never know.

Skrivet 2009-04-29 @ 20:42:10
och så gick man till skolan med feber, härligt :)     vet inte hur proven gick, bra hoppas jag iallafall..  skolan var trevlig och vi skrattade och busade runt som vanligt. haha.  vädret har varit underbart också.  hoppas det är lika fint imorgon, då blir det cortegen med maaassor!

idag var jag tvingad att åka till stan med emelie (A) så gjorde det, och den stackarn fick inte som hon ville. utan valle var med och skulle dra runt lite här och var, ;/  stackars henne. och mig eftersom att jag nu har några blåsor på fötterna..  Men vi hade kul ändå, det har vi ju dock alltid. haha !

skönt att för engångs skull inte behöva plugga, det känns bra :)     ska väl sova snart haha, mår inte direkt bra nu heller. menmen :D


you don't know.

fina ironi.

Skrivet 2009-04-28 @ 17:59:38
jag mår jääääättebra nu. verkligen .. inte alls värre än vad det var innan, nejdå.  :(

nothing else

Skrivet 2009-04-28 @ 16:25:51
usch, jag blir så sur. jag har inte tid för att vara sjuk.. men i morses kunde jag inte svälja och inatt har jag sovit superdåligt...  var hemma idag, hade som tur var inget "speciellt"    hoppas dock jag är bättre imon, för då måste jag ditt skolan no matter what.

jaha, sitter här i min ensamhet och fixar lite saker till folk, snart klar :) snäll jag känner mig, haha!
vädret är fortfarande helt skevt, vill ha sommarvärmen nuu, fast man kanske måste vänta ett tag eller så.,
sommaren är ännu mer planerad nu, det känns skönt. sen måste man ju ha en vecka eller två och bara kanske inte göra något, vara med en väl och dricka lite saft ;) haha.

en vecka hemma efter avslutninen, sen kroatien en vecka, sen kommer man hem i ca en vecka, är det vännerna, åker till finland en vecka, sen blir det varberg for the win med bästis :D !   fast visst får man lite dåligt samvete för att jag inte är hemma och kan vara så mycket med boll.    menmen, sommaren lär bli härlig iallafall.   måste ju planera josefinidaveckan, haha.

___
väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta. för jag kan svälja nu, och då äter jag visst hur mycket som helst, inte bra. men vadå, mat är ju en av mina favorit-grejer.

pluggat lite har man med, stolt japp. 
nej nu ska jag fortsätta göra klart och bli lite frisk..
puss


oj, skrattade nästan ihjäl mig .. vilken hemsk och gammal bild :(


gammal på mig och syster-

speak

Skrivet 2009-04-27 @ 16:48:36

okej, jag vet att det blir väldigt mycket snack om skolan och så nu. Men det finns nog ingen i hela världen som förstår hur mycket vi har i skolan just nu.. visst det är bara att "bita ihop".... men det är inte så jävla lätt att göra det längre faktiskt.  minst två prov varje vecka. låter kanske inte mycket som sagt. men helvete va jobbigt det är. tror jag ska göra vad julia sa, haha!     usch fyfan. blir självklart plugg idag, det orkar jag. verkligen .. allt känns så jävla meningslöst nu på något sätt också när det gäller skolan... tack för att man har en underbar klass iallafall.    annars hade jag troligen inte gått i skolan längre.

hum, okej helgen då.
vi hade planerat att dra till göteborg. men oj så synd att mina föräldrar kunde köra. aha juste, det var ju det dom inte kunde.   två timmar efter alla åkt dit, säger min mamma;  men ni kan ju åka med kates moppe..      ååå va glad jag blev att dom hade fattat att de redan hade åkt.. supergreat.
men som tur var har man en going som kan komma upp iallafall :) haha så valle har sovit  här hela helgen, och sjutton va bra vi har varit :D   

torsdag och fredag lär bli skoj också. något att se fram emot denna veckan.
bara att jag har engelska och spanska prov på onsdag + blä hkk.      take me aaaaawaaaaay!



kaitlynne du är min apa.
-

now our hands are tied.

on fire.

Skrivet 2009-04-22 @ 18:32:55
Faithless
On my way
Won't forget...
From my heart, won't you be
Heartless, here with me
Breathless, from this night's misery
This night will start the exile run.


soilwork - exile     ... älskar att hitta gamla låtar :D



1.vet att bilden är sjuk, men jag lekte lite hippe hos syrran.
2. HOST..medicin.

wish you

Skrivet 2009-04-22 @ 16:40:59
fan va dagarna går fort :(    även om vi har tusen saker att göra så rinner tiden iväg
känns lite bra dåligt. imorn är det två prov och jag tror att jag ska spyyyyy.


okej såhär var det...
folk säger till mig att kate INTE ska komma hem förens på onsdag (detta hände i måndags) .. och självklart trodde jag på dem.  åker till skolan som vanligt, byter om eftersom att vi har idrott. sen kommer moa in, med kate bakom:O  svårt att förklara, men helvete. Jag blev nog jävligt överraskad, för springer rakt på henne och börjar lipa, haha.. första gången jag gråter såhär faktiskt, fan va hemskt det var. fast kul, haha :D  skönt det kände att ha sin going tillbaks iallfall.

så igår åkte vi hem till henne..  vi trodde att vi vart utelåsta, så ringde runt halva hennes släkt. men sen hittar hon nyckeln, låser upp och idiot som hon kan vara ibland, så kastar hon iväg den, hittade den efter ett jävla tag iallafall. Ja, sen har vi fjantat som bara vi kan, dumma som vi är, höhö. sen fiskade vi utan att få napp.. eller jag då, som fick bottennapp! :)



wooohoo, utomlandsresan är bokad! :D  åker dock på midsommar och missar att vara med tjejerna. Men vi ska fira en extra midsommar, jobbig som jag är (: haha.

ikväll blir det plugg. :( uscha mig.....men inte än, jag är helt sluuut och måste ha ännu mer mat tror jag (A)


i miss you.

push me.

Skrivet 2009-04-20 @ 18:20:03

fyfan vilka veckor detta kommer bli, jag ser verkligen inte fram emot dom :(   denna veckan har vi två prov, om jag inte har tre.
två nästa, ´plus  några jävla läxor. sen femtio arbeten som ska vara klara också.   nä men nästan, och allt är så svårt, jag kommer aldrig orka, fyhelvete!

kom precis hem från stan. Först åkte jag,moa,emelie,josefin och emma in. sen kom michael in lite senare. orkar inte skriva mer, men vi hade riktigt trevligt vi :D

måste käka, jag håller på att avliva, sen måste jag försöka plugga lite. Men det är så svårt när man har femhundra andra saker att tänka på samtidigt. usch för stress säger jag bara!


take me all the way.

a part of me .

Skrivet 2009-04-19 @ 11:58:26
Var hemma hos äldsta systern i fredags. hjälpte till lite med bäbisen, som förövrigt har blivit stooor! 
okej, det blev så att vi hamnade hos syrran ändå. åkte halv åtta i fredags.. magkramperna var förjävliga. Hela helgen med kramper, det är saker det..
lördagen gick vi i stan, kollade runt. käkade med några, och så :) syrran fyllde år. vi åker runt lite, kolla på havet och massa sånt mys, fotoade,äääntligen :D sen kom vi hem rätt sent,  gjorde mat och sånt :) 

Pappa och jag kom in för inte så jättelänge sen, vi var ute på en promenad, fan va fint det är och jädrar vilka feta hus det finns!  Nu har de lämnat mig ensam i lägenheten, jaha. :o   Vi åker väl hem vid kanske tre tiden,.. så får vi se vad som händer senare idag. Kanske skulle träffa min plutt förhoppningsvis.

och imorgon är det halvdag, fan va skönt :) hoppas det är fint väder, drar väl troligen in till stan (:

euge

Skrivet 2009-04-17 @ 16:08:03

såja, nu sitter jag hos syster. Åkte hit en stund bara, samtidigt f´som mor ´är på jobbet. sitter på en pyyyytteliten dator just nu, lite roli´g faktiskt. och jag e inge vidare på att skriva rätt just nu känns det som.'´

vädret är finfint idag igen, fan va härligt!   får se om vi ska åka till syster idag eller inte, det blev ju lite problem med detta nu. 

sen kommer boll ´kanske och hämtar mitt f-kort, hahaz´. Nej nu k´larar jag inte av mini-knappar länge.
puss

ansbbaba

Skrivet 2009-04-17 @ 12:44:33
morgondagen började nästan normalt. hade bara sånna jävla magkramper. dom hade dock börjat igår på kvällen.. Men jag försökte skita i det, åt frukost och fixade mig i ordning och var klar för att åka. då jag kände att jag inte kunde komma iväg.. magen gör förjävla ont. och har fortfarande ont. lust att slå sönder något kan jag säga. Så jävla ont gör det..

nu måste jag visst ut ett tag igen. får uppdatera sen igen.

next to your heart.

Skrivet 2009-04-16 @ 17:03:10
och vem älskar inte vädret ute? superfint :)  dagen har varit bra, vi har inte utfört yoga iallfall ! Men jag har bakat bullar, och dom blev faktiskt inte så illa som jag trodde! inte brända ens;o
Och nu har vi halvt bestämmt varlborg också.  fan va vi har planerat mycket, och det känns gött. Men jag har ingen aning om hur jag ska hinna med hela sommarlovet, jag  håller på att bli galen. finns tusen olika saker jag ska göra. och jag kommer nog bryta något ben någonstans också, så då kommer jag helt plötsligt inte göra något?:O
haha, får hoppas att det inte händer, men jag är ju så jävla klantig så det hade inte förvånat míg.
Sen har vi planerat lite midsommar också, får fan inte vara utomlands då!  så idag ska jag ta ett snack med mamma..
Och nu är det åtta veckor kvar..om inte mindre. helvete. panik. stress. fuaaaack.

Och jag har kommit ännu en bit på arbetet. Men fan va det ska vara svårt ibland alltså. Imorgon ska vi iallfall till biblan, fast det blir lite närmre nu istället. och efter det, så ska man hem, fixa lite. sen åker vi till syrran som fyller år på lördag :)
orkar inte plugga nu faktiskt. ska väl tvingas att göra lite matte sen, ligger riktigt illa till där. verkligen bra, men man kan ju inte hjälpa att man är lite osmart faktiskt. kanske bara använder mina hjärnceller fel, eller något :D haha.

OCH JAG HATAR INFLUENSA JAG-

lost soul.

Skrivet 2009-04-15 @ 16:51:16
en dag till avklarad i skolan då. Förkyld känner man säg också,  superbra. Och helvete vad mycket det ska vara i skolan. jag hinner ju fan inte med allting innan det kommer något nytt. alltid något. nu har vi examensarbete med, och jag haaaaaatar, verkligen hatar, när lärarna jämför en med en annan elev. Spelar inte någon roll vem dom gör det, bara att dom gör det är fan vidrigt. förlåt, men det irriterar mig riktigt mycket. Alla gör ju sitt bästa,och den ända man ska jämföra en med, är sig själv.
Iallafall, no-provet gick väl sådär. jag blir nog godkänd ändå hoppas jag :D haha.

ooooch, nu har det kanskekanskekanske kommit upp en ny sak på "sommarlistan". fan va gött det vore att åka iväg med tjejerna. och midsommar, fyfan va roligt.

så blir det plugg här hemma idag, ska läsa igenom lite om afrikagrejen, alltså mitt examenarbete. fyra veckor på oss, hjäälp! låter kanske mycket, men nä. Men nu jävlar ska det bli bara. bara att det är så svårt, massa konstiga ord, sen finns det ingen riktigt bra fakta, men ska ju dra iväg till boråsbib, med moa så får vi se om vi hittar något bättre :)
sen ska vi ha det i engelska också?  kill me. ja, varför inte skriva det på det arbetet ;)

nej, nu ska jag väl kanske börja lite. och trött som jag är, great !

soul.

Skrivet 2009-04-13 @ 17:54:29
jag är trött, riktigt trött. men om jag lägger mig kommer jag vara pigg vid elva, så det är ingen ide.
har pluggat mer, spelat, vart ute och gått och lite sånt. nu ska jag tyvärr börja plugga igen. får se om det fastnar i huvudet nu när jag är så trött, men man kan ju alltid hoppas :) !
sen ska man köra på ända tills sommarlovet, fan man kommer ju vara helt död. och sommaren blir nog inte lugn den heller, snacka om utvilad när man börjar gymnasiet, .... host

Do you know how hard it is, fighting my way through this?

can you stay a moment please?

Skrivet 2009-04-13 @ 12:05:14

jag är bara så jävla duktig, (A) haha!   skönt att ta en paus just nu, ska nog fan spela lite tetris, har blivit nörd på det nu, ska bli bäst på det med, haha :D

jaha, inatt var det en ny mardröm. denna gången dog en av mina syskon. och jag grät hela drömmen, ledsen, panik. usch jag hatar verkligen dessa mardrömmar, :(    iallafall så vaknade jag upp med att jag grät, sen slutade jag gråta. men var vaken, sen kom jag tänka på vad jag hade drömt om. och då började jag gråta på riktigt igen. skulle aldrig klara av att förlora en av systrarna, fyfan :(   
vill bara att drömmarna ska sluta nu, detta är fan inte kul. det är ju sånt man är rädd för, som man drömmer om också.

vädret är lite senilt idag tycker jag allt, vill ju ha sommarvärmen (A), men jag får väl troligen vänta ett tag till.
men jag har sån panik över skolan, så det inte finns. uscha, men vi får väl ta dagarna som dom kommer, om det nu går:o


näe nu ska jag ta det lite lungt, sen ska jag fortsätta plugga igen :)


reklambilden, det ser ut som att jag fejkar väldigt mycket, men så var det inte xD
kate och julia är väl mina barn eller något, haha :D

ett tråkigt inlägg

Skrivet 2009-04-13 @ 00:08:27
öhumn, han stannade väl över hela natten kanske. det blev som det blev. och han va riktigt creepy;O  prata i sömnen med mig och allt (det är läskigt)
idag kom syrran och blabla, jag orkar inte skriva mer.
ska fixa mig sen hoppa ner i sängen,

pratade äntligen med bror lite på msn idag, fan va man saknar henne.

_
bussluff, jajjamän säger jag bara.

godnatt, puss!

abcd

Skrivet 2009-04-11 @ 22:53:05
det var kallt emellan åt, men mysigt bland klipporna :)
tjockisen är här nu, somnat har han också. borde fan väcka han snart, muahaha. the evil in me, jajjamän. sen ska jag skicka hem honom också:O ännu elakare, yes.

jag måste pluggga, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiahgfiafhaifa orkar inte, men måndag, då måste jag, illa tvungen :(  hoppas vädret är bra så man kan sitta ute iallafall.

nae nu ska jag fan försöka få liv på grabben, puss

why don't you slide..

Skrivet 2009-04-11 @ 10:55:02
kusten, here we come :)


skriver väl senare, puss

are you ready?

Skrivet 2009-04-10 @ 12:13:38
nyduschat och klar, :D   ska snart fixa mig, ska vara i borås innan tre (: bowling på g.
inatt drömde jag om spindlar, och sen vaknade jag med en i taket, den har väl gått på mig också säkert (Y)  hej spindelfobi.

trevligt hemma hos hanna igår!  

och äntligen imorn så får jag träffa bollen !   men jag måste plugga röven av mig också kom jag ju på :( blää,  och mitt arbete som ska vara klart när man kommer tillbaaks, joooo det ligger i skolan, efftersom att jag inte fick tag på någon lärare, åh så arg jag blir .. så får väl troligen prata med läraren bara.

men nä nu ska jg lyssna mer på musik, akta mig från spindeln som fortfarande e på taket, och fixa mig lite (:   vädret är uuunderbart, puss.

yepp

Skrivet 2009-04-09 @ 12:11:48
I feel so much better
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying, denying that I feel so much better now
That you're gone forever
-
and now it's coming clear
That I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared


sommmmmaren :D
klyftigt josefin, KLYYYYYFTIGT !

götetborget

Skrivet 2009-04-08 @ 23:06:21

hade världens mardröm, tredje natten i rad. men denna natten var värst. vaknade av att en människa var i mitt rum, en arg människa,, som visste att jag hade köpt nya solglasögon, fick ett engelskt-sms, om det. det var läskigt som fan.
iallfall, när jag hade vaknat upp av att tydligen gjort "människan" arg, var "den" fortfarande kvar, KVAR I MITT RUM. jag blev rädd, som fan. fick mer eller mindre panik, ..blev plötsligt mörkrädd, fick önnu mer panik och satte på tven, luuugn.  fan va äckligt, jag vill aldrig mer sova ensam i mörkret, fyhelvete för det.
Nog med det, vill aldrig mer tänka på det. ( kommer bli varje gång jag sover kanske?)

idag åkte jag och josefin till götet,  shoppppade. i'm so happy, hittade jeans, skjorta och bra. hahaha, iallafall, hade skoj skoj. vi fjantade runt som fån, slog varandra på alla bilar (MÄNNISKOR) och annat knas som kom förbi, vinkade och hade oss.  åt mums mat, och sen får ni drömma er bort, OOOOCH 'damdamdaaa'  JAG ÅKTE TÖLLSJÖ-BUSS!!  helt galet, jätteskoj, haha!  sen var vi ju då hos josefin efter, kolla i massa konstiga saker, huuum. skoj dag har det vart iallfall, nöjd med allt.

imorgon får vi se hur det blir helt enkelt, ska prata mer med hannnnnii imon, jag är trött och flummig nu, kanske borde sluta skriva :O
skriver mer imon
pöss

across the sky

Skrivet 2009-04-07 @ 19:34:33
har fattar nästan alla vinklar nu. tänk på att ge andra bra kritik också..
vi är inte så dumma.
____
 jag har bakat muffins, och saknar min kamera som fan :(   den är med valle just nu den.. hoppas den får en trevligt tripp iallfall (A)
muffinsarna blev fan ovanligt goda, och jag som inte ska äta sån jävla skit, och jaaa jag har gått upp 5 kilo på en vecka, det kanske ni inte tycker är mycket och kanske nte gör något på mig, men blablabla. jag känner mig själv bäst, och så kommer det alltid vara.

förövrigt har jag väl inte gjort så mycket annat, pluggat, spelat en jävla massa, och bara låtit dagen glida förbi, så kan man också göra.
imorgon ska jag till jos, och torsdag får jag väl se, bowling fre kanske? valle kommer på lördag och där har ni välmin helgxD

jag ska lägga mig ner strax, för allt jag har. pressa, halvdö, svettas. Jag har vaarit så jävla lat på senaste. tung, ätit mycket mat, innan låg jag där varje dag. fan ida, ge dig!   eller jag kommer aldrig sluta äta, sådetså =D

_
förstår inte hur jag kunde lägga så mycket tid på dig, få mig själv att må dåligt. visst, jag bryr mig alltid om människor, jag försöker alltid ta andra framför mig själv, jag försöker ställa upp, finnas och så kommer det alltid vara. men där, förstår jag fakitskt inte vart mitt huvud försvann, vart min hjärna tog vägen. och jag är så jävla glad över att saker och ting är över, svävar nästan fram, bara ganska tunga böcker som är ivägen just nu. haha. XD

soooommmmar kom nu för helvete

hunden gjorde det

Skrivet 2009-04-06 @ 21:47:36
jag looooooooovar, hunden åt upp mina läxor!! (skulle ju kanske kunnat iallafall)
fast häftet är ju dock gammalt xD



lager 157 + stan idag med mor, hittade ett eller annat. nya skor nu, thank you lord för det! slipper man ha skor som läcker in iallafall:D    nu hotar hon dock med att slänga mina gamla, buhu :(   allllla mina gamla dessutom.


kaitlynne är världens bästa!   så söt hon är så det finns inte, fick världens tuffaste kort på oss i ett kuvert!  gissa om jag blev glad?!   saknar henne redan den jäveln :(  fy.
 och trött är jag med, ska väl fixa iordning lite, sen ska jag kolla på ballar av stål jag!
kanske skulle fika med tjejerna, men jag vet inte om jag kan, vi får väl se imorgon allt.

hejonödigasaker

Skrivet 2009-04-05 @ 15:53:42
städat har jag, japp faktiskt lite mer än mitt eget rum. och sen orkade jag inte städa klart mitt eget, självklart.
sitter annars och lyssnar på gammalt rock, underbart till tusen! (okej, en skiva som jag gjorde typ ett-två år sen)

Har du pojkvän/flickvän? ja
Är du kär? kanske :D
Hur tidigt stiger du upp? runt kvart över sex på vardagarna :(
Vem/vilka vet mest om dig? antagligen kate, ingen vet mycket om mig :D
Gillar du att slåss? ja det gör jag nog :P
Vad ska du göra ikväll? kanske dra till kusinerna eller boll
 Har du utländska föräldrar?  nä
Var har du ont? huvudet:P
Är du bra på att måla? ganska
Vem kramade du senast? kate
Vad längtar du till? sommaren som fan!
Sparare eller slösare? slösare
Bio eller promenad? promenad:O
Är du kittlig? haha aa som fan
Rädd för insekter? jaaa
Anser du att du är stark? nää(A)
Nämn något som gjorde dig glad igår: solen
Vad gjorde du kl 8 i morse? vaknade
Vad har du druckit idag? vatten,oboy
Vad var det senaste du åt?  vindruvor
Vad var det senaste du köpte? maten till igår
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nä:)
Vad gör dig glad just nu? musiiiken:D
Humör just nu: super
Sommarplaner:  åka iväg gånger femtio, leka med vännerna och slappa
Gillar du att sjunga? ja, men det låter inge vackert
Vad längtar du mest efter just nu? sommaren

____
vad är detta, typ förra eller förrförra året:D
Har du pojkvän/flickvän? nej
Är du kär? nej
Hur tidigt stiger du upp? närsomhelst nu på sommaren
Vem/vilka vet mest om dig? josefin
Gillar du att slåss? på skoj:)
Vad ska du göra ikväll? sova
Har du utländska föräldrar?  nopp
Var har du ont? ingenstans för engångsskull.. just nu
Är du bra på att måla? njae
Vem kramade du senast? kaitlynne
Vad längtar du till? syrran, och utomlands
Sparare eller slösare? både
Bio eller promenad? promenad
Är du kittlig? yes
Rädd för insekter? japp;D
Anser du att du är stark? nej :)
Nämn något som gjorde dig glad igår: kaitlynne
Vad gjorde du kl 8 i morse? sov
Vad har du druckit idag? juice och cola / oj
Vad var det senaste du åt?  vindruvor
Vad var det senaste du köpte?  mat
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? na
Vad gör dig glad just nu? ingenting :/
Humör just nu: sämst
Sommarplaner:  vara med kompisar och utomlands
Gillar du att sjunga?  i do
Vad längtar du mest efter just nu? nån

you can tell

Skrivet 2009-04-05 @ 13:02:28
underbara lördag!
Började med att man tyvärr fick gå upp klockan åtta, käka frukost och fixa sig. Sen vara nere vid bussen halv tio, åka till stan med emma,rebecka,julia&josefin!   Vi började med att gå runt i lite affärer, plocka det vi ville ha. sedan gick vi och käkade lite mat, mysigt det :) sen blev klockan runt halv tolv. då tog vi bussen till ishallen, där kate bla hade isshow! balla ungar dom där skridskoåkarna, haha. det var iallfall bra, fast kates kamera började ryka, det var lite läskigt. sedan kom iallafall meyya och kollade också!
sen när det var klart, drog jag och jos runt och letade efter någon släkting till kate,det var lite kul, sen fick man vänta på segisen kate själv, sen drog vi alla tjejer in till borås, kolla i ännu mer äffärer, köpte tuffa solglasögon, sen åkte vi in till stan igen, och käkade igen. sen droppade tjejerna av varförsig,(jääävlar va mycket folk det var i stan idag, match och massa folk som gick, såg sjuukt ut xD) sen drog resten till bollebygd, ( med någon knäpp stanning i sand..)sen drog vi iallfall hem till julia, käkade och såntdär. alla vart rätt trötta, haha ! Där var det massa mys, åt glass också, och så hade  man bär runt hela munnen med, såg finfint ut. Sen runt kanske elva tiden, drog jag och kate hem till henne. där vi sov. eller kate bara somna ifrån mig, utan att bädda och såntdär;o hahaha, klarade mig som tur var men ändå :D
Vi vaknade idag vid kanske tio eller något, då hoppade jag in i världens goaste dusch, gööött. sen efter våra duschar, vare dax för en mums frukost :)  sen har vi bara hängt typ.
och nu när dom körde hem mig, (kate ska fläta hela håret i borås, :D) fick man ta farväl av henne ;(    jag började då lipa några tårar, hahaha.  två jävla veckor, TVÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jävla veckor:(   kommer kännas lite konstigt, vi träffas ju fan typ varje dag, så dom veckorna lär ju kännas som en evighet, plus att bollen e borta i en vecka med.   oh lord.

veckan som kommer's måste:
åka till stan
kolla film med josefin
sova

och så vill jag faktiskt bowla med, det ska jag göra ! :D


iallAfall, helgen har varit jättemysig:D
Nu ska jag väl dra på ´lite musik, städa och ha mig.
sen får jag se vad som händer,  och om jag inte har fel kommer väl vällä hit ikväll;P

pusshej

this time

Skrivet 2009-04-03 @ 17:44:39
spindlar är fanimig det värsta jag vet! små äckliga kryp som bara inte gör någonting förutom att smitta sjukdomar och gör spindelnät, klättriga,läskiga. Det är nog den störta fobin jag har, spindelfobi.
Och nu finns de överallt också, mums på det...
Det är iallafall lov nu, lite skönt antar jag. speciellt om vädret håller i sig!
har väl spridit lite småplaner över veckan som kommer. vi får se hur det blir med den saken.

imorgon blir fan kris.  kate har isshow, ska dit med lite gils. sen blir det staden, sen har heidi fest, och jag ska trolgen sova hos kate. för hon åker ju ivääääg :(  jag får panik, ingen aning hur jag ska göra.
_
yes, nu är bdb borttagen. Behövde ta bort det gamla, gamla minnen. visst massa, verkligen massa roliga saker och sånt där med, trevligt folk och söta kommentarer. Men om man kollade lite längre bak, var det saker jag inte ville ha kvar längre. Bara sorligt och jag har ju förfan gått vidare nu. Ska ju se framåt, och det är det jag hade tänkt göra. eller gör.
visst har jag kanske lust att ta tillbaks tiden till vissa saker. Men skulle aldrig klara mig utan det jag har nu. Utan den jag blivit, för klart som fan att jag har ändrat mig. skulle aldrig någonsin vilja dra tillbaks tiden, den tiden jag var då. nej usch fy och helvete. Liten, vågade absolut inte göra någonting. vill helst bara glömma halva tiden på förra skolan. Blev arg för aboslut ingenting, vi bråkade,bråkade och bråkade. Tror nästan inte jag är ett dugg som jag vart då, faktiskt.
 Man ska göra saker, man ska uppleva grejer, det är det vi håller på med, det är nu.
Saker går att fixa, :)