klockan är bara lite över 11, jippi, typ :)  Får se vad vi ska göra ikväll, ska kolla en sak sen:) 

Att vara ledig är ju det bästa :D   har musiken på typ högsta volym nu, fan va härligt det är:)  ida goes döv sen, eller nåt:)  

ska duscha och sånt snart, josefin sitter och snackar med sin älskling, nemen ojdå:o  muaha. jag är elakbiaaatch. :D

image35   ärligt, kolla christian och josefin :)  sött!

ida

the first.

Skrivet 2007-11-15 @ 17:45:36
Du får väl fan ta och bestämma dig? Blir lite crazy allt. ..  dom skickar hem igvarning också, på posten eller nåt?:s  jaha, det var väl kul:) känns som om skolan bara går röta eller nåt, fast läxförhören idag gick väl faktiskt ganska bra.

lediga imorgon, härligthärligt. ska hem till josefin på eftermiddagen, vet inte vad vi ska göra än men det får vi väl imorgon. Är med josefin nu, hon ska övernatta.

ska kanske vara med emelie i helgen? :) hoppas det iallfall. sjukligen:/ 

om du är, så är jag med :)

ida

..that makes me feel like shit,

Skrivet 2007-11-14 @ 17:26:45
har typ suttit en evighet och pillat med massa skivor och sånt, men jag är iallfall klar nu. Tog bort en massa skit också!  Ska kanske blåsa datorn också, det blir nog bättre så. får se senare hur det blir med den saken.

pluggat pyttelite har jag gjort, ska fortsätta med det en stund till iallfall. Har engelska tills imorgon, får se om jag kan göra matteprovet också, kommer inte gå alls bra. Men bättre att få det gjort ändå.

måste snacka med josefin också! 

jag vet inte vad du gör mig, men det känns ganska bra ändå-

ida

i know we can.

Skrivet 2007-11-14 @ 11:01:31
stannade hemma idag också. Mår ju bättre idag, men huvudet är fortfarande lite för tungt. Men imorgon blir det skola. Jobbigaste dagen på veckan, men jag klarar det. höhö.

Tråkigaste med att vara hemma är ju att man inte har någonting att göra, och somna om kunde jag inte heller. Men jag håller på att bränna över mina saker till cdskivor nu, har massor med saker jag inte vill ska försvinna, och min dator är ju lite som den är, så bäst att vara på den säkra sidan. Har tänk mig att kankse kolla på en film senare, haha. Vad annars ska man göra?

it's better if you don't say anything.

ida

bang, and your without a head.

Skrivet 2007-11-13 @ 20:24:42
mår fortfarande inte så bra, men bätte än innan iallafall!  Kollade på min tredje film för dagen, fast den laggade så jag kunde inte kolla klart, kanske lika bra ?


fyfan va sur jag blir på dig, ååh. du kanske inte förstår att jag fattar det eller? Tydligen inte:s  vill inte snacka skit, pff som du :o  så jag ska inte fortsätta snacka om det. bara att jag fan blir ledsen.


vet inte om jag ska dra till skolan imorgon. Kanske inte känner mig tillräckligt för det.

always around.
ida.

feeling bad.

Skrivet 2007-11-13 @ 16:01:22
hemma från skolan idag. Mår skit idag alltså. Har kollat på två filmer, house of voices och a love song for bobby long. Vit i ansiktet säger mamma att jag är också:/   febrig känner man sig också, usch säger jag bara! Har ytyp inte orkat röra mig nästan, men måste man så måste man, ska väl lägga mig ner och vila nu eller nåt, kanske kolla på en film till? :o haha!

får se senare hur jag mår, och om jag ska till skolan imorgon. Men det blir väl ett senare problem antar jag :)

jag har mitt hjärta, under din hammare.
ida                                                                           image33

it's going to be okey.

Skrivet 2007-11-12 @ 19:19:03
var ute och gick med pappa i en timme, det var härligt:)  Ska fixa ihop mina saker för imorgon, duscha och sen blir det tv :)
måste tacka josefin för bandet, <3 :D tacktack! :)


du, är en sådan man inte riktigt förstår sig på. Ena stunden gör du en jätteglad, och andra blir det tvärt om. But i quess that's life.

Ska nog ta mig en dusch nu:) älskar det:o   känner att jag har huvudvärk också, och ont i örat? please, jag vill inte bli meeera förkyld!

ida.

hot stuff.

Skrivet 2007-11-12 @ 17:16:32

bara för att ingen förstår någonting.. Kan inte säga att det inte har hänt nåt, för det har jag ju. Men nåt sådär speciellt kanske inte har hänt idag. Men det var lite svårt att hålla sig på svenskan x(  haha!  Tänker man på vad moa skrev så gick det verkligen inte att hålla sig.  Krya emelie :)

ville hem till emelie imorgon, men jag tror inte att hon kommer imon:o  får väl se hur hon mår:)  själv är man fortfarande förkyld, släpper ju för sjutton aldrig!

josefin tyckte att vi skulle på bio på fredag, det hade nog varit trevligt :)

something i always can dream of.



.image32    jag vill ha!                                                          ida

make through the day, without you.

Skrivet 2007-11-11 @ 18:51:18
har städat mitt rum nu, behövdes som vanligt kan jag ju säga. Bäst på att stöka är jag allt. Har pluggat lite också, men jag måste fråga en sak innan jag kan fortsätta, så jag kan inte göra så mycket mer, har inte ork för att gå igenom matten nu heller, får bli imorgon. Ska nog göra matteprov på tisdag, usch!

Vi är lediga på fredag, så ska nog hitta på någonting då, josefin och jag kanske skulle dra till stan då istället. Får se hur det blir med det. har veckan på oss att bestämma nåt:)

i will find you in my nightmare.     


ida

all this time.

Skrivet 2007-11-11 @ 12:41:11
hahja, så har vi precis spelat ssx, emelie jag vet inte vad som är fel på oss? :)
förutom att jag ska vara med emelie,
ska jag plugga,bada och kanske kolla på någon film, får se om något annat händer också. Har lite att plugga, så det blir väl ett litet måste, antar jag.
Kanske skulle till stan med josefin på tisdag, men jag har bara 190 kronor? , så jag får väl fråga om jag kan få lite av föräldrarna (A), finns några saker jag behöver köpa. Säkert nåt jag inte behöver köpa också, haha!

e- kommer du ihåg hon där gudrun, vi hade i svenska?
i- va?
e- eh, gertrud?
i- gunnar?    aha, reidun?  

haha, det va kul om man vart med:D

                                                                            image31
ida

coke time.

Skrivet 2007-11-10 @ 20:51:06
är med emelie nu:)  nerdosar som vanligt är vi. Först var vi hos henne., alltid najs :)  
Nu sitter vi vid varsinn dator, haha båda började gråta när vi åt, det var faktiskt lite kul vid matbordet xD nemen.. :D  Dricker cola som vanligt gör vi, najsnajs:) 

vi ska väl spela lite spel och sånt sen, dricka mera cola kanske? :)
Josefin i veckan? Hope so.


                               image30 



ida.

screaming for you.

Skrivet 2007-11-10 @ 12:10:31
har varit en ganska bra natt, vaknat några gånger & drömt nåt läskigt^^ , också. Men annars var den faktiskt bra, sov länge och så:) Känns bättre i handen också, härligt det:)

Får börja fixa mig snart, ska hem till emelie sen.

jag kan inte göra någonting jag inte vill.  Jag vet inte om det skulle funka överhuvudtaget. Blir galen på mig själv ibland alltså...


ida

the best of you.

Skrivet 2007-11-09 @ 21:33:41
har badat, typ brännhett vatten, men det var gött. Sitter här och typ äter godis. Jag äter skitmycket godis, jag blir väl fet snart av allt.:o   hade ju varit jättekul!

Ska iallfall hem till emelie imorgon. :)  och på söndag är det farsdag, najsnajs.

Förresten är min engelskauppgift borta, jippi säger jag bara. Måste sjunga nåt, så glad blir jag!  Hatar att man är så trött på fredagar, i vilket fall jag, orkar ju fan knappast göra nåt, lite tråkigt sådär är det allt.

just like the darkest place.

ida

alla minnen-

Skrivet 2007-11-09 @ 17:32:12
same shit idag, ge er!  .. Fick tillbaks eng-provet idag, vg- , vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Skadade handen på gympan, har jäävlaont ibland alltså, gick till skolsyster   och blabla, kul att det händer lagom till helgen:) eller inte alls.

blir galen på vissa, nejnejnej! okej? 
emelie kanske kommer upp sen, ska snacka med henne sen:)  veckan har annars rullat på ganska fort ändå, men skönt som attans med helg:)   vill inte tjöta upp alla grejer mer som hände idag :)

ska jag erkänna, så känns det faktiskt lite fortfarande..


           
   you are still in my mind, even if you don't know.

ida

do i?

Skrivet 2007-11-08 @ 18:20:33
Fick göra mitt tjatade hkkprov idag, gick ju som det gick alltså:) 

fan vad jag hatar när folk snackar skit om varandra, jag blir fan riktigt sur. Sitter öppet med några runt omkring sig och babblar ut en massa skit, jag kan inte sitta där och lyssna. Var ju fan tvungen att gå.

har skrivit "recension" om filmen nu, jag vet inte riktigt hur det blir. Men det var ju bara nått fort jag fick komma med, den skulle egentligen vara inlämnad idag, men det gick bra imorgon med. Får väl hoppas att den räcker iallfall.

Emelie till helgen? hoppas det iallafall:)    aja, ska fortsätta fixa lite tills imorn, sedan får jag se vad jag gör. 
Man blir ju deppig av att det blir mörk redan vid fyra tiden, när jag skulle gå hem var det läskigt väder, haha:)

   there is things we just have to live without.                                                           


         jättesnygga kläder hade jag iallfall :)
ida

osäker

Skrivet 2007-11-07 @ 20:05:08
Några saker av hemkunskapen sitter väl kvar i huvudet, får se hur det går imorgon. Mår lite bättre, men har fortfarande ont i huvudet och halsen.

ska nog kolla på top model sthlm sen, även om det är mycket tråkigare än det förra. Vet inte ens vem jag hejar på, typ ingen:D

imorgon är det jättemycket lektioner, tyvärr torsdag. Men det klarar jag nog, får åka hem om jag inte pallar mera, får se imorgon :)

can anyone tell me how i feel?  Nooopp.
                                                             vill tillbaks!
ida.

no school.

Skrivet 2007-11-07 @ 17:12:15
kände mig sjuk igår kväll och i morses vaknade jag med huvudvärk, blir fan galen på den nu.  Blir väl snart bänkad i sängen eftersom att jag alltid ska ha ont i huvudet, Vaknade halv två sedan igen, lite skönt det iallalfall, sen har jag pluggat lite på hkkn, men jag blir galen på dn med :) så fick ta liten paus. Missade matteprovet, fuuuck. Men kommer nog få göra den imorgon istället.

Har en väldigt massa ont i halsen också, trodde jag skulle bli heltfrisk. Men nehe tydligen inte. Jaja, det är bara att hoppas på att jag blir bättre. Men vi ska beställa tid till doktorn nu iallfall, tror jag.


ida

hard work.

Skrivet 2007-11-06 @ 17:00:37
lite tråkigt i skolan, emelie var inte där. addicted?:D  haha, men lite kul var det ju iallfall:) på bilden så måla dom fina bilder till mig, satte upp några i skåpet:)  haha!  Bussarna var ju helcp idag, den skulle gå tio över tre, men så fick den åka runt och massa, så kom hem mycket senare, jävla satansbussar:) det hände mer saker, men det pallar jag inte skriva :D

Har matteprov imorgon, och såklart ska jag glömma matteboken i skolan, så jag inte kan träna på det. Så typiskt :) Hkk provet blir på torsdag, och kom precis på igen att jag har engelskaläxa. Men vafan har hänt med min "braiga" hjärna:P

får väl plugga på hkkn ikväll då. Sen vill jag bara slappa. haha najs, känner inte för att göra ett piss, faktiskt:D

                       

ida

your eyes is killing me.

Skrivet 2007-11-05 @ 22:21:42
snart blir det earl i en halvtimme. Föresten tog det lång att somna och vaknade några gånger också, det suger!   Sitter annars och glor lite på mitt i nyllet, kan vara lite roligt ibland:)


plugg imorgon, hkk och matte blir det. För lilla ida måste höja sitt betyg nu, jajamen!  Får fucked up huvud av allt just nu, men det får väl fixa sig.

ida

right on.

Skrivet 2007-11-05 @ 20:01:54

emelie och jag hade världens skrattanfaller på nästsista lektionen, förlåt men vi bara är sånna. Vi har fått en ny tjej i klassen också, har inte pratat eller nåt med henne än, men det kommer väl :)

Utvecklingssamtalet gick väl sådär, nöjd kan man ju iallfall inte säga. Läraren visste inte hur hon skulle sätta mitt betyg i matte, men jag ligger mellan g&ig. Så nu ska jag få läxa varje dag, inte alls kul... Sen var det lite andra saker vi gick igenom och lite sådär..

måste plugga nu, typ hela veckan. Gaah, varför gör skolan en så deprimerad?

Börjat dricka ramlösa istället för cola, ska se hur det fungerar..

ida                                              image24  han var faktiskt ganska ball, men skraj man blev:D

time passes away so fast now.

Skrivet 2007-11-04 @ 21:12:19
har haft riktigt trevligt med emelie, hon är så söter:D   Hoppas det blir nästa helg också:) Iallfall., hon sov här, dummer på soffan. Ska fan fixa åt henne nästa gång, promise!

tråktråktråk, att skolan börjar imorgon. Måste bara önska mig själv lycka till på utvecklingssamtalet, haha egoist var det här :)

Har spelat som en galning idag, vet inte vad det är för fel på mig :D haha nörd har jag visst blivit, mera nörd alltså:D

aja en ny skolvecka att se framemot nu då, not. Men får väl försöka göra det bästa av det ändå:)

        ida                                        image23

a boy like you,

Skrivet 2007-11-04 @ 14:48:07

Man kan ju säga att lovet är slut nu. Veckan har ju gått fort som fasen alltså, tragiskt. :D   Emelie och jag vaknade halv ett idag, haha. Slöa vi är och btw världens datanördar, spelet det där spelet fett mycket nu, spelberoende blir man ju nästan.

Blev inget josefin idag, för trött och sånt. Hon blir nog lite ledsen;/  Men hoppas det inte gör för mycket :o

emelie är fortfarande kvar här:)  najs det.  Panikpanik för skolan, har fyra prov som väntar på mig också!  Det känns skit bra, och en inlämning på engelskan också. God damn!

ibland vill man bara skrika ut allt man har, verkligen.

ida

smile again.

Skrivet 2007-11-03 @ 23:02:04
har varit hos emelie, yäyä:D   skrattat gärnet som vanligt, jajamen:)  är fortfarande med henne,:)  vi spelar bloxorz, det går ju som det går alltså:S  kommer inte längre, nån av oss. Fan man blir ju galen av det! :D

vet inte vad vi ska göra mera, men sitta här kanske eller nåt, låter ju inte speciellt roligt, men sitter och skrattar gör vi ju ändå. Wierdosar här eller vad?:) Men det blir nog nån film också eller nåt :)

vet inte vad jag ska göra imorgon, jos vill ju att jag ska komma. Vore kanske inte så dumt, men jag vet inte, vet vet inte:o  kan inte snacka med föräldrarna för dom är ju inte hemma. Vet att det är jobbigt att folk inte bestämmer sig, och just nu är jag ju lika dan, fyy på mig!

ida

rong way.

Skrivet 2007-11-03 @ 15:22:21
åker till emelie ungefär klockan fyra, sen får jag se vad som händer.  Måste bara säga, välkommen tillbaks huvudvärk! :)   får väl ta mig en huvudvärkstablett ändå, om jag ska orka. Så är det.

Vet inte vad vi ska göra eller nåt, men det blir säkert bra ändå, vi hiittar alltid på nåt.
Undra om det skulle bli någonting imorgon?... Söndag är det ju iuf och man får allt lite panik inför skolan, jag har utvecklingssamtal också och vill inte höra alla tråkiga nyheter lärarna kommer komma med, no thanks!

jag får ju fan nästan panik!

ska ta mig nåt att äta nu & fixa klart, sen tjoho:)                         


ida

you drive me out of my mind.

Skrivet 2007-11-03 @ 11:19:27
Har precis duschat och Idag mår jag som tur var bättre:)  huvudvärken ligger på lite, men annars är det som vanligt! Najs det. Jag tror jag ska vara med emelie idag, får snacka med henne senare. Mina föräldrar är inte hemma, så vi får väl se. Skulle nog ner till henne en stund, om det blir :D

btw, så har jag glömt att göra matte under lovet, som jag "lovade" läraren, men nejdå det har jag ju såklart inte gjort. Duktigt av mig faktiskt! Om jag säger att jag ska göra det, skjuter jag bara upp det eller så glömmer jag antingen av det. Jag är sånt smarthead alltså :)

jag kanske vill träna imorgon, får se hur det blir med det också:) Hatar att inte ha bestämt nåt, men det är väl sånt som händer ändå.
                                                                            
                                                             image21
                                                          gammal bild på mig,josefin&åsa :)



ida

dancing on the moon.

Skrivet 2007-11-02 @ 22:49:46
vaknade halv 12 idag, var hur trött som helst då. Men gick upp ändå, sedan fick jag världens huvudvärk och gick och lade mig igen. Sen ringde emelie och vi bestämmde sedan att vi skulle till julia. Så vi har varit där :)  gjorde inte så mycket faktiskt, men tiden rinner ju alltid på som fan. Emelie skrämde upp mig lite väl också när vi gick till Julia. HJÄÄÄLP!  :D 

imorgon ska jag nog först till emelie, sen ska vi upp hit. Får prata mer om det imorgon. Jag vill sooooova nu, har fortfarande huvudvärk:(  hard.  Men ska duscha först också, naaajs:D



ida.

cry.

Skrivet 2007-11-02 @ 02:14:50
och jag sitter fortfarande uppe, typiskt. Men jag kan ändå knappast sova längre, så.. Lilla ida borde söka upp läkare kanske? men jag hatar  läkare och sånt, så får se:D kallt som sjutton är det här också, haha.


haha, ibland tycker jag verkligen inte om mig själv, verkligen alltså. :s



                                                      
                                      saknar mitt låånga hår, jävla frisörska.


    ida.


your just blowing my mind,

Skrivet 2007-11-01 @ 22:18:26
är fortfarande riktigt trött, så blä jag orkar inte göra någonting. Men var hos kusinern ett tag iallfall, kollade på tv och spelade lite playstation, geeks eller vadå?   :)

ska duscha och sedan ska jag nog ta och kolla på en film, har inte sovit så bra inatt, syrrans feta hund på sig, men det är ju najs, skönt var det inte iallfall.

IAAAALLAAAFALL!

ida.s


göteborg,

Skrivet 2007-11-01 @ 17:26:21

så nu har man varit i göteborg, är jättetrött nu faktiskt. haha. Men hittade lite saker iallfall, tack syrran också:)  Lägger kanske ut nån bild på det sen. Orkar väl knappt göra nåt ikväll.  Men kanske åker en stund till kusinerna, får se hur jag gör. 

Blir kanske bollebygd imon, senare på dagen. Hoppas jag iallfall.  Jävlar vad många rivsår jag har föresten, ser kul ut iallall.

oj,smart ida :O

ida.s