sick

Skrivet 2009-03-30 @ 13:03:08
hemma idag, fan va kasst man mådde i morses. Huvudvärk och en jävla onda i halsen, så stannade tyvärr hemma. mår sådär nu, fått ont som fan i ryggen+nacken och fortfarande ont i huvudet,halsen.

Orkar inte skriva mer än vad jag har gjort i helgen så. xD

fredag, skola hem vara med syrran och slappa. Lördag, stan med mamma, världens snyggaste väska + lite annat, sen sova hos kate with josefin. mys med mat och planerat lite haha. söndag, vakna upp hos kate, äta frukost. åka hem och städa riktigt mycket, fint och rent! (var det igår iallfall)

Borde plugga men jag har såklart grejerna i skolan. Så får väl kanske göra det imon, om jag nu ska till skolan och så, men jag får väl tvinga mig eller vad som helst.
lov nästa vecka, jag och josefin ska iallfall shoppa och kolla film!   får se om jag kanske drar ner en sväng till syster också. Sen får vi se vad som händer mer, behöver ju kanske inte tänka på det nu.
 
JAG ÄR HUUUNGRIG! jag kan inte ens laga mat :(      hopplös på den delen är jag verkligen, synd att det inte finns en mc utanför huset :o


fanihelvetesjädraskit.
varför ?

kateandidapics'

Skrivet 2009-03-28 @ 19:39:30


inte alltid lika charmig :D




haha, tog lite bilder från kate, får dom aldrig, så snodde några istället :D

have you?

Skrivet 2009-03-27 @ 18:37:04
fyfan va roligt det är att kolla på hur folk har förändrats under tre år.  sjukt kul faktiskt, så söta och små alla var!

,
igår spelade vi basket ute för glatta livet, och idag?  snön som fyllde vägarna. men det har som tur regnat bort en del, men vafan jävla senil väder vi ska ha då?   Jag vill ju ha vår och sommar, och kan tjata på det hur länge som helst..

iallafall, skolan rullade på, gick snabbt som fan. tappade min telefon och pajade den lite, men den ska in på lagning, så haha.
syrran kommer snart, så ska vi käka och sånt.. mitt rum ser värre ut än  någonsin, tror aldrig det sett ut såhär, haha.
Imorgon blir det väl tjejerna, får se vilka bus vi hittar på.


fucking firefly, have you lost your mind?

...klumpig eller bara otur?

Skrivet 2009-03-26 @ 17:01:21
okej, förutom att jag har bränt mig på handen(fingret och precis mellan tummen och pekfingret), min onda i magen och huvudet, att jag sprutade parfym rakt i båda ögonen i morses, fick en sten rakt i foten, så mår jag fina fisken!
I tisdags hade jag både blåmärken, rivmärken och ärr på armen, det såg hemskt ut.
igår skärde jag mig förövrigt på osthyveln, så en bit av skinnet flög av.
Och ni skulle sett blämärket jag hade på benet, ska lägga in en bild om det funkar. fast det syntes inte så mycket på kortet, men ändå:D   olycksdrabbad? hell yeah.

imorgon är det iallafall fredag, sedan helg!  skönt, veckan har gått fint.
och jag bakade bröd i skolan idag, helt helt helt heeelt okej faktiskt. jag har ju skills ( förutom brännmärkerna )  men det hör väl till? (A)

valle kommer upp sen, får se vad vi hittar på :)  inga läxor, tror jag. och det känns skönt !  fast prov nästa vecka dock, men det är ett annat problem. plus att det är spanska.. inte lika viktigt, jag vet.. jag har satt upp ämnen som är viktiga nu, jag är knas.

_
blä jag hatar att vänta på att korten ska ladda, men dom kommer snart XD

syns knappt, men blev attakerad av vovven :o

here tonight.

Skrivet 2009-03-25 @ 17:45:24
vofflor är gott, :)  mamma fixade några direkt när jag kom hem. så nu har jag käkat mig mätt :)  har ätit som en jävla gris idag, men det blir lätt så när jag inte äter godis. då vräker jag i mig ännu mera mat. skolan idag, fan va vi åt :D
Nationella gick väl bra, sen var det slappt, tre filmer har vi sett idag.. eller påbörjat, eller något sånt.

Har pluggat typ två tal i matteboken, Måste lära mig detta, haha. men jag är alldeles för trött och lat för att fortsätta. vill sätta mig i ett hörn och läsa en bok eller något. haha
mår illa som en jag vet inte vad heller, bort med smärta och annat, usch fyfan vill inte ha den. Handleden har fått ryck igen, gått snart 10 veckor, om det inte redan har det. jävla hand säger jag bara.
men veckan rinner på och snart är det helg igen, woho :D

men snälla sluta med dina jävla lögner, jag orkar ju inte lyssna på dom. När du kommit tillbaks med sanningen, då lovar jag att lyssna :)
__

afraid that you will slip away.

one last kiss.

Skrivet 2009-03-22 @ 16:13:25
slappdag igår med lite släkt och sånt:)  alltid trevligt, men jag känner att jag var rätt dryg. förlåt i såfall :) 
sen sov bollen här, la oss väl vid fem, eller jag somnade.. såklart :D
och idag har vi bråkat som fan, oj säger jag bara. Vatten överallt, mer kan jag ju inte säga, bara att man inte ska bråka med mig när jag är som galnast, haha!

städat lite nu iallfall, ska fortsätta så det blir riktigt fint ;)   jag är den bästa på att stöka ner, i know.
och imorn är det volley!  fan va kul, hoppas på att vi kommer långt, annars är det bara att ha kul :D

Nej men nu ska jag fortsätta städa, .. mamma och pappa kommer hem med mc-mat, MUUUMS :)


dry your tears. It is time, to let you go.

takes time.

Skrivet 2009-03-21 @ 15:05:55
såklart, korten kom inte?   jag blir galen.


it takes time, living in a world, where you don't know who to trust.
time.

hallåkort

Skrivet 2009-03-21 @ 10:40:18

riktigt snygg blir man i kates rosa mössa, köpte en ny igår. får lägga upp en bild på den med :D haha
_____


här är kort från en annan dag, tisdags tror jag. det funkade ju inte förra gången så.
josefin,moa,jag&emelie.


KATE&JAG 
i skåpen:D

liar.

Skrivet 2009-03-21 @ 10:33:15
kan väl börja med gårdagen då kanske :)

skolan som vanligt. volleybollen var skojskoj! men jag, troligen inte bara jag, känner att vi är liite sämre än förra året. men vi är ändå alltid bäst, så det spelar ingen roll :)  (jag är sämsta förloraren, men det sitter inte i så länge, haha :D )
iallfall, efter skolan, åkte jag och kate in och käkade samma saker som alltid, haha, mysigt. sen gick vi runt lite i stan. Träffade min boll och så. sen åkte vi hem och kate hade dejt, haha :D

Sen åkte vi hem, bara va, nästan:) mysigtmysigt.  :D

haha, vaknade tidigt idag :) det kanske är lika bra, föräldrarna får utbrott på mig annars (A)  eller nästan iallfall. "du vänder på dygnet" brukar det låta. Men dom åker iväg idag, så nu får jag vända på dygnet hur mycket jag vill! haha.
Kusinerna kanske kommer, och så bollen, och får se om kate kommer... tror jag inte men, man vet aldrig.Ingen aning hur det blir med emelie heller.  Hon och jag är faktiskt en aning arga just nu på vissa saker, förstå oss också.

Jag ska väl fortsätta städningen, från igår. kom långt ! haha och saken är att det är nästan lika stökigt igen,  vet faktiskt inte hur jag bär mig åt, men på något sätt lyckas jag alltid.
Tänkte lägga ut någon bild, om det funkar. blir galen på mobilbilderna, dom funkar tydligen inte så bra att lägga upp, men får se om det funkar!

___
var ju på utvecklingssamtal häromdagen, det gick väl bra. Men fan att jag ska vara så jävla kass på matte, får kanske varning igen, och det vill jag ju faktiskt inte ha, speciellt inte nu, sista terminen, usch fy och blä. Jag behöver mycket hjälp, jobba mycket och bara försöka, så kanske jag hamnar på ett stadigt g iallfall. man kan ju alltid hoppas. Och dom ska hjälpa mig, så det fixar sig nog.  Jag klarade mig ju från förra varningen, så :)
annars fick jag bra kommentarer från  lärarna. jag är social, "synd att man inte sätter betyg på det bara" sa dom :) och att jag äör bra med folk och sånt, det låter väl bra, haha!    Resten håller jag för mig själv, men det såg ganska ljust ut.

puss

most nights

Skrivet 2009-03-18 @ 19:47:43

Jag har lust att sätta mig på en buss, bara åka iväg någonstans. Jag orkar inte med ställerna jag är på nu för tiden, vill egentligen inte vara kvar här. Fast jag är rädd för framtiden, jag har ju ingen aning vad som kommer hända, vad jag kommer göra, vad vem somhelst kommer göra. Jag vet ingenting.
Jag vill ha framtiden, fast ändå är jag rädd för den. saker kan ju vara krångliga ibland.

haha, en sak som är helt säkert... jag kan verkligen inte laga mat. visst den kanske inte blev jätteäcklig, men ändå. den ser ut som jag vet inte vad.. jag tänker fanimig inte göra det imorgon. usch, jag hatar hkkn, jag hatar läraren och jag hatar salen. blä, inget stämmer där. luktar tant gör det också.  kanske klasskamraterna som gör att jag klarar mig ? :)

Härligt väder idag igen, iallfall :)  och ant. så vi hade bara två lektioner. Sen kollade vi på en långfilm, usch för droger och sån skit. Alkohol på ett annat sätt, det är lugnt, men vafan..
sen skulle vi läsa en sak, och det tog inte alls åttio år..
fick sen vänta typ en timme på bussen?  hatar hur busstiderna går, elller kanske ska skylla på schema-tiderna.
nästan ingenting känns bra med skolan just nu, det är ju gött :)

Tror jag ska träna lite, bada eller duscha, sen sova. Jag är trött och inte alls på humör för att göra någonting. jag behöver sommaren, nu. jag är inte den som är på dåligt humör, men jag har vart det på senaste. och fyfan för de.. jag tänker inte vara någon bitterfitta inte !

maaaaaaaaaaaaaaaaaad

Skrivet 2009-03-17 @ 20:14:45

jag blir arg, det funkar inte med bilderna.

but you say

Skrivet 2009-03-17 @ 20:02:26
Lyckliga dag... solen och värmen, det kan inte bli bättre.. var och satt ute i solen i t-shirt idag, skulle egentligen plugga till provet, men det blev inte mycket pluggande inte.. ska lägga upp några bilder,( ska bara in med dom på datorn först )  .. det var riktigt jävla härlig, och man blir så jävla glad. fan va skönt!
Provet gick bra också tycker jag allt:)   inte mycket plugg till det, men ändå.
volleyboll i mitt hjärta för den delen, turnering på måndag nästa vecka, fasen va skoj!

iallfall, vart i stan idag. käkade, köpte lite godis (A) och en ny piercing, men vi har lite problem. kan inte få av min jag har nu xD hon tryckte till med tång eller något, .. så antingen får jag åka till stan och fixa det eller så får pappa typ använda en såg eller något .. haha!  nejdå, ska fixa det.. men inte idag, det orkar inte inte.
Nu kommer det egentligen massa på tven.. ska kolla lite, medans jag fixat bilderna och ska försöka lägga in lite musik på mobilen med :)   det hinner jag aldrig, eftersom att jag är bra på att göra saker jag egentligen inte skulle göra..

SOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMAR
en lääängtan!

bilderna kommer i nästa inlägg, ( alldeles strax )

as i watch you dance

Skrivet 2009-03-16 @ 18:58:20
sa ju att allting skulle fixa sig. det är fixat, för stunden iallfall :)  Kan andas ut ett tag iallfall. Sedan får vi väl ta problemen/problemet som kommer, om det nu gör det. Men vi kan alltid hoppas på det bästa, iallafall.

måndagar är verkligen den värsta dagen i veckan...
- man är otroligt trött.
- Vi har tråkigaste lektioner
- sen slutar vi sent också.
imorn har vi engelskaprov också, hoppas det går någonlunda iaf,
suttit ett tag och pluggat, men man måste pausa ibland. annars blir det ju för mycket.. och jag är så trött att jag bara har lust att krypa ner och sova. men nneehej, det kan jag inte göra. :)   ska plugga lite mer, träna lite, duscha, sedan kolla tv och SEEEN får man sova!

.haha åh josefins blogginlägg, man blir så ledsen. Så fint minne vi har samlat på oss, jos,jag,julia&kate! världens underbaraste sommardag, fytusan va mysigt vi hade det !.


Vafan har hänt med lärarna egentligen? dom är fan läskiga hela högen ibland, usch, jag förstår mig faktiskt inte på dom:o inte det minsta, inte ens pyyyttttelite faktiskt! haha, fast... det kanske jag inte är ensam om.

På tal om ingenting, har jag börjat sitta vid datorn mer, fast jag sitter ju inte riktigt vid datorn, den bara står på,  för musikens skull dock :)   men ändå, jag får verklkigen inte fastna här igen, det hade varit hemskt. nu när jag ändå har skaffat lite mer liv än vad jag hade innan.. haha

näpp, nu måste jag tyvärr, troligen fortsätta plugga mig, muaha.

bara för mig som inte har något liv :)

Skrivet 2009-03-15 @ 13:24:07
Vad heter du? ida
I mellannamn : viktoria
vart bor du? här
Trivs du där? nej
Brukar du läsa horoskop? nej
Har du körkort? nej
Äger du några converseskor? nej
Favoritdjur?  vene
Vad spenderar du dina pengar på? kläder, och skräpmat/godis
Festar du? nja
Sprit, cider, vin eller öl?  cider
Brukar du bli för full? nä
Antal kuddar i sängen? 2
Kan du baka bullar?  nope
Bläck eller blyerts? båda
Mc donald's eller burger king? mc
Är du allergisk mot något? njae, typ låssas smink isånnafall:D
Äger du ett busskort? ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? grön
Vad åt du till frukost? macka & Så:P
Hur ser du ut idag? ingen kommentar
Nästa mål i ditt liv? blir nog ett fotbollsmål..
Vad såg du senast på tv? vet inte
Hur svarar du i mobilen? aa, mm eller aa det är ida
Antal timmar sömn inatt? vet inte
Sov du ensam? nej
Vad innehåller din favoritnattmacka? haha, vet inte:D

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng: bollenochjag :)
Såg dig gråta:  oj, vet inte
Fick dig att gråta:   :)
Du delade en drink med: drink? vene
Du gick på bio med: kusinerna vare nog:D
Du gick på stan med: hum, kate:O
Skällde på dig: hehe
Skickade ett e-mail till dig: ingen jädra aning, kollar aldrig:D

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "jag älskar dig" och menat det? ja
Bråkat med ditt husdjur? ..
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? något liknande har hänt

SAKER .
Tar du droger?  neej
Vad är du mest rädd för? småkryp
Vilka kläder sover du i?   någon fettröja
Vart vill du gifta dig? jag har inga planer
Vem hatar du verkligen? ingen
Har du varit kär? yäs
Kör du bil? nej
Har du ett jobb? nej
Gillar du att ha folk omkring dig?  jaa :)
Är du ett hälsofreak? kan man nog inte säga nej

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?  think so
Är du ensam nu? jo
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? de sämsta:D
Vill du gifta dig?  vet inte
Vill du ha barn? vet inte

FAVORIT...
Rum i huset? my own, självklart
Typ av musik? rocken :D
Månad? sommarmånaderna
Sten?   rock ja :D

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit?  ja
Köpt någonting? ne
Varit sjuk? njae
Sjungit? ja
Sagt "jag älskar dig"? nä
Velat säga till någon att du älskar den?  osäkert, :D
Träffat nån ny person?  nej
Saknat någon?  nej
Kramat någon? Jajjamän
Kysst någon?   yäsyäs

SENASTE...
Låt du hörde: staind - belive
Film du såg:  ingen aning:O
Drink du köpte: vet inte :O
Sak du stal: vet inte :o
Mat du åt: bulle
Gången du åt en 7-Eleven korv:                 hej :o

FÖRSTA;
Första bästa kompis: åsa
Första jobb: inte haft nåt
Första inhandlade skiva: ingen aning :o
Första förälskelse: min kusins kompis;p
Första begravning: var nog morfar
Första piercing/tatuering: öronen.( eller näsan
Första fiende: haha, ingen aning?:D

SENASTE;
Senaste människa du slog: vallöö
Senaste stora bussresesan? kroatien
Senaste långa telefonsamtal: vet inte
Senaste dusch: yesterday
Senaste irritation:  hehe,   :)  jag är irriterad hela tiden just nu !

stay like this and bleed.

Skrivet 2009-03-15 @ 12:02:47
fan i helvete vad allt har skitit sig... usch,fy&blä.
tack för att du funnits vid min sida nu iallfall :)

fan, men det ska nog fixa sig.

iloveyoumat.

Skrivet 2009-03-13 @ 17:32:05
klarade inte av att skriva mer på förra inlägget. Menmen.. orkar inte nu egentligen, jag måste städa.
haha på fredagen idag, jag orkar inte gå in på några speciella saker, men vi hade nationellt-prov iallfall.

mamma och jag har vart och handlat lite smått och gott, iallfall :) käkat fetmat, ikväll blir det tacos, jaaapp jag älskar mat :)
vet inte om min boll kommer ikväll, vi får väl se.
josefin vill partya och kate ska sitta barnvakt.  och jag ska nog dela på mig så jag kan göra lite av allt möjligt. Någon som har en motorsåg att låna?   pappa kanske, får kolla upp det...
planera kanske är en sak man sak göra om det ska bli som man vill, det har jag lärt mig :D ändå gör vi det knappast.. och man ska lära sig av sina misstag?  huuum.

nä, nu ska jag väl städa, så jag inte somnar eller något annat.
fan va sur jag har blivit, inte sur. men arg på allt:o allt på alla lärare, lyssnar inte. orkar inte bry mig om dom. Tjatiga och jobbiga. ursäkta, men så är det och så har det alltid varit.. jag ska bara andas in och ut och fixa detta, det ska jag.



baby, you are a star :)

minnen!

Skrivet 2009-03-10 @ 19:54:04

HERREMINJÄVLAR, säger jag bara. Har hämtat ett par skivor, där det låg gamla bilder, så nu sitter jag här och kikar igenom dom, fan vilka minnen som väcks till liv.. Josefins och mina kvällar, oslagbart:D   så bruna och söta vi var..
baddagarna, soldagarna, boråsdagarna, bara vara-dagarna, jadu fyfan va härligt det var.
blond och brun var jag, haha!
Tänk er, en vaaarm sommar, och sådär sommarsnygga ben! ( i mitt fall blir det upprivna ben, med nya ärr antar jag!) hoppas på en solig sommar nu, nya minnen och allt. bara för det kommer det upp ännu mer bilder idag ;


inte så fullt brun, men blond iallfall =D haha, ser ut som att jag har jättekort hår och fråga inte ens varför kragen är uppvikt!


jag och josefin gick ut i ansiktsmask och fjantade runt! SKÅNE
och alla buskar jag hoppade in i, fick en pinne rakt mot hjärtat som gjorde ooont.



____
okej jag var glad precis, sitter här och lipar nu........;o

fyhelvete vad jag saknar henne :(

det skulle

Skrivet 2009-03-10 @ 15:10:29
usch fyfan va sur jag blir. har suttit här hur länge och försökt fixa ny design till bloggen. nästan klar, men då började massa saker krångla och ha sig, så allting förstördes, sedan blev internet-sidorna alldeles sega och jag har inte bra tålamod, så jag klarade inte av det. De gick knappt byta sida, så..  fanfan&fan.

_
iallfall, jag borde bli mer aktiv med min kamera nu tycker jag. eller jag SKA bli, iallfall försöka (A).. Använder den inte mycket alls längre, fråga mig inte varför. gillar ju egentligen att ta kort och sånt.. så jag ska nog allt börja igen.

Hade ingen lust att göra någonting idag, bara vara för mig själv för ett tag, faktiskt. Första gången jag känner så nästan.. Men sånt som händer.
nu ska jag till mamma, vi ska kolla resor eller något.

och vad tusan hände? vadfan har jag tänk? vadfan ska jag göra?

puss

bara en till tråkig uppdatering..

Skrivet 2009-03-10 @ 10:13:17
jag orkar inte uppdatera, här kommer några bilder som katt precis skickat:



nu ska vi käka frukost, pusshej.

the way she moves.

Skrivet 2009-03-08 @ 11:34:43
fasen, va aktiv jag har blivit nu:D    det är ju dock inte så bra, eller jag vet inte. Skönt att bara skriva av sig ibland..
jaha, igår gjorde vi blabla, sedan var vi med kalle och dimitros (: haha,  vad gjorde vi? hängde lite hos dom sen gick runt och luffade och busade. hemma vid halv elva eller något, plus att kate och jag ´har blivit stammkunder på tant grön! haho.

fan va glad jag blev över det, thank you lord säger jag :D

trött som jag är, fast ändå pigg:o så ska jag städa, senare kommer väl min gubbjävel hit, så får vi se vad som händer.  
det snöar tyvärr ute också, och att man alltid har det där panikhumöret för att det är söndag och imorgon måndag ;/  men vi har ledigt på tisdag iallfall! så vi, några funderar på att göra något imorgon kanske, vi får väl se. Våran starka sida är inte att planera, iallfall.

men nu ska mitt rum bli fint, pusshej!

they always said

Skrivet 2009-03-07 @ 12:28:57
Fan va denna veckan har gått fort. Allt har gått jättefort de senaste veckorna, bara runnit förbi känns det som. Det kanske är bra, jag vet inte. Vet inte nästan ens vad jag har gjort, fast jag har gjort en massa.. det låter faktiskt inte logiskt.
Jaha, vad säger man nu då?  Men fan va komiskt vissa saker har blivit nu, lite roligt och sorgligt på en gång faktiskt. Vi skrattar bara åt det, vissa av oss iallafall. Och det är ingen illa menat mot någon! men det blev bara så... annorlunda.

iallfall, allt och har hänt under veckorna. men det drar vi inte upp, utan vi börjar med gårdagen istället.
kate och jag åkte då in till stan och drog runt, sen åkte vi hem till någon niklas med någon joakim, haha? :)  men det var trevligt, kate och jag har våra ord där.
sen var vi väl hemma runt halv tolv, fixade mig för lägg dax och slocknade nästan efter det.
fan vilket liv det var i skolan idag, underbart!  moa fick chockryck och kaitlynne fick bläck i hela ansiktet och händerna var fyllda + väggen,papperskorgen och lite såntdär! hahaha så skoj var det, helt galet faktiskt :D

och usch, det hade snöat igen. vill ha vår nu och sedan sommar. kan knappt vänta!
iallfall, ikväll ska vi nog till stan och sen får vi se vad som händer :D

haha, är det nu man ska ta det där "snacket"?   hjälp hjälp hjälp;o

jag har lite att planera, måste ju åka till kusinerna igen eftersom att det blev förslag för det, myyycket trevligt fakitiskt :D  några man trivs riktigt bra med, så är det ju kusinerna :D

och josefin okej, det var lite kul det där med att bli generad, speciellt när jag pekade på simon och anton, fast det var ju ingen av dom som jaja du vet (A) 

men nej, nu kanske man ska hoppa in i duschen eller något..
puss

it was a feeling i cant explain.

hej bilder.

Skrivet 2009-03-03 @ 17:22:42

kate och jag i våra vackraste dagar, och ja visst har hon ett fint plåster efter rakningen? (eller ärret men)

jag i knäet på emelie, visst var det länge sen. tkvällarna, sicka ungar alltså.

sveriges bästa klass!


fasen så snygga man kan vara ibland då.    Från en rolig nyårskväll.

jag har bara bilder på denna datorn på mig och kaitlynne typ xD hahaha.
men bilden på klassen säger allt !

a lot of you.

Skrivet 2009-03-03 @ 16:57:41
oj, så duktig jag är:)  sitter här och pluggar på engelskan, eller blev precis klar.. fasen vad mycket det ska vara i skolan nu, blir ju bara mer och mer !  Bara att plugga på då, troligen. Det jag hinner med och i de ämnerna jag behöver plugga i vill säga. ungefär alla då 8-) haha.
väntar på mat också, kyckling. Fan va mums det ska bli :)
sedan blir det till att forsätta med pluggandet, jag måste ju komma igång igen. Det skoltrötta måste få sitt slut, hur det nu ska kunna gå till..
ja, hände väl inget speciellt i skolan. Händer ju alltid lite småroliga saker, men inget pinsamt som har hänt eller så tror jag :D haha.
Fasen va alla ska fylla år i mars, och januari med! 
Åh, nu finns det iallfall mycket saker att se fram emot. som hela sommaren, den kommer bli kaos. Men vi får väl försöka planera in lite, även om det kan vara skönt att ta dagen som den kommer ibland. Men om allt blir som det ska, blir det en helt fullpackad sommar.
Några av grejerna blir ju ;
-varberg
- finland
- troligen utomlands
- en vecka med josefin
- kanske en vecka hos kate ( aldrig att jag tror vi hinner det
- tkvällarna,   hinner nog inte med dom heller kanske men xD
- och sen får man ju hoppas på fint väder så man kan steka i solen, fyfan va underbart!

_
sen minuset är ju att vi slutar skolan. eller alltså, helt och hållet. lämna den underbara klassen. fan va sorgligt, det kommer vara jävligt jobbigt och tårarna kommer säkert spruta lite här och var ! haha:)
fan vilka år vi har haft, ingen klass har nog så kul som vi har haft. allt och alla är så nära :D usch och fy va jobbigt det kommer bli.
men nu ska vi inte ta det sorgliga i förväg, nepp.
tänk på det positiva nu istället.

nu ska jag ner och kolla om maten är färdig!
puss.

lately

Skrivet 2009-03-02 @ 17:50:27
jaha vart ska man börja då? Helgen har varit trevlig!  vi har inte gjort allt för mycket, men det kan väl vara gött att ta det lugnt och sånt kanske... Direkt när jag kom hem började jag må skit igen. Boråstrakterna kanske inte är så bra för mig ;) haha.
Nu är det massor i skolan också. och jag ligger efter som in i helvete, jag måste ta igen allt, försöka iallfall. Men jag är så skoltrött att det knappt finns. Orkar typ inte göra något, orkar inte tänka, orkar inte anstränga mig, längtar bara hem så man kan sova och allt såntdär. bra inställning? njae.
Men det är irriterande, jag vet, jag kanske inte direkt är den smartaste männsikan som finns, jag är faktiskt ganska osmart. Eller hur man nu ska säga det. Det tar ett tag för mig att fatta saker i skolan, att få in sakerna tar också lite längre tid. Jag orkar inte koncentrera mig på vad som sägs av lärarna, och detgör mig ju ännu trögare. har ju fan inte orken längre. Har ju varit¨på väg upp i betygen nu igen, men så kommer skoltröttheten och jag orkar ingenting ?
så så trög som vissa tror att jag är, är jag faktiskt inte xD   okej, lärarna kanske säger att jag kan mer, och visst det kan jag. Men är det då någon som kan ge mig orken tillbaks?   
fan vilken konstig skoldag, bra saker och mindre bra saker som händer =D  menmen.

Iallafall, huvudvärken har kommit tillbaks :D  hurra för det... Jag sitter här och "pluggar" , gjort lite iallfall och ska fortsätta snart. sen har jag bara lust att dra huvudet under täcket och sova tills imorn, men hinner jag det? nej inte direkt :D   får bita mig i läppen och fortsätta.

Helgen lär bli trevlig om det blir som vi vill. Kanske det inte blir, men vi kan ju alltid hoppas. och så är vi lediga på tisdag nästa vecka, då blir det väl troligen något kul som händer på måndagkväll. Vi har ju små-planerat iallafall..

ne förfasen nu måste jag sticka,puss.

så söt att jag nästan spricker :D