perfect by nature,

Skrivet 2007-10-31 @ 17:09:31

kom hem från josefin för inte så länge sedan, dom hämtade och körde hem mig, tacktacktack!  Vi gav ut lökarna "vika fina lökar jag har nu", sedan kollade vi på scrubs (Y)  :) 

har börjat packa lite nu, inte så mycket att packa, men jag är alltid så himla seg på att göra det också, haha. sen borås och nana :)

sometimes i wish you didn't exist.


ida.s

idag&imorgon.

Skrivet 2007-10-31 @ 11:14:54
ska först hem till josefin, dom kommer hit och hämtar lökarna, så hänger jag på- och antagligen ska vi väl ut och dela ut dom också:D   höhö. vet inte mera men iallfall :)
sen kanske jag ska vara med emelie, i don't know, får se senare. Och efter allt iallfall, åker jag in till borås och sover där, härligt dååja. Sen imorgon blir det göteborg, äntligen om man säger så.


du är sååå låg, sååå låg.

Men nu måste jag fixa klart, hare bääst:D


ida.s

mmmjoo?

Skrivet 2007-10-30 @ 19:41:53
var hos kaitlynne först, skrattade inte lite mycket :)  det var najs iallfall. Var dock inte där så länge, menmen.  Sedan drog jag till mina kusiner ett tag, gjorde inte så mycket. Fast inte för att det gjorde nåt men:)


imorgon blir det bio, i think:D   får se vilken det blir. Haha, iallafall. Sedan kanske jag övernattar hos syrran, sen på torsdag blir det gbg och shoppa, nåt iallfall hoppas jag ;)

tror fan jag börjar bli knääääpp

ida.s

before we make it.

Skrivet 2007-10-29 @ 16:11:54
har typ inte gjort ett piss idag, lite surt sådär ja. Vill åka till kusinerna och låna film, får se senare. Men imorgon ska jag till kate iallfall. :) det var länge sen. 

På onsdag får vi se hur det blir, nåt hoppas jag iallfall.  :)

Lite pisst blir jag, så nu tänker jag faktiskt lägga av, du får helt enkelt skylla dig själv nu, för det är jävligt irriterande:)

bring me back, please?

ida.s

lördag och söndag.

Skrivet 2007-10-28 @ 17:19:56

Lördagen:

Först åkte jag och josefin till julia, Bollebygd. haha, ja lite galen får man ju faktiskt vara ibland. Sen senare mot kvällen, kom emelie också. trevligt:)  sen åkte jag,emelie och josefin med bussen till mig. Kollade på scream 1&2, sen typ en halvtimme av boogeyman(stavas) :D  , sen blev vi trötta och gick och la oss, men det var najs:)



och idag har jag och josefin varit och tränat, härligt. :D   Trött blev man ju, men ändå. I love workout :D

ida.s

yes, you really suck.

Skrivet 2007-10-27 @ 12:15:57

Jag fick väl mig en ganska bra sömn inatt, vaknade lite vid åtta, men somnade sedan om till halv tolv. Äntligen, haha.

Ikväll kommer det väl några, skriver mer imorgon kanske. Josefin ska övernatta här iallfall. Sen imorgon ska vi träna, so najs!

nu ska jag duscha och fixa mig, tjoho.


ida,s

all this time..

Skrivet 2007-10-26 @ 22:16:19

idag har jag knappast gjort någonting, har bara haft jävligt tråkigt!  Men mådde inte jättebra för att göra nåt, så jag får väl skylla mig själv.

men imorgon blir det annat, hoppas jag iallafall. Nåt blir det, men jag vet inte riktigt hur vi ska göra än:P  haha, bra koll. Men det blir säkert skitbra

jag har kommit på lite saker som ska hända under lovet iallfall, det blir nog bra;)  vill gärna träffa sis, men jag tror nog inte det blir av nu iallfall, men snart hoppas jag ändå!


ska kolla på tv, och slappa förövrigt, som hela långa dagen. Imorgon är jag säkert jättepigg på allt, det ska jag vara. HÖHÖ.

and how was i surpose to know?

ida.s

with red dress.

Skrivet 2007-10-26 @ 12:23:18
lediga idag, och sedan är det lov, gött! Igår fick vi tillbaks skolfotona, jävlar va man ser ut, jag ska nog lämna tillbaks korten. Känns inte direkt nödvändigt att ha kort som man inte tycker om. Och nu är kärleksveckan slut, veckan har ju varit väldigt mycket roligare än gårdagen:p haha.

förövrigt så sög kärleksmiddagen, om man ska vara ärlig. :o    jag och emelie drog lite tidigare därifrån och förs ihjäl, trevligt!  Kanske inte, men det var nog roligare än att vara där faktiskt.

Jag vet inte om jag ska göra nåt idag, mådde inte så bra igår, fortfarande lite slö idag. Så jag får se.

ida.s                                                                                
                                                            innan middagen..                       kaitlynne & jag,

kärlek.

Skrivet 2007-10-25 @ 07:34:13
jag går väl på kärleksmiddagen, antar jag. Inte det roligaste kanske, menmen. Josefin kommer hit innan, och så. Sen kommer man väl hem vid 11 kanske. höhö. Men ingen skola imorgon iallfall, lite skönt det.

Väntar på att tiden ska gå nu, sen drar jag ut till bussen. Sista dagen på samsveckan, fan vad veckan har rullat framåt!


jag kommer va död, :D      you know i need you here with me.


IDA.S

naaajs

Skrivet 2007-10-24 @ 17:12:55
inget speciellt i skolan idag, fortfarande sams. Vi var uppe hos mödravårdscentralen, fast det var väl egetnligen inget speciellt, eller vad man ska säga.

n ska nog josefin med mig hem, fixa oss för kvällen. Sen blir det kärleksmiddag, jag ser väl inte framemot det speciellt mycket, men dit ska jag iallfall.. 

thihiih


ida.s

slappt.

Skrivet 2007-10-23 @ 16:11:52
första lektionen kollade vi på fucking åmål, sen andra lektionen hade  vi drama, och jag var väldigt med hela tiden, not. Men vi vill ju inte, så ni kan ju fan inte tvinga. haha emelie är bara för söt ibland(ja alltid då men), tack:)
vi fick sluta halv tre, härligt or what!  


imorgon är det myyycket mer lektioner, bah!  menmen, det blir nog säkert bra.

kändes lite väl tråkigt sådär när dom snackar om allt det där på lektionerna, fan ibland kan jag ju bli ledsen. Men vi har ju sams, så det får man väl tåla...

inget speciellt jag ska göra ikväll iallfall, trött som en apa.


ida.s

sams

Skrivet 2007-10-22 @ 17:48:59
idag hade vi ju inga vanliga lektioner, utan sams istället. Det är faktiskt kul, höhö. Fast att dansa vals, det är ju inte precis lika roligt då kanske. Varmt och litet fick man dansa i, nice!

tröga i huvudet, eller vad? Måste ju fan fatta nångång, okej ibland är det kul, men inte alltid.

Annars har det varit en bra och uppåt dag, tycker jag:) Jag och emelie gjorde värsta bra kärleksdikten idag, den var nog bäst av allt, i think.

Imorgon är det bara två lektioner, fast den första är typ 2 timmar och den andre är 3, lite jobbigt. Först blir det film, sen ska vi ha drama. haha undra hur det blir egenligen:o  haha, I suck på sånt!

har precis varit ute med hunden lite, härligt var det.     Iallfall, idag börjar prison break, stuck. Men så kan man ju inte kolla på earl, vilket är suuuurt!

ida.s

ida har bakat muffins (Y)

Skrivet 2007-10-21 @ 19:55:42
har tagit ett jääättevarmt bad nyss, riktigt härligt. Även fast jag nästan kokade bort:D  i en timme låg jag i ungefär, lite russinaktig blev man ju allt, höhö.  Har bakat muffins innan det, bakade helt själv, vilket inte är så normalt av mig. Men det gick faktiskt bra, fast smeten typ skvätte på väggen så blev dom faktiskt rätt lyckade, måste jag säga:D

blir väl datorn och tv kvällen ut idag:)


ida.s                                                             
                                                         resultatet av mina muffinsar,

najs sömn

Skrivet 2007-10-21 @ 15:49:44

det var härligt att träna. Men jag orkade inte så jättemycket. Jag somnade ju nästan när jag höll på. Haha, fast lite röd blev jag nog allt. Sen när jag kom hem kollade jag på film, fast har pausat den nu, för jag behövde sova. Så det har jag också gjort :)  haha, har ju sovit så dåligt i helgen, man ska ju kunna sova hur länge som helst, men nehe.

prison break börjar ju på måndag, yääs! Lite kul sådär iallfall. Inga läxor eller skit, härligt det.

ida.s                                                                              image14
                                                                    
En liten promenad fick man när man skulle till julia iallafall  :)

söndag igen.

Skrivet 2007-10-21 @ 10:05:08

idag vaknade man tidigt igen, så kul är det!  Vaknade ungefär nio, vart är mina sovmorgonar? :(  Jaja, ska snart till borås och träna lite. Sen ska jag nog hem och kolla på någon film hade jag tänk. Söndagar är alltid så slappa, så man orkar knappast göra någonting ändå.


veckan som kommer nu är det kärleksvecka, eller vad man ska kalla det. På torsdag har vi middag och dans och sånt, haha. Och på fredagen får vi vara helt lediga, lite najs iallfall :) sen är det en veckas lov, hur gött som helst!

ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.. ?



ida.s

i kväll.

Skrivet 2007-10-20 @ 22:05:50
kom hem från julia för inte så länge sen. haha, skratta jättemycket redan i början ju;DFörst köpte vi godis, haha fett in my heart!  sen gick vi en rätt låång bit upp till julia. spelade kort och kollade sedan på allt om min buske, haha var det rätt?  glömsk:D  sen gick vi ut en stund, och sen hade typ hela kvällen passerat.

imorgon ska jag nog tydligen inte göra nåt, men jag får väl se, as usual.


ska ta mig en dusch strax, sen blir det väl lägg dags om någon timme eller lite mer antar jag, lite sleepy är man allt.

ida.s

pfft

Skrivet 2007-10-20 @ 14:08:28

..it's cold.


hej, jag vet inte hur eller vad jag ska göra.  känns ibland som om tiden bara står stilla.

Jag har riktigt interessanta saker att komma med. haha, skriver vad som har hänt ikväll.

ida.s

and i'm addicted.

Skrivet 2007-10-20 @ 08:30:54
vaknade jättetidigt, klockan är fortfarande bara halv nio. fy, men jag kunde inte somna om heller, så surt.

ska nog till bollebygd idag, med emelie hem till julia :)   får se om jag ska göra nåt innan det :)

men snart ska jag iallfall äta frulle, härligt!   Skriver nog senare ikväll, eller imorgon:)

FAAAN:o

ida.s

the bullet goes right in.

Skrivet 2007-10-19 @ 17:00:34
Hände ingenting speciellt, jag var lite ledsen eller vad jag ska säga första lektionen men det var bara för det som blev på morgonen. Idrotten var typ skoj, vi hade basket. Haha, tjejgrupp hade vi typ. INte för att vi var så jättebra, men hade skoj iallfall:D  


vissa folk är ju bara för söta, haha blir riktigt glad av det :)

men argh, blir så jävla sur på blabla. Jo, tycker det är skitskoj, VERKLIGEN!

får se vad som händer nu till helgen, jag har inte bestämt nåt iallfall, så vi får se. Men inte mögla hemma iallfall;D

Det går inte sluta tänka på. Du är så jävla snäll och omtänksam, men ändå pallar jag inte med det.

ida.s

färgning.

Skrivet 2007-10-17 @ 18:59:27
jaha, då sitter man här med färg i håret. Det blev brunt ändå, hoppas att det blir bra nu. höhö.  Folk kanske inte tyckte att jag skulle göra det, men jag tyckte nog det:D haha, får se hur det blir sen, nervisen;)


huvudvärken is back, men jag ska verkligen försöka imorgon :)


ida.s

home.

Skrivet 2007-10-17 @ 17:41:30
varit hemma idag från skolan, hej min nya vana kanske?  Uschuschusch.  Men syrran har varit här, fetat oss och kollat på film&lite gamla kort. höhö!   mår lite bättre, har fortfarande huvudvärk, doktor here i come?  Nja, men jag borde väl snart kolla upp den skiten.

men jag tror jag går till skolan imon, får väl åka hem om jag inte känner mig tillräckligt kry antar jag.


ida.s

at emelie.

Skrivet 2007-10-16 @ 18:00:22
skolan idag, mådde skit senare mot dagen, usch. Mår inte bra nu heller, hatar illa måeende, :/

Nästa vecka har vi typ avbrytandeschema, :d  veckan efter det är det lov. gööööttans!

Var hos emelie efter skolan. Åt och kolla tv och satt och fnissade åt afv typ, haha!  Nu tror jag nog att jag ska lägga mig framför tv;n, är inte på topp, om man säger så. Får se om jag ens orkar till skolan imorgon!


ida.s

you are remixed.

Skrivet 2007-10-15 @ 18:31:55

Hände inget speciellt i skolan idag, fast no lektionen var rolig iallfall, som vanligt :) haha. Imorgon är det iallfall min grupps tur att debattera, pirrigtvärre, men jag kommer väl inte säga så mycket, när jag väl sitter där iallfall, så blir det alltid:D  haha.


pluggat jättemycket matte nu, skulle gjort det förra veckan, men jag gick ikapp en liten bit iallfall. Jahaja, men det orkar jag inte snacka om, men bra känner jag mig lite ändå. Faaast är inte riktigt klar! Ska plugga in lite mera om abort också, snart. Hard work work här ja!


bumpbump, baby i don't know yet :)

ida.s

vågar man?

Skrivet 2007-10-14 @ 20:38:10
josefin åkte hem vid tre, vi gjorde inte så mkt. Slappa typ, haha. Mycket sömn också, så det är inte så konstigt. Sen har jag bara tagit det lugnt, och städat lite:)  söndagar är verkligen inget för mig:)

tror inte att det händer nått imon, hem och så. Får se hur det blir imorgon :)


i know i should get over it, but i can''t.
     .. okej, allt börjar bli förvirrande nu.

lördagen och idag.

Skrivet 2007-10-14 @ 10:19:40
lördagen började med att vi hämtade upp josefin, sen drog vi till stan och möla runt. När vi kom hem, kom emelie efter ett tag. Sen sov dem här, fast emelie har redan dratt hem, hon skulle away. Gick och lade oss vid 4 halv 5, och vaknade innan halv tio, då emelies syrra ringde, höhö. Men jag drar och lägger mig snart igen i quess, måste bara lägga in lite bilder:D


idag blir det plugg, fy. Men jag har en diagnos som jag måste börja och göra klar idag, så jobbigt! menmen, får se om jag klarar det.


ida.s

is cold

Skrivet 2007-10-12 @ 21:54:08
här sitter jag och fryser ihjäl mig, typ haha.  Har varit hos josefin, haha vi smugglade ner mig i bussen, gick bra faktiskt:D Vi var ute och hon fick mig att spela schack tillåmed. shieet:D

Fick tillbaks no; provet idag. KAN DET BLI SURARE?? jävla "Ig" , blev sur och slog på en hård kant,  och nejdå det gjorde inte alls ont :)  haha, kollade på två filmer, en på engelskan och en på spanskan, rätt soft. Fast sömnig blev man iallfall.

emelie, ska bara säga att du betyder massa, tack :)


imorn blir det stan, sen får vi se, vi vet inte riktigt hur än :D  menmen..

ida.s

i'm back

Skrivet 2007-10-11 @ 19:28:27
var i skolan idag, hände ingenting speciellt typ, hade prov sista lektionen, jorå, det gick väl sådär.  När vi hade slutat, åkte jag till stan med mamma, kollade lite grejer, fast köpte inte nått direkt. Menmen, ;D det kommer nog, men borås har ju knappast nått, vill verkligen in till gbg snart!

imorgon ska jag hem till Josefin, ska hem först lite bara, men dom nya bussreglera sucks ju! '

ida.s

Bli bättre.

Skrivet 2007-10-10 @ 18:23:57

Mitt illamåeende går typ upp och ner, innan var det inte alls bra, men just nu är det lite bättre ändå. Vet inte om jag går till skolan,  men jag tror nog det. Om det inte ändrar sig senare, eller imorgon bitti.

Jag har hittat jätte mycket saker som jag vill ha nu! Fast om jag skulle köpa det, skulle mina pengar gå ut på minus antar jag. ÅÅH, jag fick värsta shoppningrycket idag!  Haha. hemskt värre, önskar att jag hade alla pengar i världen, fast usch så det hade sett ut här då, :D



vet fortfarande inte, allt känns så knäppt, bara.

ida.s

day 2

Skrivet 2007-10-09 @ 22:19:30
Nja, ingen skola imorgon heller. Mår inte tillräckligt bra för att gå dit. Så imorgon stannar jag väl i sängen hela dan igen. Men missar nog inte så mkt, eller vi har ingenting speciellt heller, i hope!

Those dancing days - hitten, är en jättegullig låt just nu tycker jag:D  typ blir glad av den.

Menmen, snart bär det väl av till sängen, måste sleepa mig pigg nu,  ?


ida.s

sick,

Skrivet 2007-10-09 @ 09:19:54

Vaknade som vanligt, började göra mig redo för skolan, men typ tio minuter innan jag skulle åka, mådde jag jätteilla:(   har försökt sova lite, men kan ju inte somna om. Och nu vet jag inte vad jag ska göra, inte sitta här iallfall. Menmen, ska nog dra mig till skolan imorgon, eller ja det ska jag :) have to!

funderar på om jag ska färga håret eller inte?..

ida.s

just to late.

Skrivet 2007-10-08 @ 16:54:20

hela förmiddagen fick vi sitta och läsa en bok, för att stödja fattiga barnen, tror jag det var. Har faktiskt inte så mycket koll på sånt:/  Sen gick vi och åt tjugo över 12, fan va hungrig man är då. Slappade lite, på sv/so;n,  eller aa vi jobbade också, men det var slappt. Har faktiskt varit jättelugn på lektionerna,tänker börja med det nu! Om jag kan hålla mig lugn, lite svårt och det är faktiskt jobbigt:D

skulle egentligen haft utvecklingssamtal imon, men föräldrarna kunde inte, och bara för att jag inte hade bestämmt någon ny tid, blev lärarna lite suriga, jag kan ju fan inte göra allt!

På onsdag ska några börja debattera, fy!  Men hade tur att inte börja iallfall.-

Plugg förövrigt idag tror jag, har inte så mycket att plugga på, provet då såklart, men det är nog inte så mkt jobb med det.  Härligt!

ida.s

helgeen.

Skrivet 2007-10-07 @ 16:00:19
gick och la oss vid 4 igår. Sen vaknad vi elva, gick upp och åt, sen gick vi ut en stund. Sen kollade josefin på tv, och jag sov tre timmar till:o  till 3 typ då, sen var det mat och josefin åkte hem(;  heh.

är fortfrande trött, funderar på att lägga mig igen, men då kommer jag väl inte att sova i natt, så jag går nog och duschar nu istället:)

imorgon händer det nog inget, inte vad jag vet än. Men skolan iallfall, en ny vecka. Puueeh!


ida.s

1234:)

Skrivet 2007-10-07 @ 02:54:50

fy f va ja e xiik-  det var bara lite roligt.

har aldrig haft så kul när jag lagat mat, okej inte för att jag lagar mat ofta. Men det var as kul ändå:D  freaks passar inte sådär.  Har varit trevligt, just nu kollar vi på vänner, typ:D  trodde inte klockan var så mkt,:d  men iallfall. Får se när vi lägger oss. 


najsnajs:)


ida.s

med josefin.

Skrivet 2007-10-06 @ 19:41:49
är med josefin nu, hon kom hit vid sex ungefär. Alltså har hon inte varit här så länge:)  menmen, Hon sitter vid min dator, så jag lånade föräldrarnas, väldigt interessant att veta :D Hon sover här i natt,så vi gör väl lite olika saker, :) funny

rgon, åker hon hem vid tre;)  perfekttime. haha, sen ska jag väl bara ta det lugnt och dra ihop mig för morgondagen. Plugga på provet är nog ett måste också. :)  men orkar inte snacka om skolan nu, när det är HEEEEELG:D



ida.s

fredagen.

Skrivet 2007-10-06 @ 09:05:22
Är uppe väldigt tidigt idag ju, Sov över hos emelie, la oss faktiskt tidigt igår, möhö:D vid halv ett. Innan så var vi i bollebygd och gick runt lite, det var ju inte så kul, så vi underhöll oss själva, vilket vi faktiskt är jävligt bra på:D:D   fan va vi skrattade vid godislagret "klick".    Sen gick vi och handlade lite på bolles, sen träffade vi kim, max och sebbe. Så vi satt med dom en stund:p sen erica, elin och jennie också:)  sen åkte vi hem och kollade på walk the line,  lite hemsk emellanåt, menmen:)

idag kommer josefin, får se om nån annan kommer också. härligt :D



ida.s

orientering.

Skrivet 2007-10-05 @ 14:27:40

är hemma redan nu, jättehärligt:D   åkte med 404, sen hade jag tur och kunde åka med skolbussen upp, sen när han släppte av mig, efter en bit, kom mina grannar och då åkte jag med dem, :D  tur hade jag!

Hade orientering idag, det gick väl bra, hittade alla 10 ialllfall. Kanske inte direkt den bästa tiden, med ändå:D   Vi gick ju typ hela tiden, så inte så konsigt:D  sen fick vi så ont också, så det blev som det blev. Men härligt att vara hemma redan :D

Ska nog sova hos emelie idag:)   vi skulle nog åka och handla och göra nått i bollebygd också,får se hur det blir.

och imorn, så sover jossan här :D naajs!



ha de bäst.

ida.s

dagensrubrik?

Skrivet 2007-10-04 @ 17:45:51
Inget speciellt hände väl på skolan, interessant iallafall Fast lite pinsamt värre på lektionen, vissa skrattade ju hela tiden, haha!  men idag fick vi  "skäll" från våra klassföreståndare, yippi! Så ueeh, nåt?

Tog mig en vända uppe hos emelie också! haha.   :)

Orientering imorgon då, kommer ju gå som det går. Antar att vi blir dom första som körs iväg, tar juu fan år om jag ska gå hela varvet. Kommer väl inte hitta ett piss, menmen;D  haha. Orientering är värsta kasst, och onödigt? Men vi slutar ju sen när man har kommit tillbaks, haha. KOmmer väl komma hem någongång på natten. En ficklampa att låna ut till mig kanske?

Får se om det händer nått imon, efter skolan då. :)  fredag iallfall, gött det!

jag vet inte,jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte..

ida.s

at josefin.

Skrivet 2007-10-03 @ 19:38:02
skolan var okej idag med, satt och spela kort och lite så:D   fuskare (:    provet gick väl sådär, haha men får ändå alltid hjärnsläpp när jag ska ha prov. Sen åt jag faktiskt fisk idag också, på hkk;n , duktigt gjort ida:D Fast michael och jag brännde fisken, öhm ja:D  haha, det är alltid lite trevligt där. Men mer än 30 gånger, haha så kul:D 

efter skolan åkte jag hem till josefin, sålde blommor:D maha, typ. :D  sen gjorde vi lite andra saker med, första gånger där. Men dom har ett mysigt ställe:D   

ska fortsätta på mina lappar till utvecklingssamtalet nu, vi får skriva egna om hur vi tycker att vi ligger i skolan och sånt, sen ska dem bekräfta det, ungefär.

ida.s

you stress me up.

Skrivet 2007-10-02 @ 19:17:22
så började allt om igen, fan livet är ju underbart! En vecka, skitkul verkligen... inte. Men vad gör man, får väl försöka klara mig iallfall. Fast snart känns det som att jag bara ska falla igenom  Fast det är ändå ingen som förstår någonting, så..  min otur, again..


trött är jag, och kall som attan, men väntar på att mamma ska komma hem så hon kan hjälpa mig med mitt prov, ueeh!


ida,s

yra.

Skrivet 2007-10-02 @ 17:07:55
yrig skoldag, men den har varit okej antar jag. Gick runt och letade efter en tv hela sv/so lektionen typ, haha! Gympan var ju inte lite cp, jäklar va geggiga vi blev;D  speciell emelie, ramla i det och allt, men den sög ju fasen ner en, lite läskigt:D  haha.
Spanska prov imorgon, får plugga på nu ikväll, ärligt så kan jag nästa ingenting. Menmen, det fixar sig. Vet inte vad mer jag ska göra, har typ magkramp idag också. Riktigt gött, inte:)  Men solen lyser iallfall, härligt det:) Var hemma hos emelie en stund också;D  åt typ mat som vanligt sen hem. haha öö:)

imorgon ska jag hem till josefin:D trevligt, vet inte vad vi ska göra än, men nått iallfall:D


jag gör samma misstag igen..


ida.s

kill the killer?

Skrivet 2007-10-01 @ 17:22:20
Skolan var rätt okej idag, inte tråkig iallfall:)   Haha, tjöt mot lärarna och sånt, ;s haha! Vi blev tillsagda av en lärare, för dom där femmorna, fyfan va mesigt!  Att dom ska prata med våran lärare och sånt, nödvändigt säger jag bara! Sen hade vi sams idag också, haha. Blir faktiskt lite pinsamt:p haha, jag och min kommentar:p   Och på spanskan satt jag i ett rum istället för i "klassrummet" mycket härligare det. Sen på sv/so;n, kollade vi ju på den bästa filmen ever, om abort och sånt, lol :)  Dagen gick fort iallfall.  Sen fick en lärare värsta rycket och börja ropa håll käft och sånt;  sen sa han "fattar ni?"   haha, så rolig som jag är så säger jag JA med värsta rösten, sen gick han å då kunde ingen hålla sig, men fyfan va arg han va ;D  lärarna är ju lite som dom är:p

tog 404 med emelie idag, sen gick jag ända hem,  5-6 kilometer, om inte mer. Bra kompis man är dårå;) haha ne men,  Lite härligt ändå(:   Imorgon ska jag nog vara med henne, tror jag:)

ha de bäst!  

ida.s