..it takes time

Skrivet 2009-02-27 @ 09:55:26
jaha, då var man hemma en dag till. Blåsor i munnen är ingen höjdare ska jag säga. Svider och har sig, inte skönt.. så nu får man låta bli jucie, och allt sånt som svider ..
Jag måste börja packa nu. min syster kommer vid ett, sedan åker vi väl ett tag senare till den andra syrran :)   trång biltur, trångt boende, men vadfasen det blir nog allt trevligt ändå!
umgås och stan och sånt blir det:)  hoppas att jag blir bättre snart, det är inte kul att gå runt med en förkylning ;/   

tre st med influensa, det var lite kul faktiskt :D  men jag var konstig igår kände jag, inte mig själv på hela dagen.. men det hände lite konstiga saker, så inte konstigt att det blev som det blev.. undrar bara en sak, varför ska det alltid bli så? :(
Hatar att förlora någon, det är något av det värsta som finns... Men folk gör sina beslut, så vad ska man göra åt det?

men nu ska vi tänka positivt, har en helg att se fram emot!  Fast det är svårt att göra det när man är sjuk, faktiskt! ( enligt mig då)
Men nä, nu vet jag inte vad jag ska göra. har egentligen inte ork för att göra något. men om jag inte gör det blir det ju panik senare!



i know how you feel.
it takes time.

pusshej.

jag visste inte

Skrivet 2009-02-25 @ 17:25:28
som sagt så hade jag ju fått förkylningen. och inte blev jag bättre, neej. När jag kom hem från mina kusiner efter en överraskande övernattning, så blev det bara värre. men kommer till det sen, för nu blir det faktiskt en liten uppdatering :D om jag kommer ihåg vad jag ska skriva, vill säga.

åkte iallfall till kusinerna ganska sent på lördagkväll. vi käkade, sjöng massa singstar och hade trevligt. sen snöade det en massa så ingen hade lust att hämta mig, så fick övernatta där:D men det var mysigt, vi kollade på the notebook, så söt !  jag vet, jag är lite efter med att se den, men bättre sent än aldrig...
när jag kom hem dagen efter, blev jag sämre och sämre. sedan kom syrran den kvällen. och bara för det fick jag feber. okej, det kunde varit så men:D  så jag drog hemma och skratta (?) hum. så var det iallfall.    sen blev det ingen skola dagen efter det, och inte dagen efter det heller. plus att jag drog hem från skolan i torsdags och var inte där i fredags. Mycket borta för mig har det blivit, och jag trodde att jag hade blivit frisk och drog till skolan idag. men jag har mått illa som en kamel (hoppas dom mår illa, annars var det ju ett dåligt förslag).. Men jag klara mig igenom hela dagen iallafall. och jag känner att jag bara babblar men måste skriva av mig lite faktiskt.

Nu har jag iallfall lämnat in mitt bildarbete. sent som sjutton men.. sedan hade vi ju prov i no idag också. det gick som det gick, inte jättedåligt, inte jättebra. haha. så måste man plugga spanska och engelska tills fredag, två dagar på mig. YES!  men får väl göra det bästa jag kan, mer går det ju inte att göra :D

imorgon är det ant och sedan halvdag. så ska nog dra in till stan och käka med några vänner:)
och på fredag åker vi till syrran! :D   sex pers i en etta, kan inte bli trångare:D  mysigt mysigt.

influensa på g kanske? xD hahhaha.

nä, ska väl titta runt lite på internet för en gångsskull. plugg, JAG VILL HA CHOKLADKAKA!   ska nog göra det om jag orkar. 
pusshej

nemen, ett inlägg.

Skrivet 2009-02-21 @ 15:30:24
fan va fort allt går.. har inte suttit vid datorn på ett bra tag nu. Har fått tillbaks förkylningen, nyser hela tiden.. mysigt.och min hals, den ska vi inte ens prata om..
jag har slarvat med skolan... konstigt.  måste skärpa mig. Men har haft trevligt besök typ varje dag nu (A) haha.
ja, vad har inte hänt och vad har hänt?   Flera saker. orkar ju aldrig gå in på detaljerna, så tänker inte göra det heller.

men sportlovet var fyllt med saker, gjort någonting varje dag jag, trevligt !
och idag har jag gjort muffins, haha! sitter med slingor i håret, tror inte att det kommer synas, eller så blir jag orange :D  man får alltid hoppas på det bästa. annars får jag väl tyvärr färga hela. haha
ska iallfall iväg snart, spela spel och sånt med dom bästa kusinerna som finns :D
mitt rum ser ut som ett bombnedslag, någon som heter ida, får troligen städa hela dagen imorgon. plus att jag måste läsa på till provet och blabla.


jag är fan inte inponerad på hur ditt sätt har blivit. :/
och jag ska nog ta hål uppe på örat !    inget i naveln eller tattuering förens man blir 18 tydligen, sägs det här hemma. så jag får väl lyssna på dom och vänta tills jag blir myndig, eller rymmer hemifrån och gör det ? (A) haha..

nä, jag ska väl göra någonting annat, mina ögon svider. jag är trött som fan!

jag vet inte om jag vill ta detta för seriöst än.
pusshej

fears..

Skrivet 2009-02-08 @ 12:14:20
ännu en dag med vissa stunder som kommer stanna fast ett tag :)   jag skriver inte alls ofta längre. orkar inte, har fortfarande inte tid.
tycker inte det är intressant att skriva upp om vad jag har gjort under dagarna. vad som händer och bara om allt annat. håller det mesta för mig själv nu för tiden:D och det känns bra så.
veckorna är fulla, skoldagarna går snabbt men drar ut och sliter på en som fan. nationella gick helt okej antar jag iallfall.  flera stycken kvar. men det är bara att andas ut och göra dom, hur resultaten nu än blir. som sagt, det ordnar sig ..

jag blev riktigt stolt över mig själv den stunden också, känns också bra.

ja idag blir väl ungefär såhär, det är ju ändå söndag och jag är trött, vädligt trött. men nu har vi iallfall en veckas lov:

- städa
- träna
- duscha
- käka
- måla tror jag
- senare sover jag väl hos kate en natt till ;P 

 resten kommer, men inte ner här :D
puss.

 troligen har du fastnat här nu.

let me go.

Skrivet 2009-02-02 @ 18:49:42
då stannade man hemma idag, legat i sängen hela dagen.
redo för att åka kände jag vilken huvudvärk och hur tugn jag var, så det blev ingen skola idag ...

jag tror jag har skaffat ett nytt liv som innehåller
äta & sova.
och om man ska lägga till plugg och lite träning dock =D 

måste till skolan imorogn, hur läget än nu är.  nationella i svenska, vilket är viktigt att jag gör. så :o


ojoj va tuff jag blev helt plötsligt :) haha !   jag vet att jag är bra på att posa.. PUNKT PUNKT.

men jag ska väl tillbaks till att göra, ingenting . har precis tvättat iallfall, det blev nog dagens göra. ska kolla tv ännu mer sedan, bara ta det lugnt. har inte så mycket att plugga på just nu, så.  allt ligger ju ändå i skolan.