tråksöndag.

Skrivet 2007-09-30 @ 12:24:22
haha, jag tycker verkligen inte om söndagar, dom är nästan alltid så sega och tråkiga. Menmen,  idag ska jag plugga och kolla på nån film hade jag tänkt. Slappt antar jag. 

Förövrigt har jag ingen anining om vad som kommer hända i veckan. Vill hem till josefin, har ju faktiskt aldrig varit hos henne förut:o bara utanför typ:p haha!

Fast just det, på onsdag får ju min grupp besök, hade jag nästan glömt, smarthead.

                                 
image13

Kul man kan ha med lite godis. :)


jag vet inte hur detta kommer att fungera :/

ida.s

you are loco.

Skrivet 2007-09-29 @ 14:01:31
så trött man kan vara.  Kunde knappast somna igår, vaknade klockan halv åtta idag, somnade halv nio, sov till typ halv 11. Jättebra sömn:)   vet inte varför jag knappast kan sova längre. :/    Jag vet inte vad som händer idag, pappa är ju inte hemma, vet inte vart han tog vägen:o   och eftersom att jag är så trött, orkar inte inte göra så jättemycket. Kanske nått men jag får se:p haha. Sitter och sjunger också, jättebra för min hals:D



hej, jag har inget liv.

and now i'm lost in nothing.

ida,s

for the first time.

Skrivet 2007-09-28 @ 21:46:05
har inte gjort så mycket idag. Försökte faktiskt plugga in lite saker i hjärnan, gick väl ändå rätt så bra tycker jag. Har två prov nästa vecka, så det gäller att plugga på nu. Har precis tagit en lång dusch, riktigt härligt är det:D  Kan nog stå under duschen i några timmar skulle jag tro, haha!

Vet faktiskt inte vad jag ska göra nu, får väl antagligen fortsätta att sitta här, eller så får jag väl kolla på tv eller nått.
får se om jag orkar göra nått imorgon, blir antagligen morgondagens problem:D


lika fort som det här, har jag aldrig varit med om.. ;o



ida

en rubrik.

Skrivet 2007-09-28 @ 16:55:11
fredag!   Haha, idag hände det typ inget kul. Eller emelie är ju alltid kul:d  aja, låste in min nyckel i skåpet, surprise.  Gick runt och letade i skolan två gånger om, efter en lärare som visade sig vara i sthlm, yes!  Så fick tillslut knippsa, det är alltid lika roligt att göra det;s uh! Provet gick väl sådär, kändes ganska bra. Men jag tror nog inte jag fick så bra ändå:p  skriver alltid sakerna på fel och massa shit. Menmen..

Får se om det blir nått med emelie imorn, haha (:  annars ska jag nog bara ta det lugnt. Är man inte helt frisk så är man ju inte:p haha. Iallfall, ikväll händer det nog ingenting faktiskt. Jag ville låna film hos kusinerna, men får se vad det blir av med det:p


ha en bra helg;)

ida,s

jobbigaste dagen.

Skrivet 2007-09-27 @ 17:14:33
sex lektioner och nästan inga raster. Idag var en sån dag man typ aldrig kunde ta det lugnt, bara lektioner hela tiden. Fick skäll på massa lektioner, så jävla surt är det. Vissa blir ju sura för ingenting, och skyller ifrån sig och massa skit. Speciellt Engelskaläraren, palla henne! Imorgon var det noprov. Får väl sitta med boken framför näsan hela kvällen. Inte speciellt roligt direkt, men sakerna vill ju aldrig fastna i huvudet;/   Engelska också, men den får man nog skita i!...

fredag imorn då;D  skolveckorna rinner på. Snart dags för sams, haha det ska faktiskt bli rätt roligt, om man kan säga så:O:D

oh nooooo :o

ida, s

dödsväg.

Skrivet 2007-09-26 @ 17:34:56
Skolan var väl okej idag. Det var nån från sån där djurgrejs som använder djur till olika försök och sånt hos oss idag. Det var fan äckligt, med hundarna och allt. usch fyfan, var visst lite känslig där. Annars har väl allt varit rätt bra:)  Gått hyfsat snabbt också, så:)  har ganska mycket prov och sånt nu, det är faktiskt rätt svårt att hålla reda på altl. Glömde min bok och läxa hemma idag, men hon bryr sig väl knappast. Tog roliga kort på hkk;n också, några av dem finns på bilddagboken ; septemb3rbarn.   haha "ida, vad skrattar du åt"  ,   "mig själv"   haha- jag tyckte det var lite kul ;P

var hemma hos emelie kanske nån minut, senskulle jag visst hem, haha! lite tråkigt, men vi får väl ta och vara snart igen då, haha (:

plugg och skit blir det väl idag kan jag tro:p haha, go skolan..  :/

ida, s

turn it on.

Skrivet 2007-09-25 @ 16:29:35

det hände nästan ingenting i skolan idag. Eller vi satt och spela kort jag och emelie med ben, och då kom vi försent med en kvart. Kanske inte låter så mycket, Men när man har den läraren så kan det fan bli farligt-;) haha, men vi hade iallfall tur. Det var typ nån från djurgrejs som var där också, så vi hade redigt tur, haha!  prövade orientering idag, haha banan var ganska kort, tror jag. Men idag var det typ som träning för det. Gick tillsammans med emelie, vi fick rätt på en av 9 eller var det nu var, riktiigt bra jobbat va? haha, skam:D Dagen har väl gått rätt hyfsat snabbt iallfall. Fast inte direkt roliga lektioner eller nått, buh.

Ikväll blir det väl datorn, plugg, dusch och tv skulle jag tro:)  måste nog städa mitt rumt lite också. Blir bombnedslag vad jag än gör, typiskt mig:)

Jag älskar allt du är, men jag älskar inte dig.

ida,s

let be me the one to..

Skrivet 2007-09-24 @ 19:38:19
nu pallar jag inte mera, ha de bra motherfucker.

Men jag är på bättre humör nu faktiskt, skönt det!
gick ut på en ganska långpromenad, sen tog jag med mig min cykel på vägen. Det var faktist riktigt härligt. Sen har jag pluggat lite till provet också. Vill verkligen inte komma under g igen.. måste skärpa mig nu. Ikväll blir det earl då, så härlig serie är det:)  haha. Måste duscha och fixa lite innan det också!

imorgon blir det skola, sen ska jag nog bara hem. Denna veckan blir det ju mest plugg tyvärr. Men det är bra för mig ju;) haha!
image11

                ivar       &        jag, förfan:)


ida.

:@

Skrivet 2007-09-24 @ 14:25:52
skolan har varit skitskitskit. Har surat på ja, haha förlåt emelie, det måste ha smittat ner sig:o  sen började 5;orna mucka, så hade lite fight med dom. Haha, vi fick ju rycket.

Blir så jävla arg och ledsen på sammagång. Dra dig i röven, riktigt hårt. tack:) Hade lust att slå sönder allt och alla idag. Men det kan man ju tyvärr inte göra & du förtjänar fan världens snyting, jävla fucktupbarn.


halvdag idag, var hos emelie en stund. Inte så länge då:) men båda var ju lite ledsna/sura, haha <3

ida.

lördag.

Skrivet 2007-09-23 @ 11:08:36
hade riktigt skoj igår!  Först åkte vi in till bollebygd till Julia. och vi gjorde lite gojs. Sen cyklade vi till bolles och köpte massa cola;o haha. Sen tillbaks till julia och så. Tiden rann på, haha men skoj hade vi. Bara det där inte va sant, för usch då:(  menmen;D  sen åkte jag och emelie med halv tolv bussen tillbaks till henne. haha, orkar inte skriva allt vi gjorde. Men vi gick óch la oss, eller somnade vid 7. Sen vaknade vi tio, sen ringde jag hem. Haha, borde sova. Men jag kan inte somna om, får försöka lite senare, haha.

orkar väl inte göra nått idag, kolla en film och slappa tror jag väl att det blir. Ska till kusinerna idag egentligen. Men ärligt, så tror jag nog inte jag orkar. Har huvudvärk och skit nu ju.

jaha, så har man en ny vecka att se fram emot! Skolan tar verkligen kol på en, sen har man ju faktiskt nästan inget privatliv länge, utan det blir bara skola,skola och skola.


                     

haha, cola var ju ett måste.           Emelie är det bästa:)   


allt känns så konstigt, palla om det alltid kommer att vara så...


..alla har nått bra i sig, men man kan undra vad som fan hände med dig,



i,s

emelie&julia.

Skrivet 2007-09-22 @ 12:00:31

ska först ner till emelie, vet inte vad vi ska göra då men:)  sen åker vi bussen till bollebygd, till julia. Där får vi se vad vi gör;)  händer nog allt nått kul.. är där på kvällen. Sedan åker jag och emelie till emelie, sen ska jag sova där. sova och sova dåja:D  haha, får se om vi gör nått efter:)  kollar film eller nått!  Blir säkert en jättebra dag:D  hoppas jag.


imorgon vet jag inte vad som händer, men kommer noginte orka nått antar jag;D slappo.


i,s

rain.

Skrivet 2007-09-21 @ 17:50:53

fredag;D  härligt värre dåja:D Hände typ inget speciellt idag. Blev lite lack på gympan, och när vi väl hade kul, fick vi skäll och fick inte fortsätta spela. Riktigt kul. Säger verkligen bara usch till vissa lärare, fy! 

ikväll händer det nog ingenting, ska ta det lugnt. Får se, kanske kollar på någon film eller nått sånt. Imorgon ska jag vara med emelie :)   får se om vi gör nått innan det också. Men annars kanske jag ska "sova" hos henne:)  haha. Blir säkert skojs. vill ha massa cola nu, och får också säkert en massa hål på köpet, ne men nästan iallfall.

trött som ett as, haha. Blir nog slappt ikväll. kan inte gå ut heller, regnet bara öser ner ju, lite tråkigt faktiskt. Fast detta vädret har ju hållt i sig rätt bra nu, tyvärr.

so haaaard..'

i,s

friluftsdag.

Skrivet 2007-09-20 @ 17:15:00
slapp dag, först hade vi någon från FI som var hos oss och pratade lite. Det var faktiskt ganska svårt att hänga med ibland, men vissa saker var rätt intressanta!

idag var det friluftsdag. haha, ibland spöade det verkligen ner, hoppas inte jag blir sjuk nu!  Höjdhoppet gick faktiskt bra, 120 blev det, dem sa att jag var nära på att inte riva 1,25, men jag klarade det inte iallfall, fast rätt bra blev det ju. Kula vva ju super, haha! sen kom såklart min sträckning  tillbaks, så jag kunde inte fortsätta vara med. Jättekul!  usch fyfan på benet.  Sedan slutade vi klockan två, riktigt härligt det! Jag och emelie gick till flugger och väntade på bussen där. Sen åkte vi hem till henne, kul som alltid såklart(: Nu är klockan bara fem, så ska plugga lite och måste verkligen städa mitt rum också, men har en väldig huvudvärk, så får se hur mycket jag orkar.


fredag imorgon, härligt! Veckan går ju rätt fort. Förutom detdär då..

i,s  :)

moving on.

Skrivet 2007-09-19 @ 19:44:53
skoldagen var rätt seg, fast var aldrig med på språkvalet, var med emelie istället,skolsyster och lite sånt. Sen hade vi hkk, fan blä säger jag, kan man ha ig-?  ne men om man kunde skulle jag nog få det!  Aja, efter skolan åkte jag hem till emelie. Haha hon skratta så hon grät, jag tror nog att vi var lite trötta:D haha, sen gick vi ut och blev blöta och lite så, skratta jätte mkt åt emelies fina mössa sen också, haha hon var faktiskt lite söt:D  haha.  sen nu kom jag hem och tog en dusch, härligt! Vet inte riktigt vad jag ska göra, klockan går ju fort som fan. Men måste plugga lite iallfall.

imorgon är det friluftsdag, jättekul verkligen! Jag kan ju faktiskt ingenting, typ. Ont i  benet och kan inte kasta kula eller hoppa längdhopp. Haha, ska bli skitskoj!  längtar som fan tills imorn, not!


i,s

the dj saved my life.

Skrivet 2007-09-18 @ 16:59:17

GOOJS


Namn på dina framtida barn?: haha
Hur vill du dö?: dö
Vad vill du bli när du blir gammal?: gammal och rutten såklart


Antal människor du skulle ge ditt liv för: många
Antal CD-skivor: typ inga
Antal piercings: inga, eller öroenen
Antal tatueringar: Inga
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: vet inte
Antal saker jag ångrar: flera saker.-


DOM SENASTE 48 TIMMAR HAR DU:
Gråtit: Ja
Köpt någonting: nej
Blivit sjuk: ja
Sjungt: ja
Sagt jag älskar dig: vet inte
Tänkt säga till någon att du älskat honom/henne men inte vågat säga det: Nej
Träffat någon ny: nej
Pratat med någon: ja
Haft ett seriöst samtal: ja
Saknat någon: Jaaaa
Kramat någon: Ja
Bråkat med dina föräldrar: nej
Drömt om någon du inte kan vara med: mmm
sovit mycket: ja, ganska
Velat att det här testet ska vara slut: nejdå


 

DIN/DITT FÖRSTA...
Operation: never
Piercingen: örat ...
Sporten du började i : Tennis
husdjur: en katt
Semester: måste ha varit finland
Konsert: vet inte
kärlek: .....


FAVORITER...
Filmer: har nog inga
Tvprogram: några :D
Musik: maaassa!
Dricka: cola
Kroppsdel: blää
Sport: fotboll e väl kul
Favoritplagg: massa:d
Skola: euueh
Djur: min hund;)
Bok: jadu, det finns många olika bra.


JUST NU...
Äter du: inget
Dricker du: inget
Ska du: tröla kanske?
Lyssnar du på: radion
Väntar du på: jaaru
Tittar du på: datan?


DIN FRAMTID...
Barn: får väl se
Giftemål: vene
Karriär: haha jag har visst ingen framtid jag.


 

bättre.

Skrivet 2007-09-18 @ 15:18:03
idag mår jag faktiskt ganska mycket bättre, allt finns ju kvar. Men känner mig ändå bättre. Stannade hemma idag iallfall, inte redo än. Men imorn ska jag dra till skolan iallfall. Snart ska jag och syrran in till borås och hämta kimmo. Sen åker vi väl till deras lägenhet eller nått. Orkar inte göra så mycket, rätt slut.
haha, tack för att du fanns där iallfall igår :)


to bad that you make misstakes like that,

i,s

welcome to the hell,

Skrivet 2007-09-17 @ 15:44:24

jag har ju inte direkt haft en av mina bästa dagar idag nej. typ precis innan lektionen började jag lipa, oho grattis ida! Sen va jag typ borta på hela lektionen, fatta inget. Sen fick jag huvudvärk och ont i magen, så efter andra lektionen drog jag hem. Har sovit och vilat tills nu, fortfarande huvudvärk. fan palla :'(  har nog svulloögon, jippi:)

föresten gud hatar mig, när jag och josefin satt och vänta på min buss, körde den där JÄVLA lastbilen förbi, haha då lipa jag nästan igen. blääää!


i dont know what to do, cuz all i can think of, is ofc you.

broken.

Skrivet 2007-09-17 @ 07:06:34
så var det med det:(



i dont' know where my soul is..

vara dig nära.

Skrivet 2007-09-16 @ 17:03:16
och så var det söndag igen. Har varit med josefin liten stund idag, gjorde inte så mycket utan städade lite och sånt. Mamma och pappa har åkt bort över veckan, typ. Så min syster och hennes kille ska nog sova här dom dagarna. Dom kommer hit snart så ska vi äta kyckling och lite sånt;D  alltid mysigt. Sen imorn var det skola dåja. usch och fy. Jag orkar verkligen inte med den, suger ;O  aha, får väl plugga på lite idag också, sen får vi se vad som händer. Är  riktigt trött idag, :D  sen kväll igår kanske? 


i,s

en höstdag i september.

Skrivet 2007-09-15 @ 19:20:15

har varit i allum idag, köpte byxor,skor,mascara och hudkräm.  behövdes :)  sen på vägen hem plockade vi upp josefin, hon ska sova här i natt. Mamma och pappa är på fest så. Vi har precis varit ute, och mina händer är stela som fasen. Men vi åkte skottkärra igen, hel denna gången. vurpa några gånger :D  och jag, smart som jag är, råka delita alla bilderna vi först hade tagit. fyfan va putta vi blev. Men nu har vi tagit några nya, så det blir säkert bra ;)  spelat fotboll och massa sånt, jättebra för mitt ben verkligen.

men nu ska vi äta och sen hittar vi säkert på nått skojs:D  


i,s

nice for you.

Skrivet 2007-09-14 @ 16:48:05
skolan var väl inte speciellt rolig idag, sträckte till benet IGEN på gympan, så jippi jág kunde inte vara med idag heller!  kommer väl ner på ig :)  haha ne fy.  Sen hade vi läxförhör, det gick väl bra. Har varit lite sur förövrigt idag, ibland iallafall. Menmen, :o    har namnsdag idag också, tack kusin<3  och mamma&pappa för blommorna :)  jättegulligt!   

helg?


jag finns ju fan inte ens i ditt huvud längre, eller  hur? :(

i,s

jag försöker iallfall.

Skrivet 2007-09-13 @ 19:15:55
fotograferingen var idag ja, tror nog jag såg ut som... en apa kanske?  uschuschusch. Men vi hade kul när vi väntade på att bli fotograferade iallfall. :)  haha, sen hade vi tjugo minuters matte också, riktigt gött!   Hann inte äta så jag typ dog, men sen gick vi på lekitonen till shell. muaha:D  då mådde jag direkt bättre. Men mitt ben gör fortfarande ont, så får se om det blir nån idrott imorn eller inte.

Har hjälp till att städa lite hemma idag, mor som brukar städa är nästan aldrig hemma nu förtiden, så man måste ju hjälpa till med nått iallfall. 

fram har jag ingen aning om vad som händer, inte imorgon heller för den delen, men det är ju fredag, alltid någonting iallfall.

image6   image7 image8
  Några bilder tagna inne i gympasalen ( fotograferingen )

  i,s

vi fungerar inte så.

Skrivet 2007-09-12 @ 17:54:08
har precis ätit, känner mig tjock och mätt, haha!   Hände några roliga saker i skolan idag. haha, först satt vi där vid skolsyster och cpade om en sak, sen kom massa småfemmor och kaxa typ haha.  Vi fick ju värsta rycket allihop! Men det var kul:D   Sen tävlade med varandra, nemen oj vad töntiga vi är;)    idag gick det förövrigt bra i matten, härligt det, haha.  Sen har josefin kört runt och lyft mig hela dagen idag, tack det va snällt:D   haha, har iallfall varit en bra dag idag:D

imorn vet jag inte vad som händer, får väl se, får väl se. Men förövrigt blir det väl plugg skulle jag anta, blä så tråkigt man kan ha ibland. Men helgen hoppas jag att det blir annat:)

och imorgon tar klassen skolfotot, fyfan. KOmmer väl se ut som en kossa eller nått annat slags djur, rikigt roligt:p   vll göra nått på kortet, men jag får väl se:D


i,s

all that dies in me.

Skrivet 2007-09-11 @ 17:09:07
sträckte låret idag på gympan, vilket fan aldrig har hänt. Jävligt jobbigt eftersom att jag knappt kan gå på benet, fyfan. Gjorde verkligen ingenting på matten, inte ens ett tal, och sen har jag typ inte gjort nått annat idag heller. Har helt enkelt inte pallat nått:o   sen har jag fått skoskav också, gör ont ja, typ otursdag idag eller nått.

har varit en liten stund hos emelie, haha så jävla korta stunder, men får vara hos henne lite längre nån gång;o men idag slutade vi klockan 3 iallfall, härligt det.  Imorgon vet jag inte vad soom händer. Får väl sova eller nått:p  plugga behöver jag göra både idag och imon, men jag pallar inte, fan va slö jag har blivit.




ser, men bara går ifrån varandra...


i,s

söndag.

Skrivet 2007-09-09 @ 15:14:22
Fan, jag tror aldrig att jag haft det så tråkigt på min födelsedag, berodde på lite olika saker, Men iallfall. En födelsedag ska inte vara så jävla tråkig. Men nästa år blir nog bätrre. Eller iallfall det min familj och kusinerna kanske ska göra. NÅN som vill hitta på nått på min födelsedag, kanske kan säga till ;;)



Vaknade tidigt, åt frukost, duschade och sedan åkte in till stan, Hittade ingenting, fast kollade på lite saker. Får väl se om jag ska köpa det senare. Vill gärna åka till göteborg och kolla lite snart också!

Har städat mitt rum idag också, behövdes som vanligt. Senare ska jag kolla lite på oc tror jag, och måste plugga och ta ett varmtbad :)   fått högtalare till datorn nu, verkligen så mycket bättre. Ljudet på en bärbar suger verkligen utan en bas!

Imorgon vet jaginte ritkigt än vad som händer, får se senare eller imorgon helt enkelt.

i.s

bästa födelsedagen hitills....

Skrivet 2007-09-08 @ 15:35:09

... eller inte, det har fan inte hänt ett piss. Mina föräldrar är inte ens hemma. Ne, och ag har inte gjort ett piss. typ gått runt och surat. Men kusinerna kommer sen, får väl se o det blir bättre. Känner redan att min födelsedag är borta. yippi för det.

hoppas att alla har bättre iallfall och tack för alla grattis jag fått:) mår jag direkt bättre av.

NI ÄR JU FÖRFAN PRECIS LIKA DANA, fyhelvete för det.

i,s

grattis ida.

Skrivet 2007-09-08 @ 10:35:06
så idag fyller man år. Känns ju inte direkt någon skillnad:p haha. Fått lite saker nu, och pengar igår. Tacktack:D Kan skriva ner det lite senare:)

ikväll kommer kusinerna hit:D det blir säkert trevligt. Det är ju match också, som jag iallafall ska kolla på, haha. Sen ska vi ju äta tacos och lite gott säkert. :)

vaafan, har du glömt bort mig helt eller?

i,s

helg.

Skrivet 2007-09-07 @ 17:32:03
så nu var det fredag, härligt. Fick tillbaks spanskan idag, det gick bra.
Iallafall, om lite mer än en timme, kommer några av mina kusiner hit. Och den andra syrran;D
Finns några riktigt goa tjejer i skolan, :) tacktack!

imorgon kommer andra kusiner, och min födelsedag:D haha, har önskat mig en del saker. Får se vad jag får. Inte för mycket hoppas jag, fast ibland kan det kännas bra att bli lite extra bortskämd, haha.

Är riktigt trött nu, men får försöka klara mig igen kvällen ändå;)  haha.

you know how it is now, but who knows what you want...

i,s

sunshine.

Skrivet 2007-09-06 @ 16:59:31
tuff dag i skolan idag, haha. Torsdagarna känns jättelånga, nästan inga raster, bara lektioner typ. Fick tillbaks mitt matteprov idag, blev faktiskt rätt glad. Gjorde ju g provet, och får alltid ig. Men denna gången fick jag faktiskt g, alltså det bästa man kan få^^  höhö.  

Fan skolan har ju världens mesar. Hur fan pallar man gå runt och snacka om folk man inte ens känner, ÅÅÅH vilken fjortis, och massa sånt. förfan snacka om er själva istället, ni är inte mycket bättre själva:)

Snart kommer emma, men dom är i stan och köper lite saker nu, vad kan det vara;) haha, nejmen:D

Imorgon vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Men det blir nog slappkväll, mår inte så prima heller. Så vi får väl se. Sen släktkalas.... Nästa helg som kommer, vill jag ha riktigt kul! Haha. bara så att ni vet;)

i.s

getting better.

Skrivet 2007-09-05 @ 19:40:25

hade både "läxförhör" och prov idag. Spanskaläxan gick rätt så bra, och matten var väl samma, men jag har jättesvårt för matte, men får väl se hur det blir. Hoppas iallfall att jag blir godkänd, iuf så kan man inte bli mer än godkänd, men jag får alltid ig på dem proven, så håller väl tummarna då.

Efter skolan gick jag och emelie och tjockade oss in på godislagret, sedan åkte vi bussen hem till henne. Kollade på linas kvällsbok.  Hade faktiskt inte sett den förens idag, men den var faktiskt helt okej. Sen var dom snälla och körde upp mig, tacktack:D 

imorn ska jag nog inte göra nått, men jag tror emma kommer hit:)  kulkul!

och till helgen blir det nog släktkalas eller vad man nu säger, jag fyller ju år på lördagen, men ändå blev det ingen bio med tjejerna. Men kanske kan ta det helgen som kommer!

snart kommer top model, ska kolla på det. trevligttrevligt :)

i.s

blankheten.

Skrivet 2007-09-04 @ 18:02:03
Igår vad Josefin och emelie här. Skoj, vi var mest ute och gjorde lite olika saker. Haha, fan var kul det var att åka trasig skottkärra ner för backen, det gick ju som det gick. Innan dem åkte hem spelade vi fotboll en stund också:)

Vet inte riktigt vad som hände i skolan idag, :o haha. Men iallfall, efter skolan åkte jag hem till emelie. Var där i kanske tjugo minuter eller nått, men ska hem till henne imorn också tror jag. :)

ska snart äta pannkakor, är faktiskt riktigt hungrig. Jag äter alldeles för lite, inte alls bra.

Fan, du fick mig nästan börja gråta på lektionen.;(  hoppas det inte är som jag tror det är.

i.s

killed by your lies,

Skrivet 2007-09-02 @ 20:03:52
har precis pluggat, pallar inte mera nu.  Iallfall, idag har det inte hänt nått typ, fyfan villken tråkig dag. Jag gillar verkligen inte söndagar!  Har ont i huvudet nu och har varit trött hela dagen, så jag blir väl inte uppe så länge till. Och förresten kom jag på att jag bara har ätit frukost idag, värkligen bra för mig va. Kan ju lika väl svälta mig till döds, ibland känns det bäst så.

Kanske ska till josefin imorn, tror inte det blir så eftersom att skolbussarn har ändrat till världens regel nu också, jätteroligt!


Lägg benen på ryggen och fly min vän, för annars blir du aldrig någonsin fri igen.


i,s

apart of me.

Skrivet 2007-09-02 @ 14:12:20

Det har bara varit kul med emelie :) hon åkte hem för kanske en timme sen eller nått sånt.
Fyller år nästa lördag, hoppas att vi blir några som kan gå på bio eller nått sånt då:) vore trevligt med det, det var länge sen jag var på bio för den delen också.

så imorgon börjar skolan igen,  bara att ta den smällen också.

ou only give me pain right now..



i,s

med emelie.

Skrivet 2007-09-01 @ 22:18:06

nu är jag med emelie:)   trevligt trevligt. Vi var i stan innan, kul:D  sen köpte vi 8 liter cola som vi ska dricka, och fan massa filmer vi ska se och lite sånt:)

gymmet var härligt, men fan tufft.  Men det är så gött att göra slut på sig själv, faktiskt.
Känner mig riktigt onnyttig nu, ätit massa godis och massa cola blir det ju nu också, men så får det vara ibland. :D

emelie sover här i natt, alltid kul. Fast vi ska nog inte sova på ett tag nej, haha:D
 

i,s

sol.

Skrivet 2007-09-01 @ 09:54:33
vilken tidigt morgon det blev, men för engångsskull, tänkte jag gå upp lite tidigare än vanligt. :)  Och idag har jag träningsvärk, har inte haft det på hur länge som helst. Men har väl upptäckt några nya muskler, eller otränade muskel från gympan igår, benen gör faktiskt ont:D  känns härligt.

ska väl äta frukost snart, sen in till borås, hem och duscha och sen drar jag till emelie, stan blir det tror jaag:)  sen går vi ju upp hit som sagt, lite jobbigt men det var as kul förra gången, tills vi blev jagade av älgen:D haha, fan va hemskt det var.



whatever you do, i promise that i will still love you.


i,s