bästa

Skrivet 2008-05-31 @ 15:35:47
går dagen gick jättebra. även om jag inte visade någonting, så hade jag att göra.  massa folk som ville köpa fika och sånt där:)   stannade kvar efter skolan, fixade iordning och allt det där. sen hade vi kul , hehheheh :D  läskigt men roligt like hell.
det var slut vid åtta, städade och fixade, sen åkte vi hem.  lämnade av emelie, sen åkte jag och josefin upp till mig. kollade lite på talang. sen tog vi cycklarna(cp-cykeln) och åkte ner till sjön. där vi badade! mitt årsförstadopp. härligt härligt. jättefin solnedgång var det!  doppade oss 3 gånger. klockan var då ungefär 10, så jävla underbart väder.
sen vaknade vi nu på morgonen, drog direkt ut och solade. sen sola, sola sola, sen åkte vi och badade på ett annat ställe. fy sjutton va härligt det är!  sen åkte vi tillbaks hem och solade ännu mer. vi har spelat lite "träspel"glömt va det heter. och fotboll. sen somnade jag så sött så på studsmattan i den stekheta solen. gött :)
vi har typ precis kommit in,  ska fixa oss och så för vi ska till liseberg. kate och julia är redan där :)
imorgon är det lite oklart hur vi gör, men vi får se.  josefin övernattar i natt igen :) great.
varit två härliga dagar. hopppas på en nice dag imorgon med :)

det känns väl bra? för nu iallfall.

bra eller dåligt?

Skrivet 2008-05-30 @ 07:32:23
idag åker man med mamma till skolan, så åker lite senare. skönt( kunde dock gått upp senare, men fick reda på det för inte så länge sen)

idag är det spanskaprov, uscha. sen ska min stickning vara klar också, hehe. det är den väl nästan, men om den nu ser så bra ut är ju en fråga.

iallfall, idag är det klassgrejen. :)   gillar kanske inte det att jag inte är med på så mycket. men iallfall. det får man väl fixa till nästa gång. ( OM DET BLIR NÅT MERA SÅNT)
efter det, kommer josefin hit, så ska hon sova här. imorgon ska vi väl sola :D senare på kvällen kanske liseberg!

känns det bra eller dåligt nu?   en ganska blandad känsla faktiskt.

massvis

Skrivet 2008-05-29 @ 17:15:53
dagen har väl varit ganska bra. var ledsen ett par gånger, men det var den där filmen. sen var jag arg några gånger. det var du. sen redovisade jag iallfall.  inte så bra betyg jag fick kanske: " du har ett bra uttalande, men det var för lite fakta och sånt"   då vet jag väl det tills nästa gång iallfall.... men sen fråga hon om jag va nöjd och så sa jag nej, och så blabla. fick väl det gjort iallfall..
nu är det inte så värst långt kvar i skolan iallfall, det är skönt :)  fan va skoj vi hade på engelska lektionen! hahahha.

okej såhär var det i slutet av skoldagen. jag bad josefin hämta ett äpple i mitt skåp åt mig, vilket hon gjorde (tack igen!)  sen fick jag äpplet.  sen tog lektionen slut och alla sticker ut. sen märker vi att nyckeln inte finns.  så jag går tillbaks och letar i klassrummet, sen börjar vi leta lite överallt. sen får vi brottom och hittar inte nyckeln. så vi går och knippsar istället, (inte första gången)  så knippsar vi emelies lås, men där är inte nyckeln. så  försöker vi knippsa mitt, men det gick åt helvete. ;s  sen gick jag och hämta bibliotikarien, så fixa han det. sen började vi skratta, han fixade det as lätt.  "det kunde ni ju klara själva" iallfall, sen hämtade vi våra saker, då jag kommer på precis efter vi har knippsat:  josefin har våran nyckel.  vi går ut ur skolan, (jag har missat min skolbuss och är berädd på att gå 3 kilometer i värmen)  då kommer den andra bussen, och vi får inte åka med eftersom att emelie inte hade något busskort.... inte jag heller, men hade fått låna av kim :)  så försökte vi prata med han, men han blev surig och vi blev suriga. så jag var snäll igen, och stannade kvar med emelie. sedan hämtade hennes pappa oss och så körde dom hem mig :) tacktack.

okej imon, känner mig inte kanske så delaktig. ;/ men jag gillar inte att göra sånt. jag vill gärna sjunga och så kanske, om vi är flera stycken som gör det. då vore det en skoj grej :)  men jag ska försöka göra det jag kan imorgon.  hjälpa till och såntdär. baka och allt ska vi ju göra med :D 
vet inte hur det blir i helgen riktigt heller. men det är något vi får prata om.

hoppas mina sår läker snart, för det gör ju ont. kul på idrotten imon, kommer inte våga springa igen. ;/ 
hopp, ska väl plugga strax. jag är trött som en get.

kom igen ida, skärp dig. det är bra om du väljer den vägen. annars vet du ju bara vad som händer. 
du är röv.  ursäkta, men så tycker jag.

let go

Skrivet 2008-05-28 @ 21:28:01
jag har pluggat, det är bra.  jag har duschat och det svider som in i helvete, det är inte bra.

sanningen svider. men jag måste. hur jag nu en ska göra det här så måste jag. jag märker ju hur du är, och nej det är faktiskt inge vidare, inte mot mig iallfall. det är inte så jag ska ha det, jag borde inte ha det så.
du är sån jävla idiot ibland, det är bara det att du inte förstår. nästan ingenting faktiskt.


jag har riktigt ont i såren nu,  duschcreme och vatten gör verkligen inte saken bättre, menmen.  :)
borde sova tidigare idag, men jag vet inte hur det blir med den saken.

känner bara att jag vertkligen inte är på mitt tophumör, fast jag är ändå inte speciellt nere.  what can i do? vill bara släppa dig.

plugg

Skrivet 2008-05-28 @ 19:17:03
pluggar.

mina sår. min sommar.

Skrivet 2008-05-27 @ 19:58:06
jag vill ge dig vad jag inte kan ge dig. Jag vill ha det du inte kan ge mig.


det syns kanske inte så mycket på bild. men aj va det svider. blåmärket sitter fint där vid sin kant också. och såret vid foten svider riktigt mycket.  det är på något sett mer som ett brännsår, en ett skrapsår. aj säger jag bara. och axeln ser inte vidare bra ut heller kanske. men den vill jag inte lägga ut bild på riktigt än, (om någontsin)  men ont, kan man ju säga att jag har iallfall. men man kan väl säga att min sommar verkligen har börjat för mig nu!

jag ligger/sitter och pluggar lite. måste fortsätta strax. men jag skulle behöva some help också! men mamma och pappa är väl strax hemma.
och gud va jag längar tills vi får sommarlov. eller på något sätt blir det riktigt tråkigt att lämna skolan, kompisarna och allt det där,. men vi har så mycket skoj att göra i sommar nu :) gud va härligt.  tänker på den långa listan jag och josefin har framför oss. vi ska genom föra allt, det har vi lovat :) sen massa liseberg. och maaaassa andra underbara saker.  någonting kommer förstöra en viss del. men det ska jag försöka ta mig igenom. verkligen!

sårig

Skrivet 2008-05-27 @ 16:13:45
haha, jag är klumpig. lilla ida har skrapat upp axeln, armbågen, låret, knät och sen en knöl nere vid foten, vilket gör jävligt ont om jag rör på foten. axeln är inte sågo heller, eller knät för den delen.  plus att varje gång jag stäcker ut armen, får jag ont i armbågen.  jag är duktig jag.,  sprang och på något konstigt sett så ramla jag . men klassen är snäll, massa somfråga hur det gick och sånt:)  det var snällt. men jag fortsatte springa ändå. herregud :D haha.

iallfall, ikväll ska jag plugga. that's it. sen en vanligkväll hemma. måste ha mat snart också. :)

jag vet inte. kan säga det minst 393939 gånger om dagen.

du gör det inte lätt

Skrivet 2008-05-27 @ 06:57:43
jag sa till mig igår att jag inte vill mer. orkar inte meer. men visst är det så. saken är att jag ändå kommer fortsätta. men allting tar så hårt på mig.  och det gör mig ledsen. men det är saker du inte kan fatta. eller så gör du det, men endå tar du inte åt dig. jag bryr mig, väldigt mycket. även om jag inte vill det så kan jag inte sluta.
säkert därför jag vänder allt till dåligt. men det är ju fan inte bara mitt fel.. nej,
 jag viill att allt ska vara bra, vill vara glad. men endå sänker du mig på nåt sett. igår var inte första gångne. lovar. säkert inte sista heller. men snälla, förstå .

hur blir det

Skrivet 2008-05-26 @ 20:45:06
vad jag riktigt tycker om dig, det vet jag faktiskt inte. du är riktigt underbar ibland, om jag kan säga så. men ändå vet jag inte riktigt vad man ska tro?  right, bra att du sa det. men när jag fick höra det andra?  jag blir ju osäker.

 jag har varit duktig, pluggat till åtta :)   i have to keep going like this. då skulle det gå bra :) ska försöka med det dom sista veckorna, eller veckan eller hur det nu blir. måste verkligen.


huuum.
kollar lite fotboll nu, sen blir det väl earl. lite trött är man ju;D

och hur fan blir det nu då?

galen.

Skrivet 2008-05-26 @ 17:46:27
skolan var bra :)  vi är trevliga tycker jag.
vill inte snacka om skolan mer.

sitter och kollar på tv nu :) ska egentligen inte sitta vid datorn. ialflall, idag händer det inte mkt. ska fixa lite saker och sånt :)

haha, det kan bli kul iallfall :)  hooho.

förresten, jag vet inte vad jag ska göra. det gör mig galen.

50 frågor.

Skrivet 2008-05-25 @ 19:29:41


1. Vad blir ditt namn baklänges? adi
2. Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhus? över 7 timmar.
3. Platt eller lockigt hår? platt, men lockigt är fint :)
4. Är du kär i någon? tror inte det.
5. Vad gör du när det regnar?  det vanliga, förutom är att vara ute typ:)
6. Har någon av dina drömmar gått i uppfyllelse? jag vet inte faktiskt. ;o
7. Vem ringde du senast? maria
9. Har du haft vattenkoppor? ja
10. Har du testat karate? nej, eller en idrottslektion hade vi ju.
11. Vilken ringsignal har du på din mobil? nån dålig samsung melodi.
12. Vatten eller mjölk? vatten
13. Första sporten du gick på? tennis ;o
15. Hur gammal har du tänkt & bli? jag har ingen aning.
16. När åt du fiskbullar senast? oj, det var år sen:D
19. Vad åt du senast? godis ;(
21. Vad är du mest rädd för här i världen? småkryp, ganska mycket mer,
22. Har du vart kär i någon kändis? jaa, anders. HAHA
23. Läser du på baksidan av mjölkpaketen? sometimes
24. Röd, blå, grön eller gul mjölk? grön
25. Vad har du för färg på ditt påslakan? blått
26. Vad ska du döpa dina barn till? no idé
27. Sommar eller vinter? summer<3
28. Bikini eller baddräkt? Bikini
29. Snyggaste läraren? ehm, hehe
30. Är du mörkrädd? nej
32. Riktig gran eller plastgran? real
33. Tänt eller släckt vid läggdags?   släckt!
34. Godaste drickan till frukosten? juice, alltid:D
36. Vem kramade du senast? mumma tror jag? ;D
37. Älskar du att sjunga? ja;D
38. Vill du bli president? nääää
40. Duscha eller bada? duscha <3
41. Kan du ditt mobilnr utantill? haha ibland kan jag:D
45. Vilken färg har din jacka? vilken? ;)
46. Använder du långkallingar? ne :)
47. Har du höjdskräck? ne inte så, älskar höjder:D liseberg säger jag.
49. Vad/vem var det som fick dig att skratta senast? maria !
50. Vad ska du göra nu? lyssna på musik, och sega mig :)

are you?

Skrivet 2008-05-25 @ 15:09:19
vaknade rätt tidigt idag ändå. dom väckte mig, två gånger dock. sen blev det frukost :) sen har jag varit ute sen dess ungefär.  jag har läst mer en en halv engelskabok, känner mig duktig :)  sen kom syrran och hennes kille. vi åt morsdag tårta.  egentligen borde väl man inte fira någon sådär? kärlek borde ju ges så hela tiden.  fast, kanske inte med tårta varje dag?:D

vill helst bli klar med boken idag, får se om jag orkar läsa mer. sen har jag en sak till att göra. men jag vet inte om jag ska skita i den faktiskt. det får bli som det blir denna gången.och de var samma jag sak jag sa innan. men det är faktiskt samma sak som förut.  sen har jag lite mer saker, som jag kan klara av att göra klart :)  får fan göraså nu. sen får jag ta igen, med hjälp eller någonting, bara jag ska få allting gjort..

ikväll blir det tv, allt som en vanlig slapp söndag.   sitter ute på altanen nu, det är kallt för stunden, men när solen ligger på är det riktigt gött. bara jag som frusit lite av alla idag då men. :D skönt, fast med lite för kalla vindar.

Vet inte om det jag gör är en bra anledning nog.  du får mig att på riktigt dåligt, du får mig att må skit heltenkelt. och jag säger som jag tycker, känns ibland som att du tar åt dig det. vilket är bra, för jag vill att du ska veta hur jag tycker( inget dåligt i det jag har sagt) men ändå så skiter du i det senare och gör så ändå. :(     ska jag vara rädd om dig när jag inte får någonting från det?  visst, kommer väl alltid kanske vara det. men kanske inte på det sättet så länge till.

liseberg

Skrivet 2008-05-24 @ 23:50:27
säger bara det, vi vet hur man har kul :) liseberg var massa skoj, det räcker.


du förstör för mig,. och jag bryr mig väl för mycket-
blir väl sova snart, kanske :)

fråga;

Skrivet 2008-05-23 @ 06:58:37
kan man komma för nära någon?



__________

jag vet inte när det kommer sluta. jag kan ju inte direkt styra hur jag känner. Det är väl någonting som får ta sin tid att läka. någonting som får ta sin tid att gå över. bara att jag tycker att det går jäkligt långsamt.

behöver man säga någonting mer än fredag? :D

:(:(

Skrivet 2008-05-22 @ 17:09:07
när man mår riktigt illa psykiskt. går det ut på det fysiska också. känner mig tung, illamåeende, med huvudvärk och magont. plus allt annat som gör ont också.

ännu lite mera salt på såren fick jag idag :)  det behövdes för att trycka ner mig ännu lite mer. göra mig lite mera ledsen. få mig att börja bråka med min mamma. sura på henne, skälla på henne för någonting hon egentligen inte gör. men jag skulle ändå gärna vilja ha lite mera hjälp på min sida. ingen som hjälper mig. ingen som förstår någonting.. visst jag har jättesnälla kompisar.  roliga och allt såntdär. men ingen som förstår mig ändå. ingen som på det sättet frågar hur det är.
har fan inte mått bra på senaste veckorna nu :(  allting kommer upp, massa saker händer.

hur jävla länge kan man ta den skiten?

jobbigt.

Skrivet 2008-05-21 @ 19:48:25
varför känns det som om jag aldrig blir nöjd? 
Idag när jag var på väg till skolan, var jag glad, på bussen var jag glad. När jag var utanför skolan var jag glad. När jag kom in i skolan blev det sämre. när jag kom till skåpen var det värst. allt det glada försvann. Tycker det var lite konstigt.
jag har varit så jättelänge nu. ledsen,glad, ledsen, glad. det kan ändra sig på fem minuter. vet inte vad felet på mig är :(

jag vet inte. Jag vet verkligen inte hur någonting ligger. hur det ska bli, hur det är eller någonmting alls känns det som. det är fan jobbigt.

we rock on orientering.

Skrivet 2008-05-21 @ 16:24:00
först matteprov, det gick väl ganska bra.  läraren tycker att jag har fått in det i huvudet och såntdär. får väl se resultatet sen. sen hade vi svenska ett tag, ehm. snackade om massa cp saker? :D  iallfall, sen blev det lunch, sedan drog vi upp och började orientera. josefin och jag var duktiga :)  bäst heltenkelt.  inte snabbast kanske. men jag tycker att vi var rba! :D det var rätt "långt" att gå. plus att jag sedan fick gå några km hem också. gud va nyttigt :D   ska ösa i mig kakorna nu (A) hahaha nej men det hade varit nåt.

kändes bra. känns bra och hoppas bara att du förstår.  ingenting mer.


ikväll blir det ida-slappdag. kanske plugga lite. men senare är det ju men in trees <3  haha. gillar det på något konstigt sett. sen börjar väl pussycatdolls också? kanske att man ska kolla ändå, det är inte direkt bra. menmen :D

jag är ledsen

Skrivet 2008-05-20 @ 16:22:22
ja, det har jag varit dom senaste dagarna. igår grät jag nästan. idag började jag nästan gråta igen, första lektionen. :/ känner mig ledsen, deppig och så är det saker jag ångrar.
fick inte tårar i ögonen för samma sak som igår. idag var det någonting annat.  Någonting jag verkligen vill ska bli bra. vill inte ha det såhär.- men dom där orden tog fan hårt på mig. Hur ser man det på ett bra sett? Går ju inte :/
jooooobbigt.se

sant. i skolan är jag positiv, glad, rolig. När jag kommer hem känner jag mig liten, ledsen och väldigt tråkig.  Det är så det är. som jag ser det nu har jag det bättre i skolan. ingenting fel hemma, men jag mår inte bra, psykiskt.
Jag måste nog ha folk omkring mig. 
Läste en sak också. Om den man gillar, inte gillar en tillbaks. känns allting mörkt, det jkänns som att alla hatar en och att alla bara snackar skit om en. allting är alltså mörkt.
men om personen man gillar, gillar en tillbaks. då är allting tvärtom. allting känns bra, alla är snälla, trevliga och allting såntdär.  och det är faktiskt sant. Även om jag inte känner att folk är så trevligt. så försöker jag alltid att vara trevlig iallfall. Men hur känns det egentligen när man försöker vara snäll och bara får en massa skit tillbaks? ...

___

porientering imorgon. jag och josefin. vi får väl helt enkelt se hur det slutar :D men det kommre nog bli bra. vi kanske kommer hem sent på kvällen 8-)  men då skyller vi på söta josefin istället.

matteprov imorgon också. hoppas väl att det ska gå bra.
måste verkligen prata med min mamma. gillar fortfarande inte dendär panikgrejen i magen. uuusch..

det verkar som att jag ändå bara fixar mer problem.  Fast ja, du ska veta hur jag kände. och hur jag fortfarande känner.  ingen härlig känsla iallfall...

självisk.

Skrivet 2008-05-19 @ 17:00:28
skolan gick fortfort. det kändes gött att kunna gå upp en timme senare nu. men jag behöver egentligen sova mera ändå.  vi köpte dricka och sånt idag också. får ju inte glömma min choklad heller. mums :)
sen hade vi svenska. skulle göra klart våra "kärlekshäften" då vi sen ska göra en presentation av oss själva. och då skulle jag bara skriva lite övrig fakta om mig själv. och en av frågorna var "djur"  då patricia sa någonting, och jag fick massa tårar i ögonen. och anstränger mig för att verkligen inte börja gråta. då emelie ser hur mina ögon fylls med tårar, strax efter det fylls hennes också. sen säger patricia, nej nu börjar jag också snart gråta. sen började jag skratta, samtidigt som jag nästan grät. sen kastade jag pappret och sket i det.  det är inte kul:(  men emelie är för go:)


imorgon är det ju då tisdag. måste väl plugga och sånt skit. varför blir jag ofta på dåligt humör när jag kommer hem? jag borde vara i skolan mer. eller det går ju inte, jg är ju där så mycket man kan.
sen har vi kommit på att vi inte planerade någonting i lördags.
min klass:) man trivs massvis. det är jätteskönt.
hoppas att folk kan sluta prata så mycket om sig själv. visst jag lyssnar jättegärna. men jag vill gärna höra också "hur är det? någonting du vill prata om?" och sådana där saker, istället för " JAG JAG JAG "
provorienteting imon, haha :D onsdag kommer jag försvinna när vi ska orientera på riktigt.

han kommer väl försvinna. Bort, vartsomhelst.  Det skulle verkligen vara det sista för mig. det lovar jag.

Kära hund.

Skrivet 2008-05-18 @ 10:38:21
307982-150
min snutt ser ganska arg ut på den bilden, fast det är hon aldrig :)


okej kan verkligen inte hålla tårarna inne. kom till henne när hon låg i soffan, sen hoppa hon nästan på mig. som hon alltid gör när jag kommer.
då kunde jag inte hålla mig längre utan brast i gråt. kan fan inte ta det att hon ska avlivas .
kan inta ta att jag ska alltid vara borta från henne. hon har funnits där så länge jag kan komma ihåg. alltid lika glad. kan inte :(  kommer lipa ihjäl mig själv. gråter ju tillochmed nu, :( 
visst, det kanske är bäst för henne själv. Hon mår ju inte jättebra. men hon har sina stunder nu när hon är jättepigg och lycklig. vill inte ta någonting ifrån henne, men jag vill ju inte heller att hon ska lida. det är den ända anledningen till att jag kan klara dethär. "klara och klara"
VERA <3

älgar&kompisar.

Skrivet 2008-05-18 @ 09:32:01
jag är uppe såhär tidigt för att jag vaknade halv nio. tänkte ungefär såhär "nej nu tusan måste jag göra matte"  ehm, ja. sen låg jag i sängen och försökte tänka. det gick väl ganska bra. får väl se om svaren är rätt bara. sen tänkte jag gå till pappa och be han hjälpa mig. men så skulle han i väg till jobbet. fortsatte sen ändå. sen lite senare tog det stopp. men jag har pluggat matte ett tag nu iallfall :) lite stolt. Har massor att göra. vissa saker kan jag inte ens göra. så :/  får väl skita i det denna gången och fixa allting nästa gång vi har.  jag hatar att ha den där paniken inom mig.

iallfall.

iförr går var jag ute vid 10 tiden. hör ett jättebrak nere i skogen. och vad står inte där? JO, en älg. jag hoppade upp i lyften och ringde i panik till josefin. sen började jag snabbt gå tillbaks. sen fick jag en däng i huvudet eller någonting. för helt plötsligt började jag gå tillbaka mot den. (det var nog det modigaste, försökte väl övervinna min rädsla, omedvetet) jag stannade, vilket älgen också gjorde. sen stod vi där och tittade på varandra i flera sekunder. sen började den springa, och jag som typ var i chock eller någonting, trodde att den började springa mot mig!!  Så jag började spring gå hemåt. när jag såg att älgen sprang åt andra hållet. fast jag forsätte gå hemåt, men josefin i andra änden linjen.
jag är iallfall livsrädd för dom dära älgarna.  ibland börjar jag tillochmed skaka. det är inte mysigt! 

det roliga var iallfall att mamma sa till mig igår " men det var kanske sista gången på ungefär 5 år, du ser en älg igen"
senare den dagen, skulle hon köra mig till bussen. då på precis samma ställe, står det TVÅ stycken älgar istället. jag skriker till, sen börjar vi skratta.  Jag tror nog faktiskt inte att jag vågar gå på den vägen själv igen. iallfall inte utan att vara jätterädd.

_____________

igår var jag hemma hos julia med emelie och josefin :) vi är så trevliga.
åkte busen själv först till julia. där vi först tog massa kort. sen tog batterierna slut. (måste förresten blivit massa snygga!) sedan gick vi tillbaks in. fixade lite mat, satte oss vid soffan och tven och skratta massa! jag hade massa skrattanfall hela tiden. jag skrattade själv flera gånger. haha ibland kan jag väl bli sån:)  oftast väldigt skrattig av mig. ni kan ju undra va lärarna tycker om det :)
ja, precis innan maten kom emelie. sen åt vi samtidigt som vi kolla tv. sen gick tiden jättefort. och vi gick ut och spelade fotboll. hahah, vi är så bra på det :) men vi hade väldigt kul! sen ropa och skrek vi, för vi kunde höra vårat eko. och då brast alla i skratt igen :)  ni är goa tjejer, fast väldigt krångliga ibland alltså <3

idag blir det slapp, mera plugg :( , tv och annat sånt skönt bara. Har ju panik, men det kommer ordna sig. annars får jag väl bara ta det som det kommer. jag kan inte göra så mycket mera ju. Jag kan ju skylla mig själv att jag inte har funderat på arbetet innan. Men just nu kan jag inte göra mera. får ta igen mig nästa gång vi får någonting lika dant. Jag vill bara att paniken ska släppa!


to broken to move on. 

och fan

Skrivet 2008-05-16 @ 22:51:07
och fan för att du fick mig igen.  hamnade ungefär på samma plats där jag var innan. visst, vet inte om detta kanske är bättre. men i'm sick of it. det är fan inte kul. Kan inte göra någonting, hej tiden rinner och vad gör inte jag?


baby, don't say it.

nothing

Skrivet 2008-05-16 @ 21:19:47
fått ner lite mer i mina dikter nu. det är fan svårt att få ner dikter. men det funkar efter en del kladd och såntdär.  har massa mer att plugga. får be så snällt om hjälp av mina kompisar. dom hjälper mig säkert :) sitter annars och kollar på talang, som snart är slut. sen fr jag se vad som händer. aknske går ut och tar en promenad bland rådjuren. mysigt :)

saknar. det är väl rätt ord för det mesta just nu. väntar är väl kanske ett annat också.

were did i go wrong?

vad kallar man det?

Skrivet 2008-05-16 @ 17:26:20
då var det sista dagen på praon:/ faktiskt itne alls skönt. jobbigt att gå tillbaks till det gamla ändå.  fick lite saker idag innan vi fick gå också:) så sött. kommer ändå sakna dom. dom fulingarna.
har varit kul att hjälpa folk, plocka saker och vidare. skämt ut sig och andra saker har man också fått stå ut med. men det är sånt som händer och troligen sånt som inte kommer att hända igen.  Nu börjar man fundera på sommarjobb och de röset. man vill ju ändå få in lite pengar att ha skoj med sen till sommaren. Vet inte riktigt vad jag vill än.

oj, jag vet inte vad man gör i sånnahär tillfällen. det är bra dom här veckorna som kommer kanske. Men vad gör jag när allting rasar? visst, jag kan inte hjälpa det. Typ inte ens lite. för det är inte mitt problem. men deras problem rasar över mig sen. Men jag kan inte hjälpa att jag inte kan göra någonting åt det. att jag inte känner likadant. det är jobbigt, det är inte kul att förlora så, på det sättet.

imorgon ska det kanske vara tjejorna :) får se hur det blir. men troligen hemma hos rex. och jag har så jävla mcyket att plugga på :/  det är hemskt. hinner inte allting-. me´n jag får väl jobba på nu och bara ta det att jag har skjutit upp allting under två veckor. jag är dum, hemskt. uscha.
försöker skicka ett sms till josefin, måste fråga henne massa. och jag orkar inte ringa. jag vet, jag är lat och sånt. men jag är jävligt trött och orkar inte prata i telefon(A)haha.

ikväll blir det bara slappt. trött, huvudvärk och faktiskt jävligt ont i röven. blir väl tv, kanske lite plugg? jag måååste. men jag orkar ju inte.
idag fyller pappa år också. grattis :)  har inte köpt nåt:/ veet ju vad jag ska köpa. men jag hinner ju aldrig. :( känner mig elak och sådär. det måste fan bli av snart. :)  får väl bli en lite sen present antaglogen.

älskad, sen hatad.

hej

Skrivet 2008-05-16 @ 05:42:33
hej.

det vore att ljuga, om jag sa att jag inte saknar dig lite.

upp

Skrivet 2008-05-15 @ 05:57:51
upp och hoppa, fixa sig. äta. vilket jag gör nu, nörden :D musik<3 sen blir det att åka. uscha för tidiga tider. menmen. måste prata med tjejerna. jag har slarvat, not good . menmen.
HEJDÅ


take me to that place, far away from this.

drftyuiklö

Skrivet 2008-05-14 @ 21:30:53
det är nästan så man blir galen. jag hänger inte med.

__
borde väl sova också. för lite sömn på två veckor. för lite mat på evigheter. inte bra. och det har blivit to much onyttigheter också. visst är det bra på ett sätt, men man måste ju ha maaaat.

blanktecken.

Skrivet 2008-05-14 @ 17:55:34
´haha nu orkar man knappaast gå upp länge. men men. vi var ju inte alls klumpiga :) färg överallt. men det var väl mysigt? :D fick på kläderna och sånt, skorna är väldigt snygga också. sen tog vi hem våra kartonger också. 207 kakor. ojoj!  :D kommer bli trött på dom säkert. (A) märker vi. jag är kakmonster iallfall.
var hemma hos emelie typ fem sekuinder också. väntade på mother. åkt hem och nu ska jag kanske städa mitt rum. måste, jag gör det adrig fan. även om jag säger att jag ska. jag är duktig 8-)  sen blir det men in trees, och kaanske top model. om det inte kommer nån sport som ska förstöra då, såklart.


 du kan ju försöka förstå iallfall. men när du inte gör det är allting bull. vill kasta det i soptunnan och gå vidare. men visst, det är så så lätt.

jag är ett pucko,

Skrivet 2008-05-13 @ 21:26:29
för att du var den som lyssna. den som alltid hade någonting nytt. för jag är dålig, för jag sumpar allting. för att, för att jag inte vill att det ska vara såhär. för att jag vill att du ska förstå. för att jag saknar allting väldigt mycket och för att jag tänker på det hela tiden. helt enkelt för att jag är ett jävla pucko.

mååste

Skrivet 2008-05-13 @ 19:33:38
idag var det väldigt svårt för mig att gå upp. men det gick tillslut. åkte iväg vid sju. började jobba. jobbjobb. sen rast. vi åt på city som vanligt. sprang runt och åt macka. aktade oss för fåglarna. skrek(mes, jag vet) gick och träffade kate. sen åt hon och vi gick runt lite. sen åt vi glass :) mumsi, hoppade omkring och lite så. fick lite utskällning för att vi hade varit borta för länge. typ bara en timme eller så. men dom får skylle sig själva.  kul hade vi iallfall:)
värsta saken som hände också (A) haha. den histiorien. ibland älskar jag verkligen folket också. och lite mindre. dom muckar så mycket med en. var fan nära på¨att gå till attack där! men sånt gör man ju inte så. vi är så snälla :)

sen fick vi massa kakor. vet ni hur lycklig jag blev? :D  kakmonstret ida här. efter praoen, (vi klantade oss och fick sluta en 30 minuter för sent) drog till josefin som väntade en halvtimme. förlåt! emelie drog efter en kvart för hon skulle hem. sen gick jag och josefin runt i affärerna. eller hon då:o men jag hänger gärna på:D hon kpte en klänning och en bra :D  , inte dåligt. det var fint, ska du veta josefin :)

jag är riktigt trött, borde sova tidigt. men vi vet ju hur det fungerar med den tidiga tiden. inte :D
ska väl göra det gamla vanliga bara.
märk att jag är ganska rödbrun. "jäävlar va röd du är"   (A) ahha. men jag tycker det har lagt sig nu. fast ibland blir det riktigt varmt.
är inte så hunrigt, fetade oss på mc med glass,cola,muffins och dounats.  jag kan inte stava till det just nu. haha :D

jag kan inte vänta. jag vill inte vänta. jag måste vänta.

ja

Skrivet 2008-05-12 @ 21:56:15

paffmaff banbiff?

aaj för solbränna!

Skrivet 2008-05-12 @ 17:57:27
jag har haft ont hela dagen. det har faktiskt sett ut ibland som om jag sketit på mig. vilket är pinsamt! mina ben gör otroligt ont, för att inte nämna magen. jäääävla svin, ont ont som fan!  sen kändes det som om jag fick feber, kan ju vara någonting med det att göra. och sen blev jag jättetrött. men vi fick sluta halv tre idag iallfall. härligt :)  sen var jag hos emelie en stund.
hände några roliga saker när vi var på lunchrast tycker jag allt. folk är roliga ibland. och vi är jävligt pinsamma. varför gjorde vi det där? och varför berättade jag det för dom? jävla pucko kompisar har jag altlså.

imorgon blir det stan med josefin sen efter praoen :) ahon ska shoppppa! och jag ska väl leta efter någonting till pappa som fyller år på fredag också. har en liiiiten aning om vad jag ska köpa. men jag är inte riktigt säkert ännu :)  förresten finns det en del saker jag vill köpa till mig själv också :/ haha.   speciellt skorna som inte finns kvar någonstans längre.. det är faktiskt lite sorgligt för min del, :)

ikväll blir det duscha, ska nog spela lite ps2 också, hoho. sen blir det slapppt, jag orkar typ inte röra på mig. eller det gör så ont om jag måste göra det. förstår inte vilken smärta jag kommer få när jag ska duscha. eftersom att det sved lite lagom igår när jag skulle det. kan tänka mig hur härligt det blir idag. jag är verkligen en krääääfta!

vad ska man säga? hade hoppas på det där idag. bara walka förbi. det hade varit jävligt skönt.

jag är en kräfta

Skrivet 2008-05-11 @ 20:58:52
för sjutton! nu har jag plötsligt gått och blivit en kräfta.  solade väl lite för mycket, en del var väl från gårdagen. men nu, haha herrejävlar !  kusinerna blev typ chockade över att jag var så röd:D  blev jag ju nästan själv också. blir nog svårt att sova. gjorde ont att duscha och nu svider det efter att jag har smörjt in mig, kommer väl få missbruka hudkrämen några dagar framåt. jag ser nästan lite rolig ut faktiskt :) men det är sexigt ju!!

nu har jag ett problem också. ska färga håret tror jag. men vet inte riktigt om det ska bli ljusare eller mörkare. kanske ska satsa på blondt igen? nu när det är sol, blir mitt hår ändå ljust, och utväxten kommer fram. men jag är inte riktigt säker :)

ska kolla på tv nu, :)  sen blir det en tidig morgon imorn, skönt !! ( nej )

hur vet man att någon inte går bakom ryggen på en?

soldag

Skrivet 2008-05-11 @ 12:01:41
stack in typ en stund nu:) ska ut igen, det är veerkligen varmt! hur skönt som helst,  min mage börjar bli lite brun nu, inte röd längre faktiskt. men det är så typiskt, jag har alltid brunast mage. solen tar väl bäst där antar jag :D sen bränner jag bara axlarna, men det kanske inte är så ovanligt. igår hade jag "extra" shorts på benen, det var riktigt snyggt ju ;)  hihi.
jag har rosa-naglar nu också, ovanligt för mig :) men det var sommrigt och sött, så jag tänkte att det får passa :) men jag har ju tyvärr börjat bita igen. men med nagellack kanske jag slutar :D man kan ju alltid hoppas iallfall!.

ha en bra sol-dag:)  snart kanske det ska vara dags för det första doppet? jag är lite sen, men iallfall:D

over and around

Skrivet 2008-05-10 @ 23:08:24
okej jag saknar det väldigt mycket. mycker mer än väldigt mycket.  det går inte att komma undan med det. vart jag än kollar så ser jag det. ditt namn. störande som in i helvete. och sjävklart finns det ingenting jag kan göra. :/  det är pisst. jävligt pisst om jag får säga det.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, så mycket vill jag skrika.  får åka till liseberg så snart som möjligt.  det här är fan deppigt, och det drar ner alla saker som är bra.  de bra sakerna känns inte ens bra när det sitter på huvudet.  fuckade aas på dig. jag har lust att slå dig. slå dig väldigt hårt. medans jag bara vill krama ihjäl dig.

jag vet att jag svär mycket, föräldrarna har klagat en hel del:D  men kan inte hjälpa det.

man kanske ska låta kudden sluka huvudet nu?

hjärtekrossare

Skrivet 2008-05-10 @ 22:57:59
307982-149
det kanske är så det ser ut där inne ändå (?)


____
tack, det var inte första gången. mer 7572336436 gången, ungefär sådär.

telefon with joseeefin

Skrivet 2008-05-10 @ 21:10:00

haha jag har precis pratat med josefin i 53 minuter :D haha, sjuka är vi ja :)  bestämde lite saker och massa sånt.  fasen va vi skratta när hon sa helt seriöst. "man lever bara 41 veckor!"  Då jag blir chockad och säger "VA?!"
hahahaha. fyfan va vi skrattade då:D tårarna rann på mig. hon gick på vad hon sa själv, och jag blev chockad över att det var så lite. så jävla dumma är vi ibland ja :)  men de var 53 roliga minuter och dom gick jävligt snabbt :) sen hjälpte hon mig lite med 5 uppfinningar. då jag sa stridsvagnen. och hon ba "HAHAHHA, sa du strippvagnen?"  och sen satt vi där och skratta igen :)  haha, ungefär det sista vi skratta åt, eller jag iiallfall var när hon sa " mina föräldrar orkar inte pumpa mina bollar"  okej, snuskvarning, men det var fan kul:)


ska väl kolla tv eller nåt. jag är trött, troligen solens fel :D haha.

josefins och jag möts på msn halv 6 imorgon igen (A) innan dess får vi se vad som händer, kanske sklle handla nåt med mamma. men jag vet inte, vill gärna schteeeka i solen ett tag också. och kanske bränna mig lite mera :D det är gött, men kommer få svårt att sova inatt troligen. okmmer bli varmt.


det jag trodde gick inte så bra. jag kommer inte direkt få det jag vill "ha"

quuuiiz

Skrivet 2008-05-10 @ 17:05:52
Namn på dina framtida barn?: jag har inte besämt om jag ska ha eller inte än ju:D
Hur vill du dö?: jag kan dö närsomhelst, bara jag ligger bland massa kakor och godis:D
Vad vill du bli när du blir gammal?: helst gammal:D

Antal människor du skulle ge ditt liv för: jag har bara ett liv, så kan bara ge de till en, typ.
Antal CD-skivor: haha jag har typ två kanske?:D
Antal piercings: två om öronen räknas.
Antal tatueringar: Inga
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: ingen aning :D nån iallfall.
Antal saker jag ångrar:  största saken jag har på huvudet är jävla cp. de släpper aldrig.
  
DOM SENASTE 48 TIMMAR HAR DU:
Gråtit: nej
Köpt någonting: ja
Blivit sjuk: nej
Sjungt: ja
Sagt jag älskar dig: ja
Tänkt säga till någon att du älskat honom/henne men inte vågat säga det: nej
Träffat någon ny: ja, men inte för att jag känner dom men:D
Pratat med någon: ja
Haft ett seriöst samtal: seriöst samtal? haha har jag väl typ aldrig egentligen:D
Saknat någon: TUSEN GÅNGER JA
Kramat någon: ja
Bråkat med dina föräldrar: ja
Drömt om någon du inte kan vara med: nej
sovit mycket: ja
Velat att det här testet ska vara slut: haha, ja precis för 45 timmar sen , så ville jag det ;)
 

DIN/DITT FÖRSTA...
Operation: aldrig
Piercingen: örat ...
Sporten du började i : tennis
husdjur: en kissemissa ;D
Semester: måste ha varit finland
Konsert: vet inte:D
kärlek: NNNANANNA det va intressant va ;)

FAVORITER...
Filmer:  skräckisar är ju bäst.
Tvprogram:  många
Musik:  massamassamassa!
Dricka: cola / juice
Kroppsdel: på ?
Sport: fotboll är väl en favorit
Favoritplagg:  hm vet inte, men är inne för mys
Skola: jag älskar bollebygd (L) åh puss....
Djur:  HUNDEN (L)
Bok:  vet faktiskt inte, håller inte koll på böckerna så bra.


JUST NU...
Äter du: ingenting
Dricker du: inget
Ska du: fortsätta svara.
Lyssnar du på: musiken
Väntar du på:   josefin
Tittar du på: datorn


DIN FRAMTID...
Barn: vet inte än
Giftemål: huh, för tidigt för att fundera på?
Karriär: hahahah. hej jag har ingen (AA)

_______________

kommer du någonsin? det är då allting kommer släppa. förhoppningsvis, men det kommer aldrig hända. så det får väl släppa själv. om kanske sådär några hundra år framåt. ungefär.'


tell me, how will i know?

älgar

Skrivet 2008-05-10 @ 16:24:11
solsolsool, underbara jäkla sol! jag är väl kanske lite bränd. men det är sånt som händer :)  blev inge gbg, blev lite försent, men vi drar nån annan gång :)

har väl legat ute sen 11 ungefär. tills fyra kanske. haha :o får väl se vilken kräfta jag blir senare. emelie ska väl kankse komma hit sen, vi får väl se :)
sen har jag och josefin bestämt en tid  vid klockan sex, haha va töntiga vi är (A)  hon berättade om en älg i telefonen. den hoppade ´på henne och började sedan prata med henne. sen satt dom där på josefins filt, i den varma solen och pratade om lite allt möjligt. Älgen frågade om den kunde få ett äpple, sen när josefin gick in och hämtade ett äpple, fanns det 23 älgar till. då var josefins gräsmatta full. (den hade druckigt ;o) fast den var också då fylld av älgar, om ni förstår?
okej, kanske inte riktigt så hon berättade. men det hade väl varit roligt? :D

jag måste städa mitt rum. måste jag ju alltid. jag orkar inte, ja jag är väl lat... men schh om det :)


så vad vill du mig?

bäst

Skrivet 2008-05-10 @ 10:17:06
santsantsant. jag var fan nästan död vid 10 tiden igår. somnade en stund i soffan. sen vid 11 gick jag och la mig helt. vaknade sen halv åtta( :o )  sen försökte jag sova igen och det gick, som tur var. klockan är fortfarande inte mycket. men bättre än ingenting. jag vill ut och steka nu, så ska väl göra det. om det inte är för kallt?

kallade ju mig själv lat igår. men jag fick för mig att ta cykeln och cykla ner till sjön. fy tusan va fint det vart :)!

det som är bäst funkar väl troligen bäst också.

honom.

Skrivet 2008-05-09 @ 20:35:19
jag försöker fixa lite på bloggen igen. jag orkar inte fixa sådär jättefint som massa har. men detta får väl duga tills ett tag framåt. men bilden på mig är bara tillfällig. lite fjortis på den. men jag har faktiskt ingenting bättre just nu. så det är väl vad folk får tro om mig om dom vill just nu :)  kan ju inte påstå själv att jag är det faktiskt!  vad folk nu egentligen ser som fjortis. men oftast går dom ju på utseendet. jaja.

jag är jättetrött fortfarande ja. kanske borde dra mig ut lite. orka inte ens kolla på talang ju! eller kanske ska se det sista ändå. jag är verkligen trög/lat jag :)

hon pratar, hon förklarar, hon är ärlig, hon berättar allting, hon är som klistrad för honom.. han lyssnar inte, han bryr sig inte. han pratar alltid om annat. vad hon än gör så kan han inte finnas där. han kan inte finnas vid hennes sida när hon behöver, han kan inte stanna och lyssna på vad hon har att säga till honom. För honom finns allting. allting förutom henne.

suuuuuun

Skrivet 2008-05-09 @ 18:22:37
veckan har gått fort. today was good också. men jag tycker det är jävloigt synd att vi inte får vara ute mer, that's bad. svenska engelska? så kan det gå.
åt macka idag igen som lunch, haha vi kom massa måsar:o skrek och hadde oss. hahah, är verkligen livrädd för dom. sen hände det lite andra saker där, vi skrattade och skrattade och ja. :D sen åkte vi snabbt till stan, allting blev lite knas och mina föräldrar fick fan typ utbrott, nära iallfall. bara för att vi ska grilla. men så är det inte ens klart. bajs på dom:D   (överdriver med utbrott, men det lät bra) 
iallfall, ska ju snart grilla då. gottgott:) imorgon blir det kanske gbg. emelies mamma ville ju att jag skulle med till varberg, för hoppningsvis emelie själv då;)  men inte denna gången tror jag :/ nästa kanske`?:) 
sen vill jag sooola (L) också. det är så underbart med detta vädret. 
emelie sa att jag kommer lägga mig vid 11 idag, kommer fan säkerrt bli så. en aning trött, jajjamän!

ida, jag lovar att jag hoppar på (migsjälv) om du gör det igen. fall inte för det. det är förjävligt. rättaresagt, du är förjävlig. på det sättet iallfall. du vill inte ha det så. du vill gå vidare och du vill inte bry dig och du vill vill vill.   bara det att du vill det andra med. and that sucks. men man ska fortsätta, det måste jag.
borta 'r det bra, då märks ingenting. '

förresten, värsta kul när jag sa hej till dom idag.  "hej. - HEJ!   HEJ SÄGER MAN!"  utbrott fick jag på killarna. haha.:D  jag är sjuk, emelie den andrfa sjuka sitter och skrattar då:D gjorde. :D haha. vi har det allt kul tillsammans.

matvrak?

Skrivet 2008-05-08 @ 20:37:29
antingen börjar jag bli ett matvrak, eller så har jag fått en fläng i huvudet. jag vaknar, fixar lite. sätter mig och äter frukost vid kanske kvart i sex. (gäller denna veckan)  sen är jag på praoen vid åtta. då jag plötsligt blir skithunrig och tjatar på emelie att jag vill ha mat. mat mat mat mat. så har det varit sen i måndags. och när jag har käkat, blir jag mätt typ fem sekunder. eller så blir jag inte mätt alls.
och för ca en timme sen, åt jag typ massa mat. timmen senare var jag jättehunrig igen. så jag har precis ätit, igen.
haha, det är typ mat mat mat. och tänk, jag har sett kakor vaaarje dag nu. ni förstår inte vilken jävla plåga det har varit. men jag har inte ätit en, inte en enda. fast ärligt, lite godis har det ju blivit (A)
men det är fan mysko tycker jag. matvrak eller ett matspratt(?). haha-

feel this way, ah

Skrivet 2008-05-08 @ 18:19:30
hejhå idag var ida lite sur. inte konstigt.blev bättre mot slutet av dagen iallfall.  ingentnig om praoen idag, fick sluta vid ttvå, japp dom "älskar" oss verkligen. ville bara bli av med oss. älskade of them all, säkert. sen åkte vi hem, så var pappa så snäll så han orkade inte åka tillbaks hem, eller hur fan jag ska säga det. han orkade inte komma hem emellan. så jag fick gå ungefär 5 kilometer. det är ju kanske inte så värst mycket. men det är mycket när man "tvingas" gå. eller ja, om jag hade velat, hade ja ju kunnat vänta till ungefär 10, fast det hade jag nog inte orkat.
iallfall, när jag kom hem. la jag mig lite ute i solen. skööööna underbara vädret!
kände verkligen för att ligga på stranden med josefin,julia,emelie och kaitlynne. det hade varit mysigt. det är ju lixom vi:D visst, hade varit jättemysigt med flera också faktiskt. sånt ska hända sen i sommar. måste!

tycker synd om meyya!!! hon skulle häälsa på oss och så var vi inte där:/ lunchrast precis när hon kom. kände mig hemsk då:( 

förresten, snygging med leendet på praoen idag. blev typ as rädd för han i början. men sen:D haha varken emelie éller jag kunde hålla oss. sen log han hela tiden mot en, oj säger jag abra:D

synd att man kommer hem så sent att man inte kan steka i solen lite till. men funderar på en sak. får se om det går också då.

that one that always makes you smile.

close

Skrivet 2008-05-07 @ 18:21:57
var en bra dag på praoen. ganska slapp fast inte. några lärare kom och kolla :) trevligt. haha en sak var ju inte alls äckligt ;O hahaha.  men annars var det nog bra :)

stan sen, surpuppan ida på g. men det var tur emelie va med iallfall:)   spanade väl lite som vanligt. uscha på det egentligen menmen.  hahah. :D

jag är inte alls glad, dock. men det är ju inte första gången på senaste. fuckfuck.
tv sen, sen får jag väl se.  trött och sånt.

close to you.

i'll get over you

Skrivet 2008-05-06 @ 19:13:50
jag tänker inte forsätta, tänker hålla allting för migsjälv. lovar, jag tänker inte säga någonting sånt till dig. inte höra av mig heller för den delen. om jag tänker efter, är allting på min sida. eller hur man ska ta det. jag som berättar, jag som pratar.  det är ungefär så. när berättar du? nej precis.  det är inte så jag tycker att det ska va, det är inte så det ska va.

i'll get over you.
för 58474 gången, det kommer gå över. det SKA

mctur

Skrivet 2008-05-06 @ 19:07:06
ehm. suradagen idag. eller ja, nästan iallfall. inte vi, dom. fan va cp alla va idag, typ. kändes inte bra. ibland var det skoj. men gjorde tråkiga saker, om man får säga så också. vi blev inte arga för att vi inte fick göra vad vi ville. bölev mer arg på deras humör idag. "menshuvud" som kommer från emelie. :) haha.
haha pinsamt idag. inte så många kunder, men hemskt det där:D och det var en bild man, blev värsta tårögd av honom;( blabla inget mer om praoen. bara att jag var tröttare imorses än igår. hur fan koommer det inte vara imorgon då? död.

åkte precis mc med dad. trevligt :D blev kallt mot slutet, hade ändå världens fetjacka och vantar och de röjset. åkte typ genom lite av bollebygd, sen till borås. och sen via viared och lite sånt:)  ehm usch, om jag får säga så? ^o)  men annars var det trevligt :D

åh, :) hehhee. inte går, idag. kanske inte imorgon, kanske i övermorgon? i donno.

.

Skrivet 2008-05-05 @ 22:18:18
okej

i am my own

Skrivet 2008-05-05 @ 19:14:33
The shades gone up
Mothers staring down
She don't know where he's been
Or how long he's been out

She said 'Boy i'm tired of waiting up while your out with your friends'
He said 'Mom im TRYING and im living my life the best way that I can'

Cause i'm trying to be somebody
I'm not trying to be somebody else
This life is mine i'm living
Don't you know me? I wont ever let you down

The day has come
The son is moving on
She don't know where he'll go
Or when he's coming home

She said 'Son take care, don't let your dreams get too far out of sight'
He said 'I love you now, don't worry about me you know i'll be fine'

Cause i'm trying to be somebody
I'm not trying to be somebody else
This life is mine i'm living
Don't you know me? I wont ever let you down
No
I'm not trying to be somebody else
Don't you know me? I wont ever let you
I wont ever let you

What they say
What they know
What they think wont ever bring me down
This life is mine and I am my own

I'm trying to be somebody
I'm not trying to be somebody else
This life is mine I lead
Don't you know me?

I'm trying to be somebody
I'm not trying to be somebody else
This life is mine i'm living
Don't you know me? I wont ever let you down
NO
I'm not trying to be somebody else
Don't you know me? I wont ever let you down
I wont be nobody else
This life is mine and i am my own

__________________________

sa ju att jag skulle duscha, jag har inte rört mig överhuvudtaget. fy tusan va lat jag är !

i wanna let you

Skrivet 2008-05-05 @ 18:29:42
praoen idag då. gick ju superbra att hitta i början. ja, eller inte. sen var jag och emelie lite klumpiga och fick göra massa extra jobb för det, visst det var vårat fel så:D sen blev det bättre och bättre. till en början kändes det som ett helvete. "fan,här vill jag inte stanna i två veckor"  men det blev bra. får väl se hur det vänder sig sen då men. nu kändes det bra. han vi jobbar hos är ju lite rolig. tyken, på skoj eller inte. rolig är han . sen jobbade vi med en annan kille. åh:) haha, så snäll är han. tror jag. lite lääskig men han är på sitt sätt! underbart. sen en annan snäll kille också, som hjälpte oss på slutet. han var snäll han :) sedan fick man massa kunder idag också. vissa pratade inte ens svenska. så det var lite svårt att förstå vad dom ville ha. men tur att dom inte blev arga för att man inte kunde hitta allting. det är ju faktiskt första dagen! men vi gjorde så gott vi kunde. :) försökte leta, om inte hittade, letade vi bara upp nån som jobbade där, gick toppen:) lite pirrigt i början, men det blev bättre och bättre. Folk är trevligt ibland. haha, en lite äldre dam som inte fattade så mycket som bad om hjälp. hon var värsta go,kunde inte hjälpa henne, men gick runt och leta och leta, sen fick jag fråga. så sahon sen"tack så mycket för att du försökte hjälpa mig" och lite så:) ahha det var så kul:D  dom andra smo man inte kunde snacka med var en annan sak :D haha, men det var roligt alltihop. minst 10 kunder har jag försökt hjälpa iallfall.
 emelie och jag harvarit riktigt duktiga idag tycker jag :)  undra hur slut man kommer vara efter domma veckor.  till lunch åt vi med kaitlynne, inte så länge. men vi hann träffas iallafall!
upp halv 6 imorgon med då. lyckos de som typ får börja vid 10 tiden! hade ju varit lite skönt. menmen. om man skulle få sommarjobb skulle de va toppen. inte värlldens bästa jobb, men det skulle väl vara bra. om dom nu skulle vilja ta emot oss. vi typ lekte och sånt. men de gjorde ju dom med:D eller ja, tilllät oss. "det är bra att leka" ungefär så lät det från en :) men det var bra, trevligt idag!

dusch och sånt, sova tidigt kanske? vetefan om jag orkar detdär. dig. någonting.


haha, naw :) du kanske vill ändå. men jag då? jag vet ju itne :) men det är ändå bra nu. tycker jag. gulligt detdär.haha, förlåt. :) :D

vvet inte om det blir stan imorgon efter "jobbet" vi får väl se hur mycket jag orkar också. måste lämna nyckeln till kusin också. annars får läraren utbrott på mig igen.

jag är typ TÄPT ( inte tät, lärt mig, iallfall när jag skriver ) i näsan igen, jobbigt. jag har börjat med näsdroppar, vilket inte är bra. man ska väl söka läkare. men en sak som är bra, huvudvärken är ju borta nu typ:D glad för det.
men en sak ligger på imtt huvud. klarar inte av när det händer. vet inte vart jag ska ta vägen. vad jag kommer orka göra de dagarna. gråta. gråta lite mer, och lite till. 13 år ungefär. det är fan länge. kommer bli så jävla tomt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. uschusch, kunde inte hålla inne tårarna igår kväll. det är fan de värsta som kan hända nu nästan ... VILL INTE DET:(:(:(:(:(:(   jävla cpcancer fan.

menmen, långt inlägg. och jag blev på ledset humör nu:(  fan. ska väl göra nåt. duscha kanske.
hej .

fjolla

Skrivet 2008-05-05 @ 06:37:56
kommer bli två jäävligt långa veckor känner jag på mig. inte alls jobbiga att gå uoo 05,30. nejdå. två veckor, ingenting? när jag blir äldre ska jag fan jobba natt. mest vaken på natten, typ:)

okej, nu kan jag andas ut. puuuh. det ska bli bra nu. men försvinn fan inte.

ska fortsätta fixa mig, åker om typ tjugo minuter :) pirrigt, ;) eller någonting.

behind those eyes

Skrivet 2008-05-04 @ 19:47:19
blir lika besviken varje gång. tomt, tomt överallt.  får fan rycken snart alltså. vet inte vad jag ska göra?
det var fint med det innan, brydde mig inte direkt. men nu när det har ändrats är det allting jag går runt och funderar på.  saknar dig gaaanska mycket nu alltså. :/  harrrrrrd.

allting är väl typ över nu, är bara jävligt arg på dig och ditt igrorerande. det är väl kanske allt ..just nu.

känner mig mera duktig.  tvättat och diskat(eller ja, maskinen diskade) och snart ska jag städa mitt rum, och bädda rent :) mysigt. sen blir det dusch och tv. upp tidgare än vanligt, och vara död mot kvällen. inget man vill, men något man måste.

måste väl skynda mig lite nu.. jag har maaassa kläder också, som jag egenltigen inte orkar vika ihop och lägga in. ett minus, fast ett plus är att jag har för mycket kläder än vad jag får plats med. måste ha en garderob eller någonting. skulle passa perfa i mitt hörn. eller där ute kanske. oj, man kanske ska skaffa en klädkammare där?:D hahah hade ju fan vart någonting. men det är väl bestämmt att jag ska flytta dit, typ vid sommaren eller så:) kan ju bli skönt, men det är läskigt där på kvällarna när det blåser eller regnar. låter spökligt. hahah (A)

behind those eyes you hide.

fooled

Skrivet 2008-05-04 @ 16:33:59

Perfect by nature
Icons of self indulgence
Just what we all need
More lies about a world that

Never was and never will be
Have you no shame? Don't you see me?
You know you've got everybody fooled

Look here she comes now
Bow down and stare in wonder
Oh how we love you
No flaws when you're pretending
But now I know she

Never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled

Without the mask, where will you hide?
Can't find yourself lost in your lie

I know the truth now
I know who you are
And I don't love you anymore

It Never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled

It never was and never will be
You're not real and you can't save me
Somehow now you're everybody's fool

muffinstime

Skrivet 2008-05-04 @ 15:46:35

JAG har faktiskt bakat muffins, helt själv. känner mig extremt duktigt :) jag kan inte baka, första satsen såg ut som ett helvete, så jag gjorde om. det såg bra ut iallfall:D  men, hehe om man hade sett runt omkring mig, så såg det väl ut som andravärldskriget kanske. HAHA, direkt fint var det ju inte. Men jag tycker faktiskt att jag har varit duktig och gjort det :) tror nog att det blev bra. smeten smakade bra iallfall. blev ju fan mätt på det:D haha, åt kanske lite mycket :$  ska strax testa resultatet:o hahaha.. men det blir nog bra ;)

jag körde typ, gräsklipoparen idag. vet inte vad grejen heter. men man styr som en bil typ, första gången. det var häftigt. åkte och plocka upp pinnar, pappa bad om hjälp så, hoho. men det var kul att köra:D det gick toppen bra.

ska städa lite tror jag, om jag orkar. men jag behöver, som vanligt och alltdetdär:
ska upp tidigt imorgon, usch på det. men det blir nog fint ändå hoppas jag. två veckor, jaja, we will be fine.
glömde mattteboken i skolan, får be min kusin så snällt att öppna mitt skåp och ta med sig den till mig(A) hade lovat läraren att jag skulle jkobba hemma.eller ja, hon hade mer tvingat mig. sen ska jag ju göra provet och sånt shit också, uschhhaa. och jag suuger verkligen på matte(A) hahah.


latdag idag, gött. borde sova längre. ikväll blir det tv, dom där konstiga programmen där man svarar på frågor och får pengar.. sjukt, skulle inte vilja berätta massa saker för hela jävla sverige. okej, jag har väl kanske inte så mycket att dölja. men ändå. stackars människor :((   sitter ju fan och blir nervös själv. fast det roliga är ju att jag säger nej på typ alla frågor. haha, ja jag svarar också (A) mobboffret jag,


ha det fint:D

vad ska man göööra?

Skrivet 2008-05-03 @ 22:49:49
vadfan ska jag göra? jag vågar ju inte ringa heller. heho.

ska väl sova snart ändå. varit tidiga mornar och sena nätter nu. kanske dags för mig att sova ut lite också. imorgon blir det väl bara sovdag, förhoppningsvis.

jag får verkligen ryck.  är trött fast inte. vill sova, men jag kan inte. väntar, nytt nytt. vad soom händer vet jag inte riktigt. men senast så:)  jag är geek, men det får jag leva med själv :) VILL NU! jag låter som en bortskämd nått, fast det går inte vara bortskämd när det gäller detta, .

godnatt och sånt.

sm

Skrivet 2008-05-03 @ 21:03:21
sm idag :) dom va bra:D men ibland blev det typ lite långtråkigt. inte när de visade , men annars :D fast det var trevligt ändå, :D  grattis och så;)

haha, det måste ha varit hon:S men jag borde skita i det, och jag ska väl göra det också. livet är livet.

panik för praoen, vet inte rikitigt hur jag ska göra. eler vi då. this sucks. men får  se, det ska fixa sig. annars får jag ringa jessica.

kollar på nån saw, trodde jag hade sett alla. men tydligen nte. fast denna är typ kass. ivkällblir det bara hemma kväll, lite trött och sådär är man ju allt :D

faaan helvetes piss. vad ska jag göra nudå? :o

ida is not happy.

Skrivet 2008-05-03 @ 00:25:13
ärligt talat. jag är fan nära snart. vill inte fortsätta såhär. okej det låter typ som att jag ska dö(:o) men det är inte så jag menar det.
var super glad när jag kom hem, men nu? yes. känns uppfriskande och mycket bättre.  men jag är så jääävla trött på det nu. klarar fan inte av mera. om du tycker det är kul, så visst. men jag tänker inte vara där.


villl vara glad nu igen. blääääo. :/ arg på kvällen betyder dålig morgon.  /hoppas inte det är sant.

woho,

Skrivet 2008-05-03 @ 00:04:08
okej, jag ångrar inte att jag hänge med. nu blir det liseberg-sommar typ. guldpass :)
trevligt att åka.och hänga. och .. kolla?:o haha. orkar inte skriv allting just nu. tåget hem, haha ja va säger man?:) roliga, ellernåt. och annat folk på liseberg, roooliga:D ont i halsen har jag väl dock också,. men den smällen får man ju ta :D

imorgon är det sm, oich jag är trött som stryk just nu, gött..  men det har iallfall varit en bra dag:) 

fanfan, nu när jag väntade på det och allt. my luck ju !

godnatt typ:D

dumt&liseberg..

Skrivet 2008-05-02 @ 09:36:15
förlåt, men jag vill verkligen inte med till liseberg. känner mig verkligen inte säker.  vill veta va som fan flygit in er:(
menmen, ska väl fixa klart mig och så då.. är väl tillbaks i natt typ. kanske blir kul, vad vet jag. men jag är inte direkt glad. kan jag säga ialllfall..
blev hon det nu också eller? då vet jag fan inte vad jag gör.
men dete var dumt, riktigt jävla dumt.

JAG VILL TILL EMELIE. glömmer det mesta där. bara att jag blev en del arg där igår. fast inte på henne :) på allt annat,


fan va jag hade lust att göra det, fast jag är/var för feg. fan också:D

situation

Skrivet 2008-05-01 @ 23:47:21
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?

Oh yeah...

Torn apart at the seams and my dreams turn to tears, I'm not feeling this situation
Run away try to find a safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like..

Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
Just back off before I snap

Once more you tell those lies, to me
Why can't you just be straight up with honesty?
When you say these things in my ear, why do you always tell me what you wanna hear?

Oh yeah...

Wear your heart on your sleeve, make things hard to believe, I'm not feeling this situation
Run away try to find a safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like..

Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
Just back off before I snap and you'll see...(see!)
Me...(me!)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)
Yeah...(yeah)
Just back off before I snap...

Torn apart at the seams and my dreams turn to tears, I'm not feeling this situation
Run away try to find a safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like me...

It's the best to be when you're
Me...(me!)
Yeah...(yeah)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
Just back off before I snap and you'll see...(see!)
Me...(me!)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)
Yeah...(yeah)
Just back off before I snap...

vårt och torrt?

Skrivet 2008-05-01 @ 23:23:52
emelie <3

ja jo, jag har verkligen jäättestor lust att åak till liseberg imorgon. verkligen,.

visst tyckte jag att de skulle va kuli början. men inte nu. så jävla lågt av båda :) så, nu vet ni vad jag tycker.
får se hur dt blir helt enkelt. men jag har ingen lust.

hur ska det bli? du kanske säger det, men det känns inte som det stämmer :/
det finns ingen ursäkt.

getting colder

Skrivet 2008-05-01 @ 12:08:39
307982-140
josefin, jag saknar arne:(

jag blev som du blev för mig.

pratat med josefin lite nu, och kaitlynne också dock:D  måste väl snacka med julia med. och emelie också. och ja :o  men vädret fick inte spela nån roll imorgon. bara för håret som jag sa. haha ytligt? :O nejdå, men jag kom på att det inte spela nån roll sen.
vet inte om jag vågar ha med mig kameran? kanske tappar den, eller så gör josefin sönder den,

fan va klumpig jag var igår när jag var hemma. :Dhaha det var fan nästan hemskt.
men det var väl kul igår ändå om vi inte gjorde så mycket. säger bara det, våran humor slår allt :)

ida vet inte

Skrivet 2008-05-01 @ 11:28:51
this is how i feel when i'm without you.         / :/ :D:D

okej, bästa natten på länge tror jag :)  eller, dröm, kanske man ska säga. jag vet fan inte riktigt vad som händer med mig. men det känns nog kanske bra :)

du börjar nog försvinna snart, fan:D  hoppas jag, hade varit grymt skönt, flera veckor och månader har gått, så det vore finfint. har ju faktiskt gått för lång tid.

måste idag, måste tror jag :D emelie sen, hejhopp.
måste fortfaraned snacka med tjejerna, och köpa fritidskort. :D

saknar dig, fast ändå gör jag det inte. fast mest gör jag det nog. i wanna be your friend. men det är svårt. och du är inte så värst intresserad, vilket gör det svårare för mig.
tjarrå:D

just back off

Skrivet 2008-05-01 @ 00:09:25

det var väl trevligt, treevligt! :)  men vilket jävla folk det finns. gillar verkligen inte. tufftuuuffa :D verkligen.
får se imorgon, blir väl emelie imon igen :)

haha shit, det vände lite, kanske :D:D  snart igen, måste.